Programa para mozos directivos e directivos da cadea agroalimentaria - Tomelloso
Descrición
OBXECTIVOS XERAIS
Mellorar a cualificación dos profesionais do sector agroalimentario e mellorar a competitividade das empresas do sector.
Potenciar o relevo xeracional, facendo fincapé en colectivos de mozos e mozas vinculados ao sector agroalimentario.
OBXECTIVOS ESPECÍFICOS
Mellorar as capacidades e habilidades da xestión: capacidade para analizar, diagnosticar, formular solucións e alternativas de actuación, tomar decisións e dirixir a súa execución.
Adquirir unha concepción global da empresa desde o punto de vista da xestión. - Aumentar a eficacia da xestión, confiando nas persoas que colaboran na empresa.
Ampliar puntos de vista e análise mediante a adquisición de novos coñecementos, técnicas, modelos e ferramentas de xestión.
Intercambiar experiencias, detectar oportunidades de negocio na cadea agroalimentaria e interactuar cun grupo de persoas con intereses comúns.
Mellorar o coñecemento global do sector agroalimentario e a comprensión dos retos do medio ambiente para o século XXI, facendo especial fincapé en:
Os retos competitivos de cada un dos seus enlaces (sector primario, industria transformadora e canles de distribución).
As principais tendencias da cadea agroalimentaria a nivel nacional e internacional.
O deseño de posicionamento e vantaxes competitivas nun entorno cambiante.
DESTINATARIOS
Os colectivos prioritarios nesta acción formativa son a mocidade e as mulleres vinculadas ao sector agroalimentario.
Poderán participar agricultores, socios, técnicos, mandos intermedios, directivos e predirectores de cooperativas e empresas agroalimentarias, así como outros profesionais que queiran adquirir unha maior e mellor especialización no sector agroalimentario.