Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
janari
16/04/2024
CNTA

Elikagaien legedia: FSSC 22000 v6

CNTA ikastaro hau elikagaien segurtasun-arau hau ezartzeko lehen urratsak ematen ari diren eta bere edukiaren ikuspegi orokorra izan nahi duten enpresei laguntzeko sortzen da. Izen-ematea 2023ko azaroaren 20tik 2024ko apirilaren 15era PROGRAMA
FECOAM logotipoa
15/04/2024
FECOAM

Fruta eta barazkien manipulatzailea

10 orduko ikastaro presentziala, azken kontsumitzaileari zuzendutako elikagaien segurtasunari eta osasunari buruzko indarreko legedia eta higiene-jardunbide zuzenak zuzen eta eraginkortasunez aplikatzen irakasten dituena. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta IZEN-EMATEA, 968351282 / 699786927, lidia.perez@fecoam.es | LEKUA: Alguazazko Udala
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
trazabilitatea ikastaroaren kartela
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Trazabilitatea elikagaien sektoreko enpresetan

Elikagaien sektorean lan egiten dutenentzat (Albaitariak, Nekazaritzako Ingeniariak, Biologoak eta erlazionatutako lanbideak) eta enpresa batean trazabilitate sistema bat ezarri nahi dutenentzat interes berezia duen trazabilitateari buruzko 40 orduko online ikastaroa. Ikastaro hau Osasun Sistema Nazionalak egiaztatuta dago 4.8 kreditu etengabeko
EILZA logotipoa
19/02/2024
EILZA

Jogurta eta esne hartzitua teknologia

Ikastaroak jogurten eta esne hartzituen ezaugarri fisiko-kimikoen eta mikrobiologikoen ezagutza lantzen du eta ekoizpen-prozedurak aztertzen ditu. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | HARREMANETARAKO: formacion@eilza.es eta 654826419
IRFAP logotipoa
18/02/2024
IRFAP

Higiene-jardun egokiak nekazaritzako lehen mailako ekoizpenean

Ikastaroak aukera ematen du higienetik eratorritako nekazaritza-ekoizpen primarioan ekoizleen betebeharrak ezagutzea. EDUKIAK (10 h) 1. Alderdi orokorrak 2. Nekazaritza erabilerarako ura 3. Produktu fitosanitarioak erabiltzea 4. Ongarri eta zuzenketa organikoen erabilera 5. Ongarri ez-organikoen erabilera 6. Langileen eta nekazaritza-ustiategien
Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC

Elikagaiak prozesatzeko enpresen ziurtagiria elikagaien segurtasun-arauekin Bere produktuaren kalitatearen eta segurtasunaren berme gisa eta enpresa lehiakideetatik bereizteko aukera ematen duen metodo gisa sendotzen ari da. Lineako ikastaroa 4 modulutan egituratuta dago, modulu bakoitzeko ebaluazio batekin . Ikasleak edukia formatu digitalean
Global GAP elikagaien segurtasunaren ziurtagiria
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: GLOBAL GAP

Lineako ikastaro hau Bere helburua nekazaritzako elikagaien sektoreko lehen mailako produktuetan estandarrak ezartzeko GLOBAL GAPen aplikazio-eskakizunak aztertzea da. Arau hau kalitatea kudeatzeko sistema baten ezarpena ziurtatzera bideratuta dago, elikagaien segurtasuna eta kalitatearen kontrola bateratzearen ikuspegitik. Lineako ikastaroa 4
tipula laborantza
14/02/2024
Ruralcat

Garatu zure nekazaritzako elikagaien eraldaketa proiektua

Garatu zure nekazaritzako elikagaien eraldaketa proiektua/Desarrolla tu proyecto de transformación agroalimentaria Helburuak: Teknikoki trebatu parte-hartzaileak elikagaiak prozesatzeko jarduera bat eraginkortasunez, segurtasunez eta arauzko eskakizunak betez garatzeko. Proiektuak sustatzea, prestakuntzaren bidez eta baita ekoizleen sarea indartuz
https://www.formacionagronomos.es/curso/curso-atex-en-la-industria-agroalimentaira
06/11/2023
Formación Agrónomos

ATEX Ikastaroa Nekazaritzako Elikagaien Industrian

IKASTAROAREN AURKEZPENA Leherketak arrisku bat dira nekazaritzako elikagaien industrian, gutxitan gertatzen diren arren, gertatzen direnean ondorio katastrofikoak izaten dituzte. Arrisku-eremu horietan identifikatzea eta sailkatzea beharrezkoa da. Substantzia sukoiak edo erregaiak maneiatzen diren instalazioek ATEX atmosfera lehergarriak sortzeko