Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...
Mejora de la productividad y sostenibilidad de sistemas de riego por goteo subterráneo que aprovechan el residuo de almazaras como fertilizante mediante el uso de nanoburbujas

SUBALMA Talde Operatiboa: Nanoburbuilak erabiliz oliba-errotaren hondakinak ongarri gisa erabiltzen dituzten lurpeko tantaka ureztatze sistemen produktibitatea eta iraunkortasuna hobetzea

Olivar, leñosos, Digitalizazioa eta berrikuntza, RegadÍo, Fertilizantes, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Formación, demostración y asesoramiento
Reducción del coste energético del riego en remolacha mediante eficiencia energética y reducción del consumo de agua

EFFIREM Talde Operatiboa: azukre erremolatxa ureztatzearen energia-kostua murriztea eraginkortasun energetikoa eta ur-kontsumoa murriztuz.

barazkiak, Digitalizazioa eta berrikuntza, RegadÍo, Suelo, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Prestakuntza, erakustaldia eta aholkularitza

AUTOMARRIEGO Talde Operatiboa: Fruta eta barazki laboreetan ureztatze eta ongarritze bidezko ureztatzearen kudeaketa automatikoa

Agricultura, Regadíos, Fertilizantes, Mejoras En Regadíos, Mejoras De Eficiencia En Regadíos Y Nuevas Tecnologías En Regadíos, Grupo operativo, Ticss, Digitalización E Innovación, Automatización, Fertilización, RegadÍo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Digitalización e innovación, maquinarias
Logo GO implementacion regeneracion aguas fertirriego

Talde Operatiboa: Ura birsortzeko eta fertirrigazio sistema berritzaile bat ezartzea 1. FASEA

Nekazaritza, ureztatu, Otros medios de producción, Ureztatze Hobekuntzak, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Ureztatze-eraginkortasunaren hobekuntzak eta ureztatze-teknologia berriak, Talde operatiboa, ureztatzea, Gestión de explotaciones, Digitalizazioa eta berrikuntza, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Lehiakortasuna eta negozio eredu berriak
Logo GO SIRIVE

SIRIVE Talde Operatiboa: Ebro Haraneko harri fruta-arbolen ureztatze tasak optimizatzeko sistema integratua garatzea.

Nekazaritza, ureztatu, Ureztatze Hobekuntzak, Ureztatze-eraginkortasunaren hobekuntzak eta ureztatze-teknologia berriak, Talde operatiboa, Tics, Sostenibilidad, Riego, ureztatzea, Lehiakortasuna eta negozio eredu berriak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Talde Eragilea: Mendiko baratzezaintza ekologikoaren iraunkortasuna eta produktibitatea: intentsitate handiko bulkada elektrikoen eta magnetismoaren aplikazio potentzialak ureztatzeko uretan

Nekazaritza, Técnicas de producción, Beste ekoizpen-bide batzuk, Baserri Kudeaketa, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Bioekonomia/Ekonomia Zirkularra/Hurbiltasuna, Digitalización E Innovación Y Procesos Productivos (Fertilizantes, Tecnologías…), Talde operatiboa, ureztatzea, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa

Talde Eragilea: Ezagutza Transferentzia eta Berrikuntza Plataforma Ureztatzeko 2.0

Agricultura, Regadíos, Mejoras En Regadíos, Mejoras De Eficiencia En Regadíos Y Nuevas Tecnologías En Regadíos, Grupo operativo, Tics, Digitalización, Sostenibilidad, Riego, RegadÍo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Digitalización e innovación, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

Talde Operatiboa: ureztatze-kostuak murriztea energia-eraginkortasunaren bidez eta ur-kontsumoa murriztea, Espainian azukre erremolatxaren lehiakortasuna bermatuz.

Nekazaritza, ureztatu, Ureztatze Hobekuntzak, Ureztatze-eraginkortasunaren hobekuntzak eta ureztatze-teknologia berriak, Talde operatiboa, Riego, Sostenibilidad, Innovación, ureztatzea, Lehiakortasuna eta negozio eredu berriak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa

Talde Operatiboa: Guadajozko baratzak hobetzeko alternatiba ezberdinen bideragarritasun-azterketa

Nekazaritza, ureztatu, Ureztatze Hobekuntzak, Ureztatze-eraginkortasunaren hobekuntzak eta ureztatze-teknologia berriak, Talde operatiboa, ureztatzea, Lehiakortasuna eta negozio eredu berriak, Digitalizazioa eta berrikuntza

TOOLBOX Talde Operatiboa: mahastietarako presiozko ureztatze sareetan energia-kontsumoa murrizteko tresna-kutxa baten definizioa.

Nekazaritza, ureztatu, Ureztatze Hobekuntzak, Ureztatze-eraginkortasunaren hobekuntzak eta ureztatze-teknologia berriak, Talde operatiboa, Eficiencia Energética, Etiqueta Ecológica, Inteligencia Artificial, Tics, ureztatzea, Lehiakortasuna eta negozio eredu berriak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Agricultura ecológica y agroecología, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, leñosos, Viñedo