Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

Fiware logotipoa
16/06/2025
La Vega Innova
FIWARE Adituen Entrenamendu Campua
FIWARE teknologiari buruzko 26 orduko ikastaro aurreratu honetarako izen-ematea ekainaren 11ra arte dago zabalik, eta FIWARE Aditu ziurtagiria lortzea dakar. Ikastaro hau FIWARE Fundazioak diseinatu
ikastaroaren kartela
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Abeltzaintza Zehaztasunaren Aplikazioak
Madrilgo Unibertsitate Politeknikoak antolatutako ikastaro hau Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak sustatutako Nekazaritza Elikagaien, Basogintzaren eta Landa Sektoreen Digitalizazio
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
Behin betikoa
elikagaien segurtasuna
Behin betikoa
INEA

Elikagaien segurtasuna

Edukia: Elikagaien sailkapena: Modulu honek elikagaien sailkapenaren analisi osoa eskaintzen du hainbat ikuspegitatik, hala nola, nutrizio-konposizioa, produktuaren izaera (freskoa, prozesatua, kontserbatua, etab.) eta jatorria (animalia, landare-jatorrikoa, minerala). Elikagaien oinarrizko kategorietan sakontzen du, hala nola lehen mailako
Behin betikoa
izurriteak eta patogenoak
Behin betikoa
INEA

Olibondoen izurriak eta patogenoak: izaera, identifikazioa eta kontrol biologikoaren estrategiak

INEA-Nekazaritza Ingeniaritzako Unibertsitate Eskolak emandako Prestakuntza Ziurtagiria. Edukia: Sarrera: Atal honek olibondoaren garrantziaren ikuspegi orokorra eskaintzen du, bere esanahi ekonomikoa, ekologikoa eta kulturala azpimarratuz. Olibondo-soroetan landareen babesaren oinarrizko printzipioak jorratuko dira, nekazaritza ekologikoaren