H2020 SafeConsumE Proiektua: SafeConsumE: Kontsumitzaileen portaeraren aldaketaren bidez elikagai seguruagoak lortzea: tresna eta produktu eraginkorrak, komunikazio estrategiak, hezkuntza eta elikagaien bidezko gaixotasunek eragindako osasun zama murrizten duen elikagaien segurtasun politika.
Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Economía, microeconomía, mikroekonomia, Ingeniaritza eta teknologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Elikagaien segurtasuna, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, elikadura, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sentsoreak, El impacto de las prácticas del consumidor en la inocuidad de los alimentos: riesgos y estrategias de mitigación, Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, mikroekonomia, mikroekonomia, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, Elikagaien segurtasuna, Elikagaien segurtasuna, Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalizazioa eta berrikuntza, Investigación, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor