Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
seguridade alimentaria
08/10/2025
Consejo General ded Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificado de seguridade alimentaria

O curso de certificación en seguridade alimentaria en liña BRC-IFS consta de catro módulos teóricos e un módulo práctico. REXISTRO
póster do curso
08/10/2025
FEV. Federación Española del Vino.

Non tes visibilidade real no canal HORECA? Usa a IA para descubrir onde están os teus viños, a que prezos se venden e como se comparan coa competencia.

O/A A Federación Española do Viño (FEV) , a través do seu Centro de Dixitalización e Viño , organiza un novo seminario web o 8 de outubro de 2025, ás 10:00 horas, no marco do Centro de Dixitalización e Viño. Presentarase a ferramenta WineIndex , que che permitirá descubrir que restaurantes e plataformas en liña ofrecen un viño, comparalo coa
plantas aromáticas
13/10/2025
IMIDRA

Plantas aromáticas e aceites esenciais

Curso presencial de 20 horas de duración. Cursos do 13, 14 e 20 ao 22 de outubro de 2025 (de 16:00 a 20:00) na Finca El Encín, Alcalá de Henares. Programa Identificación de especies de plantas aromáticas Destilacións por vapor e hidrodestilación Definición, composición e orixe dun aceite esencial Comercialización e cultivo de lavanda Introdución á
ISO 22000
14/10/2025
Consejo General del Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Norma ISO 22000:2018

O curso estrutúrase en catro módulos formativos, que deben completarse secuencialmente na orde establecida. O alumnado poderá visualizar o contido en formato dixital e, unha vez visualizado, poderá poñelo á súa disposición como ficheiros PDF para a súa descarga durante o curso. En cada un dos catro módulos, o alumno terá unha avaliación que deberá
iogures
27/10/2025
itagra formación

Produción de iogures e leites fermentados

Obter produtos lácteos da calidade desexada. Identificar as técnicas de elaboración de iogur para que poidan avaliar facilmente a viabilidade de adaptar as instalacións existentes para producir este tipo de produto baseándose en factores de alta calidade. Aprender o uso das materias primas e a súa influencia no proceso de produción. Familiarízate