Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

NEKAZARITZA DRONOAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data eta satelite bidezko IoT aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra da parte-hartzaileei ezagutza teoriko eta praktikoa ematea Big Data, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisia laboreen jarraipena, jarraipena eta
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
sagarra
09/04/2025
CNTA

Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?

Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
ainia
18/02/2025
Ainia

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Sarrera Elikagaien segurtasuneko praktikek garrantzi handia izaten jarraitzen dute eta elikagai-enpresek beren baliabideen zati handi bat kontsumitzaileei gizarteak eskatzen dituen produktuen segurtasun-estandarrak bermatzen dituzten politikak, planak eta programak diseinatzera eta ezartzera bideratzen dituzte. Hala ere, gaur egungo elikagaien
Laborantza babesteko legedia
07/02/2025
protección de cultivos, legislación

LAGUNTZA Web-mintegia: laboreak babesteko legedia

Europako SUPPORT proiektua, ardatz Baserritik Fork estrategiaren murrizketa fitosanitarioko helburuak betetzen laguntzea baserritarrei, izurriteen kontrol integratuaren ezarpenaren bidez, batez ere marrubi, mahats eta olibondoen laborantzan, gomendio politikoak emango dituen fase batean sartzen da orain. Hori dela eta, 2025eko otsailaren 7an, 10
larre
01/10/2024
IFAPA

Prestakuntza espezializatua Dehesan

40 orduko ikastaroa eta bertan larrearekin lotutako hainbat alderdi eta gai lantzen dira: testuingurua, karakterizazioa, kontserbazioa, izurrite eta gaixotasunak, zuhaitzen berritzea eta birsortzea, abereen erabilera, etab. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/18ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
landa ekintzailetza ikastaroa
24/09/2024
RedPAC

Ekintzailetza landa eremuan, RedPACen bitartez

Irailaren 9ra arte, izena emateko epea zabalik dago bi edizio berritan urrutiko prestakuntza ikastaroa (streaming) : “Ekintzailetza landa eremuan”, RedPAC- ek antolatuta : Ikastaroaren 10. edizioa 2024ko irailaren 24tik urriaren 17ra bitartean egingo da, goizez , 10:00etatik 14:00etara. Ikastaroaren 11. edizioa 2024ko urriaren 15etik azaroaren 7ra
IFAPAren logotipoa
18/09/2024
IFAPA

Olibondoaren teknika berrien jardunaldia

Prestakuntza-jardun espezializatua eta erakusgarria non oliba-sistema berriak, barietate berriak, makineria eta bertiklosiaren kontrola aztertzen diren. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/04/09ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
Iraunkortasuna eta elikadura sistemak ikastaroa Menorcan.
11/07/2024
UNED

Iraunkortasuna eta elikadura sistemak

Diziplina anitzeko ikuspegitik, Biosfera Erreserbak lurralde gisa duten harremana aztertuko da, zeinen helburua aniztasun biologikoaren eta kulturalaren kontserbazioa eta garapen ekonomikoa eta soziala bateratzea pertsonen eta naturaren arteko harremanaren bidez. Eztabaida honetarako aukeratutako ingurunea Menorca uhartea da, eta ikerketa adibide
Hazi logotipoa
14/05/2024
HAZI

Oinarrizko baratzegintza ekologikoa

Baratze-enpresa bat martxan jartzeko beharrezkoak diren oinarrizko kontzeptuei buruzko prestakuntza orokorra duen ikastaro teoriko-praktikoa: landatzeko lursailen prestaketa, espezieak eta horien kudeaketa, landaketa edo ereitea, gaixotasunak eta izurriteak, teknika agroekologikoak erabiliz kontrola, etab.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
agerraldi
08/05/2024
IFAPA

Laborantza joera berrietan prestakuntza espezializatua

30 orduko ikastaroa, zeinetan labore berriak, bereziki jasangarriak, laboreen berreskurapena, landare aromatikoak eta sendagarriak eta gora egiten ari diren beste labore batzuk aztertzen dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/04/24ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Nekazaritzako lankidetza eta laguntza sareak

20 orduko ikastaroa, ekoizle txikiak, nekazaritza eta nekazaritzako elikagaien proiektuak elkartu daitezen sustatzeko, beren proiektu produktiboak bideragarri egiteko printzipio eta praktika kooperatiboen bidez. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
IVIAren logotipoa
22/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea. Nekazaritzako elikagaien marketinaren kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaza Almudín 1, 12400, Segorbe, Castellón
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra. Teoria eta praktika PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Kultur Etxea, Plaza Nagusia 2, 12132, Atzeneta del Maestrat, Castellón