Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

Logotipo de Fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Campo de adestramento para expertos de FIWARE
A inscrición para este curso avanzado de 26 horas sobre tecnoloxía FIWARE está aberta ata o 11 de xuño e levará á certificación de Experto en FIWARE. Este curso foi deseñado pola Fundación FIWARE en
póster do curso
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacións da gandería de precisión
Organizado pola Universidade Politécnica de Madrid , este curso enmárcase na Estratexia de Dixitalización dos Sectores Agroalimentario, Forestal e Rural impulsada polo Ministerio de Agricultura, Pesca
DRONES AGRÍCOLAS
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacións de Big Data e IoT por satélite na monitorización de cultivos
O obxectivo xeral deste curso é proporcionar aos participantes coñecementos teóricos e prácticos sobre o uso de Big Data, a Internet das Cousas (IoT) e a análise por satélite para o seguimento, a
Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do evento
17/06/2025
FEV

Seminario web de formación "Da viña á nube: como protexer a dixitalización da túa adega"

A FEV (Federación Española do Viño) e o seu grupo de traballo de dixitalización, o Hub de Dixitalización e Viño , organizan un novo seminario web de formación titulado " Factura electrónica e a Lei Antifraude: Descubra as diferenzas, as claves e as innovacións esenciais " o 10 de maio de 2025. A dixitalización é esencial para as adegas hoxe en día
Permanente
variedade de vide
Permanente
INEA

Variedades de vide empregadas na elaboración do viño

Certificado de formación expedido pola Fundación INEA Contido: Descrición ampelográfica, propiedades agronómicas e potencial enolóxico de variedades comerciais nacionais e internacionais: Este módulo ofrece unha análise detallada e técnica das variedades de uva comerciais, tanto nacionais como internacionais, mediante a caracterización