Ir o contido principal

Eventos

Destacado

cartel do evento
25/03/2025
Organic Advice Network
Aberto o rexistro para a primeira visita cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia"
A inscrición para a primeira xira cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia" está aberta ata o 25 de febreiro OrganicAdviceNetwork , a rede de intercambio de coñecemento entre...
TRANSFERENCIAS DE EVENTOS
12/03/2025
FYCMA
A innovación agroalimentaria tamén se presentou no Transfiere Forum
Transfiere reúne a expertos de diferentes sectores para intercambiar coñecementos científicos e tecnolóxicos, promover a innovación e fortalecer a relación entre ciencia e empresa. Este evento, que se...
imaxe da edición anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. A feira agraria 4.0
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , celebrará a súa segunda edición entre o 28 e o 30 de outubro de 2025 . Tras o éxito da súa primeira edición, converteuse nun punto de encontro para a...
Cartel ECPA 205
29/06/2025
ECPA
XXV Conferencia Europea de Agricultura de Precisión ECPA
Entre o 29 de xuño e o 3 de xullo de 2025 terá lugar en Barcelona a décimo quinta edición da Conferencia Europea sobre Agricultura de Precisión (ECPA), organizada pola Sociedade Internacional de...
FOTO DA FEIRA
03/05/2025
IFFA

IFFA, feira tecnolóxica para a produción de carne e proteínas alternativas

A feira internacional IFFA , recoñecida como o evento máis importante en tecnoloxía cárnica e proteica alternativa, abrirá as súas portas do 3 ao 8 de maio en Frankfurt. Este evento reúne a expertos da industria alimentaria de todo o mundo para presentar as últimas innovacións no procesado, envasado e comercialización de produtos cárnicos e proteínas alternativas. Con case 50.000 visitantes na súa última edición, está considerada unha das máis importantes do seu sector. Que podes ver no IFFA? Avances en proteínas de orixe vexetal, híbridos e carne cultivada . Procesos innovadores para unha alimentación máis sostible e saudable . Novas tendencias en ingredientes e tecnoloxía de produción .