H2020 MASTER Proiektua: Mikrobiomaren aplikazioak elikadura-sistema jasangarrietarako teknologien eta enpresen bidez
Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adn, adna, Zientzia Naturalak, Ciencias de la informática y de la información, ciencia de datos, Big Data, grandes datos, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, planetak, Zientzia Naturalak, Lurraren eta lotutako ingurumen-zientziak, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, mikrobiologia, Aplicaciones del microbioma para sistemas alimentarios sostenibles, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adna, adna, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-zientzia, Datu Handiak, datu handiak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, astronomia, zientzia planetarioak, planetak, planetak, Zientzia Naturalak, Lurraren eta lotutako ingurumen-zientziak, Zientzia atmosferikoak, klimatologia, Klima aldaketa, Klima aldaketa, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, mikrobiologia, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Animalien elikadura, ni normalean, Animalien pentsu produktuak