Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

Logotipo de Fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Campo de adestramento para expertos de FIWARE
A inscrición para este curso avanzado de 26 horas sobre tecnoloxía FIWARE está aberta ata o 11 de xuño e levará á certificación de Experto en FIWARE. Este curso foi deseñado pola Fundación FIWARE en
póster do curso
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacións da gandería de precisión
Organizado pola Universidade Politécnica de Madrid , este curso enmárcase na Estratexia de Dixitalización dos Sectores Agroalimentario, Forestal e Rural impulsada polo Ministerio de Agricultura, Pesca
Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS. SECTOR DO OVO
23/05/2025
ARATRIA

MANIPULADOR/A DE ALIMENTOS. SECTOR DO OVO

Dirixido a: CURSO DIRIXIDO A: * Traballadores/as nos centros de clasificación e envasado de ovos. * Persoal de granxas avícolas que manipula ovos. * Responsables da calidade e a seguridade alimentaria na industria avícola. * Distribuidores e comercializadores de ovos. * Calquera persoa interesada en adquirir coñecementos sobre a correcta
cultivo de cebola
14/02/2024
Ruralcat

Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria

Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria/Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria Obxectivos: Formar tecnicamente aos participantes para desenvolver unha actividade de procesado de alimentos con eficacia, seguridade e cumprimento dos requisitos regulamentarios. Impulsar proxectos, a través da formación así como