Ir o contido principal

Velaquí unha relación de profesionais e entidades que desenvolven labores de asesoramento no sector agrario, gandeiro e agroalimentario, indicando o seu sector de especialización, comunidade autónoma e provincia.

Avatar Nome Ámbito de especialidade Ámbito de actuación Perfil

AGRAME

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • coello
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Moenda e amidóns
  • Panadería e pasta
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais

UNION DE PEQUEÑOS AGRICULTORES Y GANADEROS DE LA COMUNIDAD VALENCIANA

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Hortícola
  • Woody
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • coello
  • Porcino
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional

Ana María Cano Arribas

Federació Cooperatives Agroalimentàries de la C. Valenciana
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Cítricos
  • oliveiral
  • Apiario
  • Fertilizantes
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
Nacional
in progress

UNIÓ DE PAGESOS DE MALLORCA

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional

Instituto Navarro de Tecnologías e Infraestructuras Agroalimentarias S.A.

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Bovino
  • coello
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Agricultores novos e novos
Nacional

Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • coello
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Moenda e amidóns
  • Panadería e pasta
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional

Beealia

Organización
Oficialmente reconocido/a
  • Apiario
  • Bovino
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • industria cárnica
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Mellora xenética
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
avatar

Jesús Fernando Arribas Iglesias

IMIDRA
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • coello
  • equino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • industria cárnica
  • Produtos de alimentación animal
  • alimentación animal
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
in progress

LANDGEST enginyers, SLP

LANDGEST enginyers
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Bovino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
avatar

Cristina Tatiana Mireles Sosa

IMIDRA AGROASESORES
Conselleiro
Oficialmente reconocido/a
  • Xestión de explotacións
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Xestión económica, financeira e fiscal
Nacional

FUNDACIÓN CENTRO TECNOLÓGICO DE CEREALES DE CASTILLA Y LEON

Organización
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • froitos secos
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • Moenda e amidóns
  • Panadería e pasta
  • Produtos de alimentación animal
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Retos rurais
Nacional

Leandro Brambilla

Conselleiro
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Maquinaria
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
avatar

LOLA MARTÍNEZ

Conselleiro
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Fertilizantes
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
in progress
avatar

Oscar G. Bodelón

Organización
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Moenda e amidóns
  • Panadería e pasta
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
Nacional
in progress
avatar

IRIA

ASAGA
Conselleiro
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
Nacional
avatar

JOSE BLANCO

Organización
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Bovino
  • Aceites e graxas
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Moenda e amidóns
  • Panadería e pasta
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
in progress

Unión Regional de Cooperativas Agroalimentarias de Castilla y León

Organización
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • Viña
  • Apiario
  • Bovino
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Aceites e graxas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional

Manuel Tárraga

Conselleiro
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Woody
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • froitos secos
  • oliveiral
  • Viña
  • Apiario
  • Aves
  • Bovino
  • coello
  • Ovellas e cabras
  • Porcino
  • Fabricación de bebidas
  • Elaboración doutros produtos alimenticios
  • industria cárnica
  • Panadería e pasta
  • Elaboración e conservación de froitas e verduras
  • Produtos de alimentación animal
  • Produtos lácteos
  • alimentación animal
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Maquinaria
  • Mellora xenética
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Sanidade e benestar animal
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Diversificación agrícola (agroturismo, etc.)
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Innovación social
Nacional
avatar

JORDI ARIÑO

Conselleiro
  • Hortícola
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Biodiversidade, natureza, paisaxe e xestión do territorio
  • Bioeconomía, economía circular, valorización e xestión de subprodutos
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Canles de comercialización curtas ou alternativas
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Xestión económica, financeira e fiscal
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Políticas públicas, axudas e subvencións
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
  • Innovación social
  • Agricultores novos e novos
  • Retos rurais
Nacional
in progress

LUIS PEREZ FERNANDEZ - CUARTERO

Conselleiro
  • Cereais, sementes oleaxinosas e cultivos proteicos
  • Hortícola
  • Cítricos
  • Árbores froiteiras (semente e pedra)
  • Fertilizantes
  • Xestión de explotacións
  • Rego
  • Sanidade vexetal e fitosanitaria
  • Piso
  • Agricultura ecolóxica e agroecoloxía
  • Enerxía, clima, servizos ambientais e medio ambiente
  • Calidade diferenciada, etiquetaxe, trazabilidade e adaptación ás demandas dos consumidores
  • Competitividade e novos modelos de negocio
  • Hixiene, nutrición e seguridade alimentaria
  • Dixitalización e innovación
  • Formación, demostración e asesoramento
  • Investigación
Nacional