Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

NEKAZARITZA DRONOAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data eta satelite bidezko IoT aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra da parte-hartzaileei ezagutza teoriko eta praktikoa ematea Big Data, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisia laboreen jarraipena, jarraipena eta
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
behiak
13/03/2024
IRTA

Kalibrazio-ikastaroa (5 urte) Welfair behi-haragiaren ikuskarientzako. 2024

Ziurtagiriaren kalitatea bermatzeko ezinbesteko baldintza da animalien ongizatearen ikuskapenean ikuskatzaile kualifikatuak Ongizatearen Kalitateko protokoloen arabera trebatzea. IRTAk aldian-aldian ikuskarientzako prestakuntza eta kualifikazio ikastaroak antolatzen ditu Ongizatearen Kalitate Sareko aditu ezberdinekin elkarlanean. Prezioa 300 € +
Tresna berritzaileen aplikagarritasuna behi eta txerri ondua ekoizteko
23/01/2024
IRTA

Tresna berritzaileen aplikagarritasuna behi eta txerri ondua ekoizteko

Haragiaren heltzea post mortem hozte-prozesu bat da, eta, behar bezala eginez gero, haragiaren zentzumen-ezaugarriak hobetzea ahalbidetzen du, batez ere gogortasunari dagokionez. Horrela, heltze-prozesuak kalitate sentsorial handiko haragia merkatuan sartzea ahalbidetzen du. Dena den, lehengaien hautaketa txarrak eta haragi hau gaizki manipulatzeak