Ir o contido principal

Eventos

Destacado

cartel do evento
25/03/2025
Organic Advice Network
Aberto o rexistro para a primeira visita cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia"
A inscrición para a primeira xira cruzada de OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecolóxica en Italia" está aberta ata o 25 de febreiro OrganicAdviceNetwork , a rede de intercambio de coñecemento entre...
TRANSFERENCIAS DE EVENTOS
12/03/2025
FYCMA
A innovación agroalimentaria tamén se presentou no Transfiere Forum
Transfiere reúne a expertos de diferentes sectores para intercambiar coñecementos científicos e tecnolóxicos, promover a innovación e fortalecer a relación entre ciencia e empresa. Este evento, que se...
imaxe da edición anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. A feira agraria 4.0
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , celebrará a súa segunda edición entre o 28 e o 30 de outubro de 2025 . Tras o éxito da súa primeira edición, converteuse nun punto de encontro para a...
Cartel ECPA 205
29/06/2025
ECPA
XXV Conferencia Europea de Agricultura de Precisión ECPA
Entre o 29 de xuño e o 3 de xullo de 2025 terá lugar en Barcelona a décimo quinta edición da Conferencia Europea sobre Agricultura de Precisión (ECPA), organizada pola Sociedade Internacional de...
vaca no campo con detalles dixitais
26/02/2025
Plataforma Tierra

Estado da transformación dixital na industria cárnica

Acto PRESENCIAL, no marco da feira Meat Attraction , onde se presentarán as principais conclusións do Observatorio sobre o estado da transformación dixital na industria cárnica, seguido dunha mesa redonda con expertos do sector. A dixitalización da industria cárnica é fundamental. Manter hoxe a competitividade na produción de carne significa ter a capacidade de responder ás demandas dun mercado global e en constante cambio sen perder calidade e axilidade . Todo isto ao facelo dun xeito sostible . O Observatorio da Dixitalización do Sector Agroalimentario Español é un proxecto impulsado polo Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación, no que colabora o Grupo Cajamar, cuxo obxectivo é promover o estado da transformación dixital nas empresas agroalimentarias. As principais conclusións do Observatorio sobre o estado da transformación dixital na industria cárnica presentaranse na feira Meat Attraction , seguida dunha mesa redonda con expertos do sector.
atracción cárnica
25/02/2025
IFEMA MADRID

Meat Attraction 2025

Meat Attraction, organizada por IFEMA MADRID e ANICE, é unha feira líder no sector cárnico, que ofrece unha plataforma imprescindible para operadores, expositores e compradores. Con foco no márketing, a innovación, a calidade e o coñecemento, Meat Attraction 2025 busca promover a actividade empresarial internacional e fomentar a formación e a interacción entre os profesionais da industria cárnica.
cartel do evento
11/02/2025
AECOC

XXV Congreso da AECOC sobre Carne e Produtos Elaborados

Lleida acollerá os días 11 e 12 de febreiro de 2025 o XXV Congreso da AECOC Carne e Produtos Elaborados, un evento clave para o sector cárnico que analizará os grandes cambios estratéxicos que están a marcar o futuro desta industria. O evento abordará as transformacións que deben adoptar as empresas cárnicas para garantir a súa axilidade e sustentabilidade nun entorno cada vez máis esixente. Tamén se centrará na necesidade de construír cadeas de valor resilientes, responsables e competitivas para afrontar os retos do mercado . A xornada incluirá debates sobre o consumidor actual e a evolución dos seus valores, así como sobre a innovación e as oportunidades de diferenciación que permitan ás empresas destacar no sector. Ademais, promoverase a visión dun presente centrado no futuro, destacando a importancia da colaboración como motor de fortaleza e crecemento.
imaxe do II congreso internacional da carne de vacún
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congreso Internacional de Carne de Vacuno

Congreso presencial e online onde técnicos e gandeiros terán a oportunidade de afondar na imaxe que a sociedade ten do sector vacún e que pancas hai que activar para reverter as ideas preconcibidas. TRANSMISIÓN-streaming do Congreso PROGRAMA | INSCRICIÓN | LOCALIZACIÓN | CONTACTO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
FEIRA da industria cárnica de Guijuelo
11/06/2024
FIC

Feira da industria cárnica de Guijuelo

Feira da Industria cárnica onde conflúen afeccionados á carne, expertos na materia e as últimas tendencias en tecnoloxía e produtos para ofrecerche unha experiencia única de descubrimento e colaboración no apaixonante mundo da Industria cárnica. Para consultar o programa preme aquí
SALENOR
19/02/2024
SALENOR

Mostra de alimentos e equipamento do norte (SALENOR)

Encontro profesional de hostalería, hostalería, alimentación e servizos Para consultar o programa preme aquí
presentación do libro
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentación 'Rego e seguridade alimentaria. A situación en España

Presentación dun traballo colectivo coordinado por expertos da Universidade Politécnica de Madrid , no que se destaca a importancia estratéxica do rego no desenvolvemento tecnolóxico, a economía agroalimentaria e a sustentabilidade ambiental en España, destacando a súa evolución e proxección de futuro. Ensinan o webinar: Luis Planas, ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación de España Eduardo Baamonde Noche, presidente de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedrático de Economía Agraria (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universidad Politécnica de Madrid (coord.)
FIGAN
28/03/2023
FIGAN

Feira Internacional da Produción Animal, FIGAN

A Feira Internacional da Produción Animal exhibe innovación, desenvolvemento e tecnoloxía, epicentro dun evento que, edición tras edición, se converteu no referente de profesionais e empresas, que ven na FIGAN o mellor escenario para a presentación dos seus produtos, equipamentos e produtos. Información detallada => Ficha técnica
icono de innovación
03/10/2022

XORNADA “PERTE Agroalimentaria, accións clave para a transformación dixital do sector agroalimentario”

Nesta xornada informativa en liña informarase do grao de implantación das medidas de maior interese para a dixitalización do sector agroalimentario no marco do PERTE Agroalimentario que se aprobou o 8 de febreiro de 2022. DIARIO: Isabel Bombal, directora xeral de Desenvolvemento Rural, Innovación e Formación Agroalimentaria: Welcome and Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, subdirector corporativo de Red.es: Convocatoria de bonificacións de Kit Dixital para pemes de 3 a 9 empregados e reapertura da anterior (pemes de 10 a 49 empregados) David Sánchez, Xefe de Área da Subdirección Xeral de Axudas Directas. FEGA. MAPA: Avances no Sistema de Información Agraria -SIEX. Dúbidas, aclaracións, aspectos de interese para o público asistente. ENLACE