Skip to main content

Baratzezaintza ekologikoa | 2. edizioa

Hasiera data: 01/01/2024
Amaiera data: 10/02/2024
Modalitatea: Sarean
Autonomia-erkidegoa: Andalucía

Azalpena

Gaur egun, nazio mailako ekoizpen ekologikoko operadoreek eta aholkulariek fruta, baratzegintza eta negutegietako laboreetan prestakuntza zabala eta anitza izan behar dute, eta alderdi teknikoak eta administratiboak eta ziurtagiria ezagutu behar dute.

Ikastaro honek laboreak modu konbentzionalean modu alternatibo batean kudeatzen ikasteko aukera eskaintzen dizu , modu jasangarriago batean, gizarteak mota honetako produktuen gero eta eskaera handiagoarekin bat etorriz.

Diagnostiko tresnak emango dira ekoizpen ekologikoan fruituen kalitatea hobetzeko eta ustiategi ekologikoko aholkularien titulaziorako beharrezko ezagutzak.

Ikastaroaren programa

  • 1. gaia. Garrantzi ekonomikoa
  • 2. gaia. Lurzorua prestatzea eta desinfektatzea
  • 3. gaia. Laborantza txandaketak
  • 4. gaia. Barazkietan txertatzea
  • 5. gaia. Sistema erdi behartuak
  • 6. gaia. Tomatearen laborantza
  • 7. gaia. Patataren laborantza
  • 8. gaia Tipula-laborantza
  • 9. gaia. Baratxuriaren laborantza
  • 10. gaia. Sandia laborantza
  • 11. gaia. Orburuaren laborantza
  • 12. gaia Berenjena laborantza
  • 13. gaia. Azenarioaren laborantza
  • 14. gaia. Piperren laborantza
  • 15. gaia. Marrubiaren laborantza
  • 16. gaia. Porruaren laborantza

Hurrengo Ikastaroak