Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

NEKAZARITZA DRONOAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data eta satelite bidezko IoT aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra da parte-hartzaileei ezagutza teoriko eta praktikoa ematea Big Data, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisia laboreen jarraipena, jarraipena eta
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
sagarra
09/04/2025
CNTA

Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?

Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
ANIMALIEN ONGIZATEA ABELTZAINTZA UHAZTETAN ONLINE
20/03/2025
ARATRIA

ANIMALIEN ONGIZATEA ABELTZAINTZA UHAZTETAN ONLINE

Nori zuzendua: Jabeei, baserritar langileei eta abeltzaintzan sartu nahi duten guztiei zuzendua. Helburuak: Animalien ongizatean trebatzeko ziurtagiria lortzea. Ikastarora joan eta azterketa bat gaindituta lortuko da titulua, eta Aragoiko Gobernuko Nekazaritza, Abeltzaintza eta Elikadura Departamentuak txartela emanez egiaztatuko da. Edukia: MODULU
ainia
18/02/2025
Ainia

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Sarrera Elikagaien segurtasuneko praktikek garrantzi handia izaten jarraitzen dute eta elikagai-enpresek beren baliabideen zati handi bat kontsumitzaileei gizarteak eskatzen dituen produktuen segurtasun-estandarrak bermatzen dituzten politikak, planak eta programak diseinatzera eta ezartzera bideratzen dituzte. Hala ere, gaur egungo elikagaien
Laborantza babesteko legedia
07/02/2025
protección de cultivos, legislación

LAGUNTZA Web-mintegia: laboreak babesteko legedia

Europako SUPPORT proiektua, ardatz Baserritik Fork estrategiaren murrizketa fitosanitarioko helburuak betetzen laguntzea baserritarrei, izurriteen kontrol integratuaren ezarpenaren bidez, batez ere marrubi, mahats eta olibondoen laborantzan, gomendio politikoak emango dituen fase batean sartzen da orain. Hori dela eta, 2025eko otsailaren 7an, 10
behia
10/12/2024
Hazi

Haragitarako behien hazkuntzaren kudeaketa

Haragitarako behien hazkuntzaren kudeaketa.
Txerri-haztegien funtzionamendua eta ingurumen-hobekuntza teknikoak
17/09/2024
Gobierno de Aragón

Txerri-haztegien funtzionamendua eta ingurumen-hobekuntza teknikoak

25 orduko ikastaroa Agropecuaria Arcoiris, SLk emana. txerri-ustiategien kudeaketari eta landa garapenari aplikatutako ingurumen-teknikei buruzko oinarrizko ezagutzak eskaintzen dituena.
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
IRAFen logotipoa
06/05/2024
Centro Regional de Selección y Reproducción Animal (CERSYRA-IRIAF)

Behien elikadura

Behien digestio-aparatuaren eskema orokorra, elikadura-balorazioa, errazionamendu- eta ekoizpen-sistemen nutrizio-ebaluazioa aztertzen den ikastaroa. PROGRAMA | Bidali prestakuntza-laguntza eskaera helbide honetara: icersyra@jccm.es
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
janari
16/04/2024
CNTA

Elikagaien legedia: FSSC 22000 v6

CNTA ikastaro hau elikagaien segurtasun-arau hau ezartzeko lehen urratsak ematen ari diren eta bere edukiaren ikuspegi orokorra izan nahi duten enpresei laguntzeko sortzen da. Izen-ematea 2023ko azaroaren 20tik 2024ko apirilaren 15era PROGRAMA
FECOAM logotipoa
15/04/2024
FECOAM

Fruta eta barazkien manipulatzailea

10 orduko ikastaro presentziala, azken kontsumitzaileari zuzendutako elikagaien segurtasunari eta osasunari buruzko indarreko legedia eta higiene-jardunbide zuzenak zuzen eta eraginkortasunez aplikatzen irakasten dituena. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta IZEN-EMATEA, 968351282 / 699786927, lidia.perez@fecoam.es | LEKUA: Alguazazko Udala
Hazi logotipoa
15/04/2024
HAZI

Garraioa eta animalien ongizatea

Garraiatzen diren animaliekin lotutako hainbat alderdi aztertuko diren ikastaroa, haien anatomiatik hasi eta segurtasun eta ongizateraino, eta horri buruzko legeria berria eta garraiolarientzat dakarren betebeharrak eta betebeharrak ezagutaraziko dira.
IRAFen logotipoa
15/04/2024
Centro Regional de Selección y Reproducción Animal (CERSYRA-IRIAF)

Esne-hasnarkari txikien elikadura

Ardiaren digestio-aparatuaren eskema orokorra, bere elikadura-balorazioa, errazionamendu- eta esnea ekoizteko sistemen nutrizio-ebaluazioa aztertzen dituen ikastaroa. PROGRAMA | Bidali prestakuntza-laguntza eskaera helbide honetara: icersyra@jccm.es
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
trazabilitatea ikastaroaren kartela
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Trazabilitatea elikagaien sektoreko enpresetan

Elikagaien sektorean lan egiten dutenentzat (Albaitariak, Nekazaritzako Ingeniariak, Biologoak eta erlazionatutako lanbideak) eta enpresa batean trazabilitate sistema bat ezarri nahi dutenentzat interes berezia duen trazabilitateari buruzko 40 orduko online ikastaroa. Ikastaro hau Osasun Sistema Nazionalak egiaztatuta dago 4.8 kreditu etengabeko
INTIA Logotipoa
19/02/2024
INTIA

Eztiaren sektorean higiene praktika onak

Eztiaren sektorean higiene praktika onak. Eztiaren definizioa, erlauntzaren kudeaketa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA 948013052 | INTIA
EILZA logotipoa
19/02/2024
EILZA

Jogurta eta esne hartzitua teknologia

Ikastaroak jogurten eta esne hartzituen ezaugarri fisiko-kimikoen eta mikrobiologikoen ezagutza lantzen du eta ekoizpen-prozedurak aztertzen ditu. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | HARREMANETARAKO: formacion@eilza.es eta 654826419
ainia ikastaroa
19/02/2024
AINIA Learning

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Lineako ikastaro honek zure erakundearen elikagaien segurtasunaren kultura identifikatu, neurtu eta hobetzeko prozesua planifikatzeko aukera emango dizu. Kultura zer den eta hura hobetzeko planak nola gauzatu ikasiko duzu. Honako modulu hauek ditu: Elikagaien Segurtasunaren Kulturaren Sarrera Elikagaien segurtasunaren kultura hobetzeko programaren