eAtex. Food Innovation Hub by CNTA Hubs, plataformes i xarxes Hub d'innovació col·laborativa per a la transferència i implantació de tecnologia a la indústria agroalimentària … eAtex. Food Innovation Hub by …
ENOFORUM 2024 Esdeveniment Congrés tècnic dedicat al sector vitícola i enològic d´Europa. Durant 2 dies es podrà assistir a nombroses ponències impartides per reconeguts investigadors i tècnics de tot el món sobre els temes de més actualitat per al sector vitivinícola. … ENOFORUM …
Dossier de projectes d'innovació suprautonòmics Contingut multimèdia Inventari de projectes innovadors executats per grups operatius supraautonòmics de l'Associació Europea per a la Innovació per a la productivitat i sostenibilitat agrícola del Programa Nacional de Desenvolupament Rural (PNDR) 2014-2022, submesura 16.2. …
Economia circular per a la reutilització d'ampolles de vi al sector vitivinícola (GO REBO2VINO) Grup operatiu Analitzar la viabilitat d'implantar un sistema de reutilització d'ampolles de vidre a la indústria del vi a nivell nacional, com a contribució sectorial a l'Estratègia Espanyola d'Economia Circular. … Economia circular per a la reutilització d'ampolles de …
Report on Spanish supra-autonomous EIP-AGRI projects 2017-2022 Contingut multimèdia El report summarizes el seu primer funding període (2014-2022) d'European Innovation Partnership per a Agricultural Productivity and Sustainability (EIP-Agri) operational groups, implementat en supra-autonomous level in Spain. Since la idea d'EIP-Agri el …
Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 (Català) Contingut multimèdia El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles, …
Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2018 Contingut multimèdia "El Dossier Tècnic núm. 123: “Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018” està dedicat als Grups Operatius desenvolupats en el marc del Pla estratègic de la PAC (PEPAC 2023-2027), i tenint en compte els Sistemes de Coneixement i Innovació Agrícoles , …
Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat (GO UBAVIDA) Grup operatiu Els vins baixos en alcohol i desalcoholitzats es poden produir en les diferents etapes de la producció del vi (etapes prefermentatives, fermentatives i postfermentatives) utilitzant diversos mètodes, com la reducció de sucres fermentables al most abans de …