Skip to main content
Permanent

Prevenció de les pèrdues i el malbaratament d'aliments 3a Ed.

Modalitat: En línia

Descripció

Aquest curs autoformatiu s'emmarca en el pla d'acció contra el malbaratament alimentari que impulsa la Comunitat Valenciana a través de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. En el curs, estructurat en 12 unitats docents, es plantegen i responen tres grans blocs o preguntes: Què se sap del malbaratament alimentari, de quines dades es parteix? Què s'està fent, legislant, estudiant…? I què podem fer per prevenir i reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari? Les unitats tenen com a element essencial un vídeo, en què el professorat, compost per doctors experts en les matèries, n'exposa el contingut.


Temari
  • Bloc 1: Què se sap del malbaratament alimentari? de quines dades es parteix?
  • Bloc 2: Què s'està fent, legislant, estudiant, implementant…?
  • Bloc 3: Què podem fer per prevenir i reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari? amb qui treballar o sumar per abordar aquesta tasca?

Pròxims Cursos