Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
landa ekintzailetza ikastaroa
24/09/2024
RedPAC

Ekintzailetza landa eremuan, RedPACen bitartez

Irailaren 9ra arte, izena emateko epea zabalik dago bi edizio berritan urrutiko prestakuntza ikastaroa (streaming) : “Ekintzailetza landa eremuan”, RedPAC- ek antolatuta : Ikastaroaren 10. edizioa 2024ko irailaren 24tik urriaren 17ra bitartean egingo da, goizez , 10:00etatik 14:00etara. Ikastaroaren 11. edizioa 2024ko urriaren 15etik azaroaren 7ra
Enpresen lehiakortasuna hobetzea
26/06/2024
Cooperativas Agro-alimentarias CLM

Enpresen lehiakortasuna hobetzea

Gobernu Kontseiluetako kideei euren profesionalizazioa hobetzeko eta beren eginkizunak gauzatzeko errazteko tresnak, ezagutzak eta trebetasunak emateko antolatutako ikastaroa. Gobernu Kontseiluetako kideek eguneroko eginkizunetan dituzten gaitasunak hobetzen lagundu nahi du, hala nola bilerak edo erabakiak hartzeko, eta Gobernu Kontseilua
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
Hazi logotipoa
14/05/2024
HAZI

Oinarrizko baratzegintza ekologikoa

Baratze-enpresa bat martxan jartzeko beharrezkoak diren oinarrizko kontzeptuei buruzko prestakuntza orokorra duen ikastaro teoriko-praktikoa: landatzeko lursailen prestaketa, espezieak eta horien kudeaketa, landaketa edo ereitea, gaixotasunak eta izurriteak, teknika agroekologikoak erabiliz kontrola, etab.
CAJAMAR webagro
09/05/2024
CAJAMAR

Teknologia berriek nola eragiten duten elikagaien ekoizpenean

Elikagaien ekoizpenean teknologia berriak aztertzen dituen presentziazko topaketa, enpresen eta zentro teknologikoen arteko lankidetza nabarmenduz, berrikuntza sustatzeko eta merkatuko lehiakortasuna hobetzeko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Elikagaien hondakinen prebentzioa eta murrizketa

20 orduko ikastaroa, eta bertan parte-hartzaileek elikagaien galerak eta xahuketak prebenitzeko eta murrizteko, galerak kuantifikatzeko, puntu kritikoak identifikatu ahal izango dituzte, besteak beste. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
IVIAren logotipoa
22/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea. Nekazaritzako elikagaien marketinaren kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaza Almudín 1, 12400, Segorbe, Castellón
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien marketin digitala: internet eta sare sozialak

Nekazaritzako elikagaien marketin digitala: internet eta sare sozialak. Enpresa tradizionala eraldatu PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Oropesa Enplegu eta Toki Garapen Agentzia, Pío XII kalea 13, 12594, Oropesa, Castellón
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra. Teoria eta praktika PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Kultur Etxea, Plaza Nagusia 2, 12132, Atzeneta del Maestrat, Castellón
logo cluster asturias smarticy
15/04/2024
Cluster Asturias Smarticy

Nola prestatu Europako proposamen arrakastatsu bat?

16 orduko ikastaro teoriko-praktikoa, Horizon Europe Programarako proposamena aurkezteko gakoak ezagutzeko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | Informazioa eta kontaktua, directional@smartcityasturias.org
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Produktu Berrien Garapena

60 orduko ikastaro presentzialaren helburu orokorra merkatuko egungo joeretara egokitutako elikagai-produktuak sortzeko eta hobetzeko berrikuntza-prozesuak ulertzeko eta aplikatzeko beharrezkoak diren ezagutzak, trebetasunak eta tresnak ematea da. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556
IVIAren logotipoa
11/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien eta nekazaritza turismoaren hobekuntza eta merkaturatzea

Nekazaritzako elikagaien eta nekazaritza turismoaren hobekuntza eta merkaturatzea. Marketing kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Glorieta eraikina Fray Bonifacio Ferrer kalea 3, 12400 Segorbe, Castellón
logoa Espainiako Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseilu Nagusia
11/04/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Nekazaritzako Aseguru Konbinatuen Adituaren Rola: Nekazaritza Sektorearen Babeserako funtsezko pieza

Nekazaritza-aseguruei buruzko jardunaldi teknikoa, erakunde publikoen eta aditu adituen partaidetzarekin. PROGRAMA | IZEN-EMATEAK
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
02/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Enpresa Berrikuntza Kudeaketan espezialitatea

Presentzial Ikastaroaren helburu nagusia berrikuntza-kudeatzaileak prestatzea da, berrikuntzaren ikuspegi estrategikoa zein horren ondorengo abiarazte eta jarraipena edozein enpresatan gauzatzeko gai izan daitezen. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556 062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.