Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Datuen integrazioa eta tresna digitalen erabilera CAP ezarpenean
Tools4CAP Academy-ren modulu berri bat, datuen integrazioari eta CAP ezarpenan tresna digitalen erabilerari eskainia, online egingo da 2025eko azaroaren 5ean . Eredu estandarizatuak, EBko Datuen
03/11/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

C3 aholkularientzako prestakuntza-ibilbidea, 18. edizioa

Nekazaritza-elikagaien kooperatibek eta haien teknikariek erronka berri eta erabakigarri bati aurre egin behar diote sektorearen digitalizazioan. Baserriko erregistro-liburu digitalaren ezarpenak mugarri bat markatuko du baserriko datuak erregistratzeko, antolatzeko eta erabiltzeko moduan, bazkide nekazarien eta administrazio-kontrol sistemen
ikastaroaren kartela
05/11/2025
EU CAP Network

Tools4CAP Academy: Datuen integrazioa eta tresna digitalen erabilera CAP ezarpenean

Tools4CAP Academy-ren modulu berri bat, datuen integrazioari eta CAP ezarpenan tresna digitalen erabilerari eskainia, online egingo da 2025eko azaroaren 5ean . Eredu estandarizatuak, EBko Datuen Legearen esparru juridikoa eta landareen babesari, lurzoruari eta ureztatzeari buruzko kasu praktikoak landuko dira. Prestakuntzak teknikariei eta
ekitaldiaren kartela
07/11/2025
Universidad de Sevilla

Adimen artifiziala, geomatika eta droneak laborantza zabal eta zuhaitzetan aplikatuta erakustaldi saioa

2025eko azaroaren 7an , Sevillako Unibertsitateak "Adimen Artifizialean, Geomatikan eta Drone Tekniketan Oinarritutako Zelaiko eta Zuhaitz Laboreetan" izeneko aurrez aurreko erakustaldi ekitaldi bat egingo du. Ekitaldia Alcalá del Ríoko (Sevilla) Pedro Parias Baserrian izango da. Eguneko helburua. Jarduera praktiko honek parte-hartzaileei adimen
Behin betikoa
elikagaien segurtasuna
Behin betikoa
INEA

Elikagaien segurtasuna

Edukia: Elikagaien sailkapena: Modulu honek elikagaien sailkapenaren analisi osoa eskaintzen du hainbat ikuspegitatik, hala nola, nutrizio-konposizioa, produktuaren izaera (freskoa, prozesatua, kontserbatua, etab.) eta jatorria (animalia, landare-jatorrikoa, minerala). Elikagaien oinarrizko kategorietan sakontzen du, hala nola lehen mailako