Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Rede Aragonesa de Extensos Cultivos e Leguminosas (ARAX) Hubs, plataformas e redes Ferramenta para difundir información sobre os seus programas e actividades, así como para dar a coñecer noticias e eventos relacionados co desenvolvemento rural na produción de cultivos extensivos e leguminosas en Aragón. … Rede Aragonesa de Extensos …
Proxecto Xirasol: Mellora da sustentabilidade dos xirasols mediante a agricultura de conservación FASE 2 Grupo operativo No marco das axudas aos grupos operativos da European Innovation Partnership (EIP) en materia de produtividade e sustentabilidade agrícolas do Programa de Desenvolvemento Rural de Andalucía 2014-2020, púxose en marcha o grupo operativo denominado Mellora …
XVIII Xornada Técnica do Arroz 2025 Evento Organizado polo IRTA , e coa participación do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) e o apoio do Fondo Latinoamericano de Arroz de Regadío (FLAR), explorará solucións innovadoras a retos globais como o cambio climático, a protección das …
Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
AETC Hubs, plataformas e redes Asociación de técnicos cereais Obxectivos: Promover a interacción dos profesionais da cadea de valor do cereal mediante o desenvolvemento de iniciativas colaborativas entre eles. … …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
Identifican un xene que controla a produción de flores e froitos en plantas leguminosas Noticia O estudo Análise de mutantes de chícharos revela o papel conservado de FRUITFULL no control do final da floración e o seu potencial para aumentar o rendemento dirixido por Cristina Fernández do Instituto de Bioloxía Molecular e Celular Vexetal (CSIC-UPV) …
Día de transferencia. Panel Nacional do Proxecto CARINA Evento CARINA é unha Acción de Innovación transnacional de catro anos (ata outubro de 2026), apoiada pola Unión Europea no marco do programa Horizonte Europa. O proxecto céntrase en novos sistemas agrícolas sostibles e diversificados, incluíndo dous novos …
Control de calidade de grans e fariñas. I webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: “Control de calidade de grans e fariñas” 16:00 h Benvida. Javier Alonso. …
Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións. II webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 17 de febreiro: "Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións" …
"Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións". III webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: 10 de marzo: "Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións" …
Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute. IV webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: "Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute" 16:00 h Benvida. Javier …