Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
fruta eta barazkiekin ilustrazioa
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

globalGAP protokolo ikastaroa (IFA) v.6. Frutak eta barazkiak: Edukiak eta ziurtapen prozesuak MATRIKULA IREKIA

Prestakuntza-ekintza honek BEHARREZKO EZAGUTZAK ETA GLOBALG.AP IFA ESKEMAREN GILTZAK LORTZEA, 6. bertsioan eta QMS eta manipulazio zentroen barne-IKUSKARITZAK EGITEKO BEHARREZKO EZAGUTZA ETA KALIFIKAZIOA LORTZEA, baita ekoizpen-eremuetako barne-ikuskaritzak ere. GLOBALG.AP Ziurtagiriak, Ustiategien Berme Integraturako Araua (IFA) bezala ere ezaguna
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
analisi sentsorialaren ikastaroaren kartela aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Oliba-olio birjinaren zentzumen-analisia

15 orduko ikastaroa oliba-sektoreko profesionalak oliba-olio birjinen ebaluazio sentsorialean gaitzeko. Ikastaroaren helburuak dira olio-errotetan kalitate autokontroleko programaren barruan ekoitzitako olioen aurre-hautaketa eta sailkapen jardueren garrantzia ulertzea eta ezagutzea, oliba-olio birjinen zentzumen-analisiaren metodoari buruzko
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
janari
16/04/2024
CNTA

Elikagaien legedia: FSSC 22000 v6

CNTA ikastaro hau elikagaien segurtasun-arau hau ezartzeko lehen urratsak ematen ari diren eta bere edukiaren ikuspegi orokorra izan nahi duten enpresei laguntzeko sortzen da. Izen-ematea 2023ko azaroaren 20tik 2024ko apirilaren 15era PROGRAMA
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Produktu Berrien Garapena

60 orduko ikastaro presentzialaren helburu orokorra merkatuko egungo joeretara egokitutako elikagai-produktuak sortzeko eta hobetzeko berrikuntza-prozesuak ulertzeko eta aplikatzeko beharrezkoak diren ezagutzak, trebetasunak eta tresnak ematea da. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
02/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Enpresa Berrikuntza Kudeaketan espezialitatea

Presentzial Ikastaroaren helburu nagusia berrikuntza-kudeatzaileak prestatzea da, berrikuntzaren ikuspegi estrategikoa zein horren ondorengo abiarazte eta jarraipena edozein enpresatan gauzatzeko gai izan daitezen. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556 062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin atlantikoa duten jatorri-deiturak

Espainia iparraldeko eta Kanariar Uharteetako Jatorrizko Deiturako ardoen ezaugarriak ezagutzeko ikastaroa.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
IRFAP logoa
06/03/2024
IRFAP

Haragi eta haragi produktuen etiketatzea

HELBURUA: Parte hartzen duten pertsonei derrigorrezko etiketatzearen inguruko arauzko informazioa jakinaraztea, baita aukerako baldintzapeko aipamenak erabiltzeko baldintzak ere: jatorri geografikoa, nutrizionala, osasungarria, artisaua, naturala, etab. EDUKIAK (5 ordu): 1. Derrigorrezko etiketatzea 2. Hautazko etiketatzearen baldintzak eta mugak 3
Hazi logotipoa
20/02/2024
HAZI

Doizko mahastizaintza

Zehaztasun Mahastizaintzaren Oinarriak.; Lurzorua, landare-materiala eta ureztatzea zehaztasun-mahastizaintzaren bidez.; Teledetekzioa doitasuneko mahastizaintzan.; Doizko mahastizaintzak ekoizpen prozesuan duen eragina. PROGRAMA | Carretera Vitoria, 2, Laguardia - ARABA
INTIA Logotipoa
19/02/2024
INTIA

Eztiaren sektorean higiene praktika onak

Eztiaren sektorean higiene praktika onak. Eztiaren definizioa, erlauntzaren kudeaketa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA 948013052 | INTIA
Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC

Elikagaiak prozesatzeko enpresen ziurtagiria elikagaien segurtasun-arauekin Bere produktuaren kalitatearen eta segurtasunaren berme gisa eta enpresa lehiakideetatik bereizteko aukera ematen duen metodo gisa sendotzen ari da. Lineako ikastaroa 4 modulutan egituratuta dago, modulu bakoitzeko ebaluazio batekin . Ikasleak edukia formatu digitalean
Global GAP elikagaien segurtasunaren ziurtagiria
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: GLOBAL GAP

Lineako ikastaro hau Bere helburua nekazaritzako elikagaien sektoreko lehen mailako produktuetan estandarrak ezartzeko GLOBAL GAPen aplikazio-eskakizunak aztertzea da. Arau hau kalitatea kudeatzeko sistema baten ezarpena ziurtatzera bideratuta dago, elikagaien segurtasuna eta kalitatearen kontrola bateratzearen ikuspegitik. Lineako ikastaroa 4
ardo kopa
23/01/2024
HAZI

Kostuen kalkulua upeltegian

Zehaztu DOCa Errioxako mahats kilo bakoitzaren batez besteko ekoizpen-kostua landaketa-motaren arabera (beira edo trellis). Mahastizaintzako profesionalei edo sektorean sartuko direnei zuzenduta. Prezioa: 36€