Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
curs Gestió sostenible de residus i subproductes a la Indústria Làctia
04/11/2024
EILZA

Gestió sostenible de residus i subproductes a la indústria làctia

Formació on line teoricopràctica de 40 hores que aborda la gestió de residus i subproductes de la indústria làctia. Contingut Introducció a la gestió sostenible dels residus i subproductes– 5 hores Normativa i estratègies de sostenibilitat– 5 hores Tipologies de residus i subproductes – 10 hores Estratègies de gestió sostenible de residus i
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
logo clúster alimentari de galicia
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Tecnologia de Productes Lactis

L'objectiu del curs presencial de 60 hores és promoure el coneixement sobre la qualitat de la llet, la seva estructura i composició, coneixements fonamentals en la transformació d'aquesta en productes lactis, així com aprofundir en les tecnologies i processos que s'aplicaran durant aquesta . PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés
Logo EILZA
19/02/2024
EILZA

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

El curs abunda en el coneixement de les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | CONTACTE: formacion@eilza.es i 654826419