Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Plataforma Terra CAJAMAR Hubs, plataformas e redes Plataforma colaborativa de innovación aberta para promover o uso sostible do territorio e a xestión territorial en España. … Plataforma Terra …
Rede Aragonesa de Extensos Cultivos e Leguminosas (ARAX) Hubs, plataformas e redes Ferramenta para difundir información sobre os seus programas e actividades, así como para dar a coñecer noticias e eventos relacionados co desenvolvemento rural na produción de cultivos extensivos e leguminosas en Aragón. … Rede Aragonesa de Extensos …
Proxecto Xirasol: Mellora da sustentabilidade dos xirasols mediante a agricultura de conservación FASE 2 Grupo operativo No marco das axudas aos grupos operativos da European Innovation Partnership (EIP) en materia de produtividade e sustentabilidade agrícolas do Programa de Desenvolvemento Rural de Andalucía 2014-2020, púxose en marcha o grupo operativo denominado Mellora …
XVIII Xornada Técnica do Arroz 2025 Evento Organizado polo IRTA , e coa participación do Ministerio de Agricultura, Pesca e Alimentación (MAPA) e o apoio do Fondo Latinoamericano de Arroz de Regadío (FLAR), explorará solucións innovadoras a retos globais como o cambio climático, a protección das …
Produción integrada de cítricos Curso de formación A Federación Comunitaria Valenciana EFA programa a actividade formativa presencial de 12 horas "Producción integrada de cítricos" cos seguintes contidos : Estudo dos parámetros para a elección dun patrón Parámetros a ter en conta na análise da auga e do …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Produción de trigo no século XXI Evento Dolors Villegas Tor , recoñecida investigadora do CSIC na Estación Experimental Aula Dei (EEAD-CSIC), será a encargada de impartir a terceira conferencia do primeiro ciclo de conferencias do CSIC "Que sabemos de...?" en Jaca , Huesca. Villegas está …
Como as novas tecnoloxías afectan a produción de alimentos Evento Encontro que explora as novas tecnoloxías na produción de alimentos, destacando a colaboración entre empresas e centros tecnolóxicos para promover a innovación e mellorar a competitividade do mercado. PROGRAMA | INSCRICIÓN | LOCALIZACIÓN … Como as novas …
Atracción de froitas Evento Fruit Attraction é o evento para profesionais da froita e verdura. Fruit Attraction converteuse na ferramenta comercial de referencia para a comercialización GLOBAL de froitas e hortalizas . A súa capacidade para impulsar as exportacións globais do sector …
Citrus Connect 2025: Un encontro de innovación e tradición no corazón do Val do Guadalquivir Evento Citrus Connect , o primeiro evento internacional que une innovación, tradición e comunidade nunha singular celebración da riqueza cítrica terá lugar en Palma del Río , en pleno val do Guadalquivir, os días 25 e 26 de marzo de 2025 . Organizada en dúas …
Control de calidade de grans e fariñas. I webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: “Control de calidade de grans e fariñas” 16:00 h Benvida. Javier Alonso. …
Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións. II webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 17 de febreiro: "Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións" …
"Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións". III webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: 10 de marzo: "Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións" …
Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute. IV webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC. Curso de formación Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: "Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute" 16:00 h Benvida. Javier …