Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...
Proyecto INTERREG-SUDOE Pastonatur

INTERREG-SUDOE Pastonatur Proiektua: Sudoeko babestutako naturaguneetan basogintzako baliabideen kontserbazioa eta hobekuntza

Forestal, Suelo, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Canales cortos o alternativos de comercialización, Digitalización e innovación

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Enplegagarritasuna sustatzea turismo jasangarrian

Diversificación agraria (agroturismo, etc), Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras
Proyecto de identificación, puesta en valor y comercialización internacional de variedades minoritarias de uva

VinGO Talde Operatiboa: mahats-barietate gutxituen identifikazio, hobekuntza eta nazioarteko merkaturatzeko proiektua

Viñedo, leñosos, Digitalizazioa eta berrikuntza, Gestión de explotaciones, Mejora genética, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor

H2020 HoloFood Proiektua: Pentsuen, hesteetako mikroorganismoen eta animalien arteko elkarrekintza biomolekulak deseraikiz, errendimendu-parametroekin erlazionatuta, animalien pentsuen ekoizpena hobetzeko irtenbide holistikoa.

Ciencias naturales, Ciencias físicas, astronomía, ciencias planetarias, planetas, Ciencias biológicas, Genética, Genomas, microbiología, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Alimentación animal, Productos de alimentación animal

Horizon Europe Precious proiektua: Elikagaien galeraren eta hondakinen prebentzioaren ingurumen-inpaktuak eta haien errebote-ondorioak lantzea

Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias ambientales, contaminación, Zientzia biologikoak, Ecología, Ecosistemas, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Digitalizazioa eta berrikuntza, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos

Horizon Europe Dream-Plan proiektua: klima-positiboko etorkizunak bultzatzea

Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, Zientzia biologikoak, Ekologia, Ekosistemak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Formación, demostración y asesoramiento, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Políticas públicas, ayudas y subvenciones

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Landa-turismoa sustatzea tokiko baliabideak aprobetxatuz.

Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.), Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Enplegu aukera berriak eko-gastronomia zaharberritzean

Agricultura ecológica y agroecología, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza

Biodibertsitate Fundazioaren Proiektua: Eko-gastronomia zaharberritzerako trantsizioa lanpostuak sortzeko tresna gisa

Nekazaritza ekologikoa eta agroekologia, Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.), Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza

H2020 MASTER Proiektua: Mikrobiomaren aplikazioak elikadura-sistema jasangarrietarako teknologien eta enpresen bidez

Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adn, adna, Zientzia Naturalak, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, Big Data, grandes datos, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, planetak, Zientzia Naturalak, Lurraren eta lotutako ingurumen-zientziak, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, mikrobiologia, Aplicaciones del microbioma para sistemas alimentarios sostenibles, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adna, adna, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-zientzia, Datu Handiak, datu handiak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, planetak, Zientzia Naturalak, Lurraren eta lotutako ingurumen-zientziak, Zientzia atmosferikoak, klimatologia, Klima aldaketa, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, mikrobiologia, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Animalien elikadura, ni normalean, Animalien pentsu produktuak

Talde Eragilea: Nekazaritzako Elikagaien eta Gastronomiaren Truke Teknikoa

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Baserri Kudeaketa, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Asesoramiento, Formación Y Redes De Intercambio De Información, Grupo operativo, Gestión Logística, Tercer Sector, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.)