Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: integració de dades i ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC
El 5 de novembre de 2025 se celebrarà en línia un nou mòdul de la Tools4CAP Academy , dedicat a la integració de dades i l'ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC. S'abordaran models
Permanent
sòl
Permanent
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

FORMACIÓ ASSESSORS: Curs Maneig sostenible als sòls agraris

El maneig sostenible dels sòls agraris és un pilar fonamental per garantir la productivitat dels agroecosistemes a llarg termini, la conservació del medi ambient i la mitigació del canvi climàtic. En el context agrícola i en el nostre clima els sòls estan exposats a amenaces com l'erosió, la salinització i la pèrdua de matèria orgànica; els
Protecció contra incendis
17/11/2025
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

Curs Protecció contra incendis a la indústria agroalimentària. INCENDIS_ATEX.

Aquest curs se centrarà en el disseny de les mesures de protecció i en la redacció de la documentació relacionats amb la protecció contra incendis a les indústries agroalimentàries. L'enfocament serà pràctic, explicant les solucions tècniques existents més adequades per a cada situació i els requisits de la normativa existent, en concret el nou
reg al camp
17/11/2025
iRiego

iRiego llança la segona edició del curs online sobre digitalització de dades meteorològiques i detecció de plagues

L'empresa iRiego New Generation SL organitza els propers 17, 18 i 19 de novembre de 2025 la segona edició del curs “Digitalització de dades meteorològiques i detecció de plagues” , inclòs al seu programa de formació per al sector agrari. Es tracta d'un curs en línia i gratuït , amb una durada total de 18 hores , adreçat a professionals de l
brif
21/11/2025
Fundación para la Promoción de la Ingeniería Agronómica

Curs Intensiu BRC–IFS: Seguretat, Qualitat i Competitivitat Alimentària

Implantació, manteniment i auditoria de sistemes BRC i IFS + Inclou mòdul opcional d'Intel·ligència Artificial aplicada als procediments de la norma Objectiu general: Proporcionar als professionals del sector agroalimentari els coneixements tècnics, pràctics i estratègics necessaris per implantar, mantenir i auditar amb èxit sistemes basats en les
Permanent
seguretat alimentària
Permanent
INEA

Seguretat alimentària

Contingut: Classificació dels aliments: Aquest mòdul proporciona una anàlisi exhaustiva de la classificació dels aliments des de diverses perspectives, com ara la composició nutricional, la naturalesa del producte (fresc, processat, conservat, etc.), i el seu origen (animal, vegetal, mineral). S'aprofundeix en les categories fonamentals dels
Permanent
interpretació d'anàlisi de sòls i pautes de fertilització sostenible
Permanent
INEA

Interpretació d'anàlisi de sòls i pautes de fertilització sostenible

Certificat de Formació expedit per FUNDACION INEA Objectius • Conéixer la importància del sòl en la gestió agrícola sostenible i l'equilibri del sòl com a base de la producció agrícola • Conéixer les lleis que regeixen la fertilitat de sòl i l'anàlisi de sòl per detectar desequilibris nutricionals • Conèixer i saber quina textura tenim a terra i el
Permanent
MANEIG ECOLÒGIC DE RUMIANTS
Permanent
INEA

Maneig ecològic de remugants

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció i reglaments: Aquest mòdul proporciona una visió tècnica i normativa detallada sobre els marcs legals i reglamentaris que regeixen lactivitat ramadera, tant a nivell nacional com internacional. S'abordaran les normatives relacionades
Permanent
plagues i patògens
Permanent
INEA

Plagues i patògens de l'olivera: naturalesa, identificació i estratègies biològiques de lluita

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció: En aquest apartat s'oferirà una visió general sobre la importància de l'olivicultura, destacant-ne la rellevància econòmica, ecològica i cultural. S'abordaran els principis fonamentals de la protecció fitosanitària als oliverars