Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

Logotipo de Fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Campo de adestramento para expertos de FIWARE
A inscrición para este curso avanzado de 26 horas sobre tecnoloxía FIWARE está aberta ata o 11 de xuño e levará á certificación de Experto en FIWARE. Este curso foi deseñado pola Fundación FIWARE en
póster do curso
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacións da gandería de precisión
Organizado pola Universidade Politécnica de Madrid , este curso enmárcase na Estratexia de Dixitalización dos Sectores Agroalimentario, Forestal e Rural impulsada polo Ministerio de Agricultura, Pesca
Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
cartel do evento
17/06/2025
FEV

Seminario web de formación "Da viña á nube: como protexer a dixitalización da túa adega"

A FEV (Federación Española do Viño) e o seu grupo de traballo de dixitalización, o Hub de Dixitalización e Viño , organizan un novo seminario web de formación titulado " Factura electrónica e a Lei Antifraude: Descubra as diferenzas, as claves e as innovacións esenciais " o 10 de maio de 2025. A dixitalización é esencial para as adegas hoxe en día
Campo de oliveira ilustrando o curso para asesores en olivicultura ecolóxica
24/09/2025
IFAPA

Formación especializada para asesores agroalimentarios en olivicultura ecolóxica

Curso online de 40 horas con data límite de inscrición ata o 09/10/2025 Observacións Criterios de valoración das solicitudes en: https://lajunta.es/5chea Contidos INTRODUCIÓN AOS OLIVEIROS ECOLÓGICOS EN ANDALUCIA. XESTIÓN DE PRAGAS E ENFERMIDADES NA CULTIVA OLÍVICA ECOLÓXICA. FERTILIZACIÓN EN OLÍVICO ECOLÓGICO. XESTIÓN DO SOLO EN OLIVEIRAS
Permanente
variedade de vide
Permanente
INEA

Variedades de vide empregadas na elaboración do viño

Certificado de formación expedido pola Fundación INEA Contido: Descrición ampelográfica, propiedades agronómicas e potencial enolóxico de variedades comerciais nacionais e internacionais: Este módulo ofrece unha análise detallada e técnica das variedades de uva comerciais, tanto nacionais como internacionais, mediante a caracterización