Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
Curs d'agricultura de precisió
26/11/2024
IFAPA

Jornada d'agricultura de precisió

Jornada tècnica de 5 hores en què s'abordaran els continguts següents: Concepte dAgricultura de Precisió i ajudes per a ladquisició dequips Avenços actuals , casos d'èxit i tendència futura Olivicultura i viticultura de precisió
Cartell curs Tècnic d'Almàsseres
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Tècnic de trulls

Curs teoricopràctic de 40 hores per a la professionalització i optimització de la gestió de trulls i els processos per a l'obtenció d'AOVE de qualitat. Són objectius del curs, estudiar tots els processos que intervenen en l'elaboració de l'oli d'oliva verge i identificar els punts crítics on es pot produir una pèrdua de qualitat, informar sobre els
cartell curs anàlisi sensorial aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Anàlisi sensorial d'oli d'oliva verge

Curs de 15 hores per qualificar els professionals del sector oleícola en la valoració sensorial d'olis d'oliva verges. Són objectius del curs comprendre i conèixer la importància de les activitats de preselecció i classificació dels olis produïts dins del programa d'autocontrol de la qualitat a trulls, proporcionar coneixements tècnics sobre el
IFAPA
18/12/2023
IFAPA

Jornades d'elaboració de compost a oliverar

Continguts (6 hores) : Valorització de subproductes de trull Elaboració de compost d'alperujo Pràctiques d'elaboració de compost d'alperujo