Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Datuen integrazioa eta tresna digitalen erabilera CAP ezarpenean
Tools4CAP Academy-ren modulu berri bat, datuen integrazioari eta CAP ezarpenan tresna digitalen erabilerari eskainia, online egingo da 2025eko azaroaren 5ean . Eredu estandarizatuak, EBko Datuen
txerri
01/09/2025
Centro IFAPA Las Torres

Txerri-hazkuntza intentsiboa

TXERRI-PRODUKZIOAREN EZAUGARRIAK ANIMALIEN OSASUNA, HIGIENEA ETA BIOSEGURTASUNA KUDEAKETA INGURUMEN ETA KLIMA ALDAKETAREN KUDEAKETA BASERRIETAN INFORMAZIO ETA DOKUMENTAZIO ERREGISTROA EUROPAKO, ESTATUKO, ESKUALDEKO ETA TOKIKO MAILAN INDARREAN DAGOEN ARAUDIA ESKAERA
ikastaroaren kartela
26/08/2025
Ruralmente

"Pataca de Galicia" AGB adibide gisa erabiliz nekazaritza-elikagaien sektorean kalitatezko marken garrantziari buruzko ikastaroa.

Limia-Arnoia Landa Garapen Taldeak (GDR10) prestakuntza ekitaldi bat egingo du abuztuaren 26an, elikagaien ekoizpenean, prozesamenduan eta merkaturatzean kalitate-marken garrantzia azpimarratuz. Ekitaldia "RURALMENTE" proiektuaren parte da, eta Galiziako eta Extremadurako landa-eremu estrategikoetan JDO eta IGPen adopzioa sustatzeko ezagutza
ikastaroaren kartela
15/07/2025
SEAE

Haziak, biodibertsitatea eta klima-aldaketa: erresilientzia eta iraunkortasunerako estrategiak

Uztailaren 15ean, "Haziak, Biodibertsitatea eta Klima Aldaketa: Erresilientzia eta Jasangarritasun Estrategiak" (2. Edizioa) prestakuntza saioa izango da , Espainiako Nekazaritza Organiko eta Agroekologia Elkarteak (SEAE) antolatuta. Ekitaldi hau Amorebietan ( Bizkaia) izango da. Konferentzia honek nekazaritza ekologikoan landareen ugalketa
manipulazio ikastaroa
16/06/2025
Federación de Cooperativas Agrarias de Murcia (FECOAM)

DOAKO Elikagaien Manipulatzaile Ikastaroa. Landa-eremuko Elikagaien Prozesamendua eta Jatetxeen Sektorea

Elikagaien manipulatzaile ikastaro doakoa, Nekazaritza Politika Bateratuaren (PEPAC) 2023-2027 Plan Estrategikoaren esparruan prestakuntza profesionalerako eta trebetasunak eskuratzeko jarduerekin lotuta ORDUTEGIA: Ekainak 16 eta 17 | 16:00etatik 21:00etara | Guztira: 10 ordu KOKAPENA: Udal Liburutegia Kultur Etxea, C/ Capitán D. Francisco
Zelai Eguna_ “Produktibitatea Berreskuratzeko Kudeaketa Estrategiak_ - agroecologia.net
30/05/2025
Organiza SEAE con la colaboración de la cooperativa ARAE

Euripeko laboreen produktibitatea berreskuratzeko kudeaketa estrategiak

SARRERA: Lurzoruaren birsorkuntza praktikak, txandaketa kudeatzeko estrategiak eta erresilienteak diren barietate genetikoak azalduko dira, Gaztela eta Leongo lehorreko laboreen produktibitatea berreskuratzea ahalbidetuko dutenak. Balio-katea hobetzeko estrategia asoziatibo eta kooperatiboetan prestakuntza ere barne hartuko da. Prestakuntza hau
Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa
12/05/2025
Simbiosis S. Coop. Galega

Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa

Elikagaien Etiketatze Ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren Aplikazioa 144,00€ – 250,00€ HURRENGO EDIZIOAK / MATRIKULAZIO IREKIA Martxoak 12 - Maiatzak 16 MODALITATEA: online 4,2 CFC - 35 ordu Ikastaroak elikagaien etiketatzeari buruzko legeria orokorra modu antolatu, laburbildu eta antolatuan lantzen du, benetako kasuen adibide ugarirekin
adimen artifiziala
25/04/2025
Veraliment

Elikagaien Sektorerako Adimen Artifizialaren Sarrera

Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketak Adimen Artifizialarekin. Zergatik hasi Adimen Artifizialean ikastaro honekin? Elikagaien industriarako ikastaro bat diseinatu dugu, zure eguneroko arazoak konpontzen lagunduko dizuten kasu praktiko ugarirekin. Hartu elikaduraren sektorerako
GENERTEIKA
24/02/2025
CIHEAM Zaragoza

Metano isuri baxuetarako abeltzaintza: Nekazaritza-neurketatik aurrerapen genetikora

Ikastaro honetara joateko funtsezko arrazoiak Ustiategiko metanoa neurtzeko gailu ezberdinen abantailak eta desabantailak ezagutzea. Metanoa neurtzeko gailuek emandako datu gordinak nola iragazi eta manipulatu ulertzea. Eredu genetikoak sortzeko eta metanoaren ezaugarrien parametro genetikoak estimatzeko gai izatea. Metano-isuriak kalkulatzeko
fruta eta barazkiekin ilustrazioa
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

globalGAP protokolo ikastaroa (IFA) v.6. Frutak eta barazkiak: Edukiak eta ziurtapen prozesuak MATRIKULA IREKIA

Prestakuntza-ekintza honek BEHARREZKO EZAGUTZAK ETA GLOBALG.AP IFA ESKEMAREN GILTZAK LORTZEA, 6. bertsioan eta QMS eta manipulazio zentroen barne-IKUSKARITZAK EGITEKO BEHARREZKO EZAGUTZA ETA KALIFIKAZIOA LORTZEA, baita ekoizpen-eremuetako barne-ikuskaritzak ere. GLOBALG.AP Ziurtagiriak, Ustiategien Berme Integraturako Araua (IFA) bezala ere ezaguna
txerria
29/11/2024

Animalien ongizatea txerriengan

Ikastaro honekin txerri-animalien ongizateari buruzko araudia eta haien manipulazio eta hazkuntza-baldintzak ezagutuko dituzu, baita instalazio eta ibilgailuen garbiketa eta desinfekzio protokoloak ere. 1. UNITATEA: TXERRIAREN ONGIZATEA 1. Kapitulua. Sarrera 1. gaia. Araudia 2. gaia. Definizioa 2. kapitulua. Anatomia, fisiologia eta etologia 1
mugikorra
03/10/2024
IFAPA

Nekazaritza sektorerako soluzio teknologikoetan prestakuntza espezializatua

40 orduko ikastaroaren edukiak Nekazaritza Kudeatzeko softwarea, Big Data, Robotika, Marketplaces: merkataritza elektronikoa, Bioteknologia eta Big Data Biologikoa dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/19ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
analisi sentsorialaren ikastaroaren kartela aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Oliba-olio birjinaren zentzumen-analisia

15 orduko ikastaroa oliba-sektoreko profesionalak oliba-olio birjinen ebaluazio sentsorialean gaitzeko. Ikastaroaren helburuak dira olio-errotetan kalitate autokontroleko programaren barruan ekoitzitako olioen aurre-hautaketa eta sailkapen jardueren garrantzia ulertzea eta ezagutzea, oliba-olio birjinen zentzumen-analisiaren metodoari buruzko
barazkiak
30/04/2024
IFAPA

Nekazaritza ekologikoan prestakuntza espezializatua

Edukiak Aurrekariak eta aurreko kontzeptuak Legeria: Araudia eta laguntzak Kontrola eta ziurtagiria ekoizpenean Ernalketa Biodibertsitatea Haziak eta landare-materiala Izurriteen eta gaixotasunen kontrola Adventizia Kontrola Abeltzaintza Ekologikoa Produktu ekologikoen merkaturatzea Nekazaritza Ekologikora Bihurtzeko Prozesua
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
IRFAP logotipoa
25/04/2024
IRFAP

Esne sektoreko laginak (Higienea eta Q letra)

Ustiategietan kontrolak egiteaz arduratzen direnentzat edo laginak hartzen dituztenentzat ikastaroak beharrezko prestakuntza eskaintzea du xede , 989/2022 EDren arabera, esne-laginak hartzen dituzten langile gisa agintaritza eskudunak baliozkotutako derrigorrezko prestakuntza- ziurtagiria lortu ahal izateko. , aipatutako ikastaroen berariazko eta
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA