Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
Permanent
plagues i patògens
Permanent
INEA

Plagues i patògens de l'olivera: naturalesa, identificació i estratègies biològiques de lluita

Certificat de Formació expedit per INEA-Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Agrícola. Contingut: Introducció: En aquest apartat s'oferirà una visió general sobre la importància de l'olivicultura, destacant-ne la rellevància econòmica, ecològica i cultural. S'abordaran els principis fonamentals de la protecció fitosanitària als oliverars
Permanent
seguretat alimentària
Permanent
INEA

Seguretat alimentària

Contingut: Classificació dels aliments: Aquest mòdul proporciona una anàlisi exhaustiva de la classificació dels aliments des de diverses perspectives, com ara la composició nutricional, la naturalesa del producte (fresc, processat, conservat, etc.), i el seu origen (animal, vegetal, mineral). S'aprofundeix en les categories fonamentals dels