Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Módulo específico: titulación de técnicos en produción integrada de vide Curso de formación Contidos - Normativa específica: Análise da Normativa Específica de Produción Integrada da Viña e a súa aplicación. - Características agronómicas e material vexetal. - Preparación do terreo, sementeira/plantación. - Enmendas e fertilización. - Xestión da …
Luis Planas apoia a celebración do 44º Congreso Mundial da Viña e do Viño en París Noticia O ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación, Luis Planas, interveu na presentación do 44 Congreso Mundial da Viña e do Viño que tivo lugar esta tarde na embaixada de España en París. Este evento celebrarase en Cádiz e Jerez de la Frontera entre os …
Xornada Grupos Operativos CeiA3 – Sector Olivar Evento O 11 de xullo de 2023, o ceiA3 celebrará unha xornada en liña onde se presentará o avance dos Grupos Operativos do Sector Olívico nos que participa e cuxo público obxectivo son investigadores e axentes do sector olívico ceiA3. Entre os obxectivos …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
Grupo Operativo de Biodiversidade e Viticultura (GO Bioviti) Grupo operativo Entre as actividades que desenvolverá o grupo destacan identificar as mellores prácticas para mellorar a biodiversidade a escala de explotacións en viñedos, desenvolver experiencias piloto con cubertas vexetais, control de pragas, mellora de solos, etc., …
Para a xestión sustentable do viñedo atlántico (GO Gesviña) Grupo operativo Os viñedos atlánticos comparten problemas comúns: minifundio; precipitacións elevadas e temperaturas suaves, que inciden na necesidade de aumentar os tratamentos fitosanitarios, especialmente os funxicidas; topografía accidentada que favorece a erosión; …
Xornada das novas técnicas de oliveira Curso de formación Xornada de formación especializada e demostrativa na que se analizan novos sistemas de oliveira, novas variedades, maquinaria e control da verticilose. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/04/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
Xornada sobre avances no control sanitario dos olivares Curso de formación Xornada de especialización técnica e práctica sobre o uso sostible de fitosanitarios, control de pragas e enfermidades e substancias activas. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 09/12/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en …
Cálculo de custos no almacén Curso de formación Determinar o custo medio de transformación de uva en viño para adegas con viñedo propio ou con uva de provedores externos. Dirixido a Produtores e persoas que se vaian incorporar ao sector Prezo: 36€ … Cálculo de custos no …
GUAU. Exposición Mundial do Aceite de Oliva Evento O Salón Mundial do Aceite de Oliva é un evento internacional para promocionar aceites, posicionamento de marca e ampliar a carteira de contactos mantendo a relevancia no sector. Para consultar o dossier do evento preme aquí … GUAU. Exposición Mundial do …
Formación especializada en olivicultura ecolóxica Curso de formación Curso de 40 horas de duración con contidos relacionados cos olivares ecolóxicos, xestión de pragas e enfermidades, fertilización, xestión do solo e técnicas de manexo para o cultivo ecolóxico da oliva. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 27/03/2024 | …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …