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Cesfac
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Scope of action
Ámbito de
Sector agrario
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • oliveiral
  • Viña
Sector gandeiro
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • coello
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
Outros sectores
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Mellora xenética
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
presentación
CESFAC (Confederación Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales) es una organización representativa del sector de la nutrición animal en España. 

Nuestra actividad se centra en la promoción de prácticas sostenibles, la innovación tecnológica en la alimentación animal, la formación técnica de profesionales y la colaboración con actores del sector agroalimentario.

Estamos interesados en establecer sinergias con otras entidades públicas y privadas, centros de investigación, asesores y grupos operativos que trabajen en el ámbito de la sostenibilidad, seguridad alimentaria, bienestar animal, bioeconomía y digitalización del sector agrario.

Nuestro objetivo es impulsar proyectos colaborativos que mejoren la competitividad del sector ganadero y agroalimentario, fomenten la transferencia de conocimiento y apoyen el desarrollo rural e innovación en el medio agrícola.