Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
landa ekintzailetza ikastaroa
24/09/2024
RedPAC

Ekintzailetza landa eremuan, RedPACen bitartez

Irailaren 9ra arte, izena emateko epea zabalik dago bi edizio berritan urrutiko prestakuntza ikastaroa (streaming) : “Ekintzailetza landa eremuan”, RedPAC- ek antolatuta : Ikastaroaren 10. edizioa 2024ko irailaren 24tik urriaren 17ra bitartean egingo da, goizez , 10:00etatik 14:00etara. Ikastaroaren 11. edizioa 2024ko urriaren 15etik azaroaren 7ra
Enpresen lehiakortasuna hobetzea
26/06/2024
Cooperativas Agro-alimentarias CLM

Enpresen lehiakortasuna hobetzea

Gobernu Kontseiluetako kideei euren profesionalizazioa hobetzeko eta beren eginkizunak gauzatzeko errazteko tresnak, ezagutzak eta trebetasunak emateko antolatutako ikastaroa. Gobernu Kontseiluetako kideek eguneroko eginkizunetan dituzten gaitasunak hobetzen lagundu nahi du, hala nola bilerak edo erabakiak hartzeko, eta Gobernu Kontseilua
Olio Errota Ikastaro Teknikoen Kartela
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Olio errotako teknikaria

40 orduko ikastaro teoriko-praktikoa olio erroten kudeaketa eta kalitatezko EVOO lortzeko prozesuen profesionalizazio eta optimizaziorako. Ikastaroaren helburuak dira oliba-olio birjinaren ekoizpenean parte hartzen duten prozesu guztiak aztertzea eta kalitate-galera gerta daitekeen puntu kritikoak identifikatzea, olioen kalitatea hobetzera eta
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
Hazi logotipoa
14/05/2024
HAZI

Oinarrizko baratzegintza ekologikoa

Baratze-enpresa bat martxan jartzeko beharrezkoak diren oinarrizko kontzeptuei buruzko prestakuntza orokorra duen ikastaro teoriko-praktikoa: landatzeko lursailen prestaketa, espezieak eta horien kudeaketa, landaketa edo ereitea, gaixotasunak eta izurriteak, teknika agroekologikoak erabiliz kontrola, etab.
CAJAMAR webagro
09/05/2024
CAJAMAR

Teknologia berriek nola eragiten duten elikagaien ekoizpenean

Elikagaien ekoizpenean teknologia berriak aztertzen dituen presentziazko topaketa, enpresen eta zentro teknologikoen arteko lankidetza nabarmenduz, berrikuntza sustatzeko eta merkatuko lehiakortasuna hobetzeko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Kalitatearen Kudeaketa eta Kontrola

Presentziazko 60 orduko ikastaro honek elikagaien segurtasunean espezializazioa egiten du, elikagaien segurtasun eta ikuskapen mekanismoak garatu, ezarri eta hobetzeko funtzioak bete ahal izateko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguezm untec@clusaga.org, 981556062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Produktu Berrien Garapena

60 orduko ikastaro presentzialaren helburu orokorra merkatuko egungo joeretara egokitutako elikagai-produktuak sortzeko eta hobetzeko berrikuntza-prozesuak ulertzeko eta aplikatzeko beharrezkoak diren ezagutzak, trebetasunak eta tresnak ematea da. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Esnearen Teknologia

60 orduko ikastaroaren helburua da esnearen kalitateari, haren egiturari eta osaerari buruzko ezagutza sustatzea, esne-produktuetan eraldatzeko oinarrizko ezagutzak, baita zehar aplikatuko diren teknologia eta prozesuetan sakontzea ere. hura.. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANA, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981556062
logoa Espainiako Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseilu Nagusia
11/04/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Nekazaritzako Aseguru Konbinatuen Adituaren Rola: Nekazaritza Sektorearen Babeserako funtsezko pieza

Nekazaritza-aseguruei buruzko jardunaldi teknikoa, erakunde publikoen eta aditu adituen partaidetzarekin. PROGRAMA | IZEN-EMATEAK
logo Murtziako Eskualdeko Prestakuntza eta Teknologia Transferentzia Zerbitzua
08/04/2024
SFTT

Erlezaintzarako sarrera

20 orduko ikastaro presentziala, nekazaritza-ustiategi baten ekoizpena dibertsifikatzean kontuan hartu beharreko beste jarduera bat bezala, ekoizpen-mota hori mantentzeko eta kontserbatzeko prozedura eguneratuak erakustea helburu duena. PROGRAMA | Prestakuntza eta Esperientzia Zentro Integratua Agracias de Lorca
Abeltzaintza Ekologikoaren Ikastaroaren Kartela
05/04/2024
ECOVALIA

Abeltzaintza ekologikoa

40 orduko lineako ikastaroa, zure baserria ekoizpen ekologikora bihurtzeko beharrezko ezagutzak eskaintzea helburu duena. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, 34955018961 eta formacion@ecovalia.org
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
02/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Enpresa Berrikuntza Kudeaketan espezialitatea

Presentzial Ikastaroaren helburu nagusia berrikuntza-kudeatzaileak prestatzea da, berrikuntzaren ikuspegi estrategikoa zein horren ondorengo abiarazte eta jarraipena edozein enpresatan gauzatzeko gai izan daitezen. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556 062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
22/03/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Nekazaritza ekologikoari buruzko aholkularitza

Doako ikastaroa, nekazaritza-ekoizpen ekologikoaren erregulazioari buruzko ikuspegi orokorra eskaintzen duena, eta ekoizpen mota honen oinarrizko oinarriak. Ikastaroa Massive Ministry Ikastaroaren Campusean izena eman eta 45 eguneko epean egin daiteke. IKASTAROKO PROGRAMAZIO OROKORRA: Nekazaritza ekologikoaren hastapenak EBko araudia eta kontrola
EILZA logotipoa
19/02/2024
EILZA

Jogurta eta esne hartzitua teknologia

Ikastaroak jogurten eta esne hartzituen ezaugarri fisiko-kimikoen eta mikrobiologikoen ezagutza lantzen du eta ekoizpen-prozedurak aztertzen ditu. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | HARREMANETARAKO: formacion@eilza.es eta 654826419