Skip to main content

Aquí s'ofereix un llistat de professionals i entitats que duen a terme tasques d'assessorament del sector agrícola, ramader i agroalimentari, indicant-ne el sector d'especialització, comunitat autònoma i província

Avatar Nom Àmbit especialitzat Àmbit d'actuació Perfil

AGRAME

Organització
Oficialmente reconocido/a
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Balears, Illes

UNION DE PEQUEÑOS AGRICULTORES Y GANADEROS DE LA COMUNIDAD VALENCIANA

Organització
Oficialmente reconocido/a
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Cunícola
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional, Europea, Mundial, Comunitat Valenciana

Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario

Organització
Oficialmente reconocido/a
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional, Europea, Mundial, Andalucía

FUNDACIÓN CENTRO TECNOLÓGICO DE CEREALES DE CASTILLA Y LEON

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Fruits secs
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Productes d'alimentació animal
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Reptes rurals
Nacional, Mundial, Castilla y León
avatar

Miguel Ángel Mainar

Assessor
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Subtropicales
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
Nacional
avatar

LOLA MARTÍNEZ

Assessor
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Fertilitzants
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional, Europea, Mundial
in progress
avatar

Oscar G. Bodelón

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
Nacional
in progress
avatar

JOSE BLANCO

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Boví
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional, Galicia
in progress

Unión Regional de Cooperativas Agroalimentarias de Castilla y León

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Fruiters (llavor i os)
  • Vinyer
  • Apícola
  • Boví
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional, Castilla y León

Manuel Tárraga

Assessor
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Innovació social
Nacional, Europea
avatar

JOSE RAMON RODRIGUEZ MEDINA

Assessor
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional
avatar

Carmen Olmo

Fundación Grupo Cajamar
Assessor
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional
in progress
avatar

Monica Dominguez

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Apícola
  • Avícola
  • Boví
  • Cunícola
  • Equino
  • Oví i cabrum
  • Porcí
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Millora genètica
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Nacional

Fitovademécum

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Fertilitzants
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
  • Innovació social
Nacional, Mundial

oSIGris sistemas de informacion

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Boví
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
Nacional

RQR CONSULTORÍA, S.L.

Organització
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes lactis
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Formació, demostració i assessorament
Nacional, Madrid, Comunidad de, Madrid
avatar

Alejandro García Álvaro

Assessor
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Cítrics
  • Fruiters (llavor i os)
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Fertilitzants
  • Maquinària
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
Nacional, Europea
in progress
avatar

TRESCA INGENIERÍA

Organització
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Molineria i midons
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Regadiu
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Investigació
Nacional
in progress

Unión de Cooperativas Agroalimentarias de Navarra

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Llenyosos
  • Olivar
  • Vinyer
  • Avícola
  • Boví
  • Oví i cabrum
  • Olis i greixos
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Indústria càrnia
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Productes d'alimentació animal
  • Productes lactis
  • Alimentació animal
  • Fertilitzants
  • Gestió d'explotacions
  • Maquinària
  • Regadiu
  • Sanitat vegetal i fitosanitaris
  • Sòl
  • Sanitat i benestar animal
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Bioeconomia, economia circular, valorització i gestió de subproductes
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Diversificació agrària (agroturisme, etc)
  • Economia, gestió financera i fiscal
  • Higiene, nutrició i seguretat alimentària
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Digitalització i innovació
  • Formació, demostració i assessorament
  • Innovació social
  • Joves i nous agricultors
  • Reptes rurals
Navarra, Comunidad Foral de

bioQualis - producción ecológica y sostenibilidad

Organització
  • Cereal, oleaginoses i proteaginoses
  • Hortícoles
  • Cítrics
  • Fruits secs
  • Olivar
  • Vinyer
  • Olis i greixos
  • Fabricació de begudes
  • Fabricació d'altres productes alimentaris
  • Forn i pastes alimentàries
  • Preparació i conservació de fruites i hortalisses
  • Agricultura ecològica i agroecologia
  • Biodiversitat, natura, paisatge i gestió de terres
  • Energia, clima, serveis ambientals i medi ambient
  • Qualitat diferenciada, etiquetatge, traçabilitat i adaptació a les demandes del consumidor
  • Canals curts o alternatius de comercialització
  • Competitivitat i nous models de negoci
  • Polítiques públiques, ajuts i subvencions
  • Formació, demostració i assessorament
  • Investigació
Nacional, Europea, Andalucía