Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Rede Aragonesa de Extensos Cultivos e Leguminosas (ARAX) Hubs, plataformas e redes Ferramenta para difundir información sobre os seus programas e actividades, así como para dar a coñecer noticias e eventos relacionados co desenvolvemento rural na produción de cultivos extensivos e leguminosas en Aragón. … Rede Aragonesa de Extensos …
Proxecto Xirasol: Mellora da sustentabilidade dos xirasols mediante a agricultura de conservación FASE 2 Grupo operativo No marco das axudas aos grupos operativos da European Innovation Partnership (EIP) en materia de produtividade e sustentabilidade agrícolas do Programa de Desenvolvemento Rural de Andalucía 2014-2020, púxose en marcha o grupo operativo denominado Mellora …
XVIII Xornada Técnica do Arroz 2025 Evento Organizado polo IRTA , e coa participación do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) e o apoio do Fondo Latinoamericano de Arroz de Regadío (FLAR), explorará solucións innovadoras a retos globais como o cambio climático, a protección das …
Xornada práctica de Poda de Pistacho - Villanueva de Alcardete (TO) Curso de formación OBXECTIVOS XERAIS: Mellorar a cualificación dos profesionais do sector agroalimentario e mellorar a competitividade das empresas do sector. Potenciar o relevo xeracional, facendo fincapé en colectivos de mozos e mozas vinculados ao sector agroalimentario. …
II Demostración de campo Demo Almendro 2024 Evento Segunda edición de Demo Almendra , un evento de campo que concentra conferencias e mesas redondas, zona expositiva e demostracións de campo. Entre outros temas trataranse os seguintes: CONXUNTURA: Perspectivas de mercado: a incógnita do prezo. Produtores …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Cultivo e Poda da Améndoa Curso de formación Curso de Améndoa e Poda en Cuenca INSCRICIÓN en iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es | Centro de Investigación Agroforestal de Albaladejito, Cuenca … Cultivo e Poda da …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
VIII Encontro Agroecolóxico Evento O Encontro Agroecolóxico é un evento consolidado do sector agrario e gandeiro do país no que participan agricultores, técnicos, consultores agrarios, industrias, cooperativas, comerciantes e empresas que interveñen na cadea agroalimentaria. Esta oitava …
Atracción de froitas Evento Fruit Attraction é o evento para profesionais da froita e verdura. Fruit Attraction converteuse na ferramenta comercial de referencia para a comercialización GLOBAL de froitas e hortalizas . A súa capacidade para impulsar as exportacións globais do sector …
Control de calidade de grans e fariñas. I webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: “Control de calidade de grans e fariñas” 16:00 h Benvida. Javier Alonso. …
Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións. II webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 17 de febreiro: "Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións" …
"Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións". III webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: 10 de marzo: "Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións" …