Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.

Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin . Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte. Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den. IZEN-EMATEA
ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025
09/04/2025
Fundación Triptolemos

ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025

"Elikagaiak bihar: zientzia, teknologia eta berrikuntza elikadura jasangarri eta osasuntsurako" lelopean, Elikagaien Zientzien Eskolak Valparaísoko Unibertsitate Katoliko Pontifikaleko Elikagaien Zientzia eta Teknologia Latinoamerikako eta Karibeko Elkartearen 23. Kongresua (ALACCTA 2025) eta Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elkartearen 24. Kongresua hartuko du (Apirilaren 2019an, Sochital). eta 2025eko 11n. Ekitaldiak elikagaien industriako aditu nagusiak bilduko ditu, Txilekoak eta Latinoamerikakoak, sektoreko azken garapenak eta etorkizuneko erronkei buruz eztabaidatzeko. "Elikadura jasangarri eta osasuntsurako zientzia eta teknologia" gaiaren pean, hiru gai nagusi landuko dira jardunaldiak: Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elikadura eta Ongizaterako : ardatz honek elikagaien materialen zientzia, ebaluazio sentsoriala, elikagai funtzionalak, elikadura espezializatua, bioerabilgarritasuna, bioirisgarritasuna eta elikagai tradizionalen birbalorizazioa bezalako gaiak landuko ditu, besteak beste. Elikaduraren bidez osasuna eta ongizatea hobetzeko berrikuntzak eztabaidatuko dira. Elikagaien prozesamendu jasangarrirako berrikuntza teknologikoa : elikagaien analisian, kontserbazio teknologietan, sentsoreetan eta biosentsoreetan, elikagaien bioteknologian eta ontziratzeko teknologian egindako aurrerapenak aztertuko dira, ura eta karbono aztarna murrizten duen ikuspegi jasangarri batean oinarrituz. Elikagaien Segurtasuneko eta Erregulazioko Erronkak : arlo honetan elikagaien mikrobiologia eta toxikologia, kutsatzaileen detekzioa, elikagaien iruzurra eta politika publikoak jorratuko dira, eskualde mailan elikagaien segurtasuna eta legegintza-harmonizazioa bermatzeari arreta jarriz. Kongresua ezagutza trukatzeko plataforma bat izango da, eta elikagaien industriak osasunaren, jasangarritasunaren eta elikagaien segurtasunaren arloetan dituen egungo erronkei aurre egiteko berrikuntzak eta estrategiak bultzatuko ditu.
Espainiako Gastronomia Kongresua 2025
27/03/2025
Real Academia de Gastronomía

Espainiako Gastronomia Kongresua 2025

Espainiako Gastronomia Errege Akademiak "Elikadura eta Gizartea" CEU Unibertsitate Institutuarekin elkarlanean antolatutako ekitaldia 2025eko martxoaren 27tik 29ra izango da, Madrilgo CEU San Pablo Unibertsitatean. ESPAINIAKO GASTRONOMIA JARDUNALDIAren ardatz nagusia gastronomiaren kontzeptua aisialdirako jarduera nabarmen gisa zaharkituta geratu dela eta gastronomia-jardueren balio-katearen gainerako dimentsioak, produkzioa, banaketa, prestaketa, kontsumoa eta hondakinen kudeaketa barne hartzen dituena, diziplina anitzeko eta nazioarteko ikuspegitik hartu behar dira kontuan. Beraz, Jardunaldiaren helburua da ikuspegi zientifiko, akademiko eta profesional batetik jorratzea gastronomiaren interpretazio berri honen testuinguru sozial, ekonomiko, psikologiko, mediko eta kultural berri hau, non ekoizpen jasangarriaren eta elikadura osasungarriaren irizpideak gastronomiari lotutako gozamen kontzeptu tradizionala modu naturalean osatzen duten. Hori dela eta, zientziaren arlo, diziplina akademiko, ikerketa sare eta politika arlo ezberdinetako ikertzaileak, jakintsuak eta profesionalak elkartuko ditugu, gastronomia jarduera holistiko gisa definitzeko marko berri hau eztabaidatzeko, elikadura, osasuna eta iraunkortasuna ardatz hartuta. PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
Jardunaldiaren kartela
20/03/2025
Granada+

Subtropikalen III. Jardunaldi Teknikoa

Fruitu tropikalen laborantzari buruzko tailer teknikoak: mangoa, aguakatea, pitaya. Larunbatean, hilaren 22an, landa-bisita bat egingo da, krema, aguakatea eta mangoak ekoizten dituen Almuñecar-eko baserri batera. Oinarrizko informazioa: Eguna: 2025eko martxoaren 20tik 22ra, 8:00etatik 15:00etara Lekua: Kultur Etxea Auditorioa, 18690, Almuñécar, Granada Antolatzailea: Granada + Elkartea , Almuñécarko Udala Finantzatzailea: Andaluziako Gobernua – Europar Batasuna IZEN-EMATEA | PROGRAMA
agromurtzia
12/03/2025
Phytoma

AgroMurcia 2025: Mediterraneoko nekazaritzarako arrisku fitosanitario berriak

AgroMurciaren 2. edizioa El Batel Auditorio eta Biltzar Jauregian (Cartagena) ospatuko da 2025eko martxoaren 12 eta 13an, 2023ko hilabete berean lehen edizio arrakastatsuaren ostean. Antolatzailea : Murtziako Eskualdeko Ur, Nekazaritza, Abeltzaintza eta Arrantza Departamentua Antolatzailea : PHYTOMA Lankidetza : Cartagenako Udala
nekazaritza zerbitzuen enpresen kongresua iragartzeko kartela
05/03/2025
Interempresas

Nekazaritza Zerbitzuen Enpresen Kongresu Nazionalaren bigarren edizioa

Martxoaren 5ean, Lleidako azoka-esparrua Nekazaritza Zerbitzuen Enpresen Kongresu Nazionalaren bigarren edizioaren eszenatokia izango da. Ekitaldi profesional hau nekazaritza-sektorean zerbitzu-enpresek funtsezko eginkizuna nabarmentzeko eta indartzeko ezinbesteko topagune gisa ari da sortzen. "AGRISERVICIOS" izen orokorrean Lleidako nekazaritza-zerbitzuetako enpresa eta espezialista nabarmenak bilduko ditu ekitaldiak, sektoreak dituen aukera eta erronkei buruz aztertzeko eta ideiak trukatzeko gune bat eskainiz. Nekazaritza-zerbitzuen digitalizazioa , baliabideen erabileran eraginkortasuna, enpresen arteko lankidetza, belaunaldi aldaketa eta gazteek industrian duten papera bezalako gaiak landuko dira, baita sektorea iraultzen ari diren berrikuntza teknologikoak eta praktika jasangarriak ere. . 2023ko Ciudad Realen gertatu zen bezala, AGRISERVICIOS nekazaritzaren aurrerapenarekin eta iraunkortasunarekin konprometitutako beste profesional batzuekin harremanetan jartzeko, ikasteko eta elkarlanean aritzeko aukera baliotsua da. Ekitaldia garapen profesionalerako eta networking-erako plataforma ezin hobea bezala kokatzen da, bertaratzen direnei sektoreko azken joera eta aurrerapenen berri izan dezaten. Dagoeneko hainbat enpresak baieztatu dute parte hartuko dutela AGRISERVICIOSen bigarren edizio honetan, euren produktuak erakusteko interesatuta. Horrez gain, elkarteek, erakundeek eta erakunde publikoek, Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak barne, ekitaldiari laguntzen diote. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jardunaldia "Helburua: Listeria kontrolpean"

Abenduaren 17an, Elikagaien Segurtasun eta Nutriziorako Espainiako Agentziak (AESAN) antolatutako jardunaldia egingo da Osasun Ministerioko Ernest Lluc Aretoan, Elikagaietan Listeria monocytogenes -en kontrolaren hainbat alderdiri buruz eta elikadurarako dituen erronkei buruz. segurtasuna. Izen-ematea berriro ireki da edukiera handitu delako. Ekitaldia baino egun batzuk lehenago, esteka bat argitaratuko da ekitaldia sarean jarraitzeko, eta horretarako ez da beharrezkoa izango izena ematea. Behin betiko programa
Hondakin arriskutsuen kudeaketa
11/12/2024
IFAPA

HONDAKIN ARRISKUTSUEN KUDEAKETA: Ingurumen-inpaktua eta produktu fitosanitarioen barne eta kanpo kudeaketa.

Egun horretan, Recicland proiektua aurkeztuko da , hondakin arriskutsuen kudeaketaren ingurumen-ondorioei buruzko teoria eta salda hondarreko eta iraungitako edo etendako produktu fitosanitarioen ontzi fitosanitarioen ustiategiko barne-kudeaketari buruz , baita ustiategitik kanpokoak ere. hondakin arriskutsu horien kudeaketa.
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
Eraldaketa Digitala
03/12/2024
Oficina Acelera pyme Diputación de Burgos

Eraldaketa digitala nekazaritzako elikagaien sektorean

Etorkizuneko nekazaritza hemen da! Bat egin nekazaritzako elikagaien sektoreko digitalizazio-bidaian eta ezagutu zure ekoizpenaren etapa bakoitza eraldatuko duten tresna teknologikoak nola ezarri. Zer ikasiko duzu? Orientazio-sistemak : eraginkortasuna eta zehaztasuna eremuan. Konektibitatea : kudeatu zure baserria edonondik. Dokumentazioa : zure zereginen trazabilitatea kontrolatu eta hobetu. Automatizazioa - denbora eta esfortzua aurrezten du. Isobus sistema : konektatu zure ekipoak, marka edozein dela ere. Datuetan oinarritutako erabakiak hartzea - Sortu errezeta-mapak errendimendua maximizatzeko. Nekazaritzako elikagaien sektoreko partaide bazara, hau da zure prozesuak modernizatzeko eta nekazaritza eraginkor eta jasangarriagoa lortzeko aukera.
Usoak
26/11/2024
Itagra

Jardunaldi informatiboak Berrikuntza eta etorkizuna uso ekoizpenean.

Txitoen hazkuntzan oinarrizko gaiak jorratzeko, Valladolideko Unibertsitateko (UVA) animalien osasunean aditu baten esku-hartzea izango dugu, eta hegaztien osasun-egoera optimoa mantentzeko funtsezko ezagutzak eta animalien ongizatea bermatzeko beharrezkoak diren instalazioak partekatuko ditu. eta ekoizpenean eraginkortasuna. Gainera, jarduera horretara dagoeneko dedikatzen diren ekoizleek euren esperientziak eta eguneroko bizitzan dituzten erronka nagusiak aurkeztuko dituzte, sektorearen ikuspegi errealista bat eskainiz. Azkenik, jatetxeek usoen eskariaren eragile gisa duten papera aztertuko da, produktu honek bertako gastronomian duen interesa eta eskualdeko sukaldaritza-eskaintzan bereizgarri gisa duen ahalmena nabarmenduz.
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Elikagaien ontzi eta ontzietan berrikuntzarako II
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

Elikagaien ontzi eta bilgarrietan berrikuntzarako II

Laster ospatuko da Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub topaketaren bigarren edizioa, elikadura ontziratzeko sektoreko eragile nagusiak bilduko dituen ekitaldi giltzarria, iraunkortasunari eta berrikuntzari begira. Topaketa hau aukera bikaina da sare profesionalak sendotzeko eta elikagaien industrian trantsizio jasangarri baterako lankidetza sustatzeko. Antolatzailea: ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, ekitaldiak erakusketa gune bat eta hitzaldi eta mahai-inguruetarako gune bat izango ditu, non adituek ezagutzak partekatu eta industriaren erronka eta aukerak eztabaidatuko dituzten. Ezinbesteko urratsa da elikagaien sektorean etorkizun jasangarriagoa izateko.
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
Logotipoa World Rabbit Breeding Congress
02/10/2024
World Rabbit Congress

Untxiaren Munduko Kongresua

13an Untxiaren Munduko Kongresuaren edizioa urriaren 2tik 4ra ospatuko da Tarragonan PROGRAMA
Adimen artifizialaren aplikazioa animalien osasunaren monitorizazioan
25/09/2024
MAPA

Animalien osasunean adimen artifizialaren aplikazioari buruzko webinar berria

Berrikuntza eta Digitalizaziorako Zuzendariordetza Nagusiak webinar berri bat antolatu du Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Sektorearen Digitalizazioaren Behatokiaren . Ekitaldi honekin, udako oporraldiaren ostean bere webinar-sortari ekingo dio, nekazaritzako elikagaien sektoreko digitalizazioari lotutako funtsezko gaiak jorratuz. Digitalizazioaren Behatokia Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak (MAPA) Cajamar Kooperatiba Taldearekin elkarlanean sustatutako ekimena da, eta Next Generation Europar Batasunaren funtsei esker garatzen da. Hurrengo webinarra, "Alimen artifizialaren aplikazioa animalien osasunaren monitorizazioan" izenekoa, ia irailaren 25ean egingo da, 12:00etatik 14:00etara. Bertan, abeltzaintzako ustiategietako osasuna kontrolatzeko eta kontrolatzeko adimen artifizialaren sistemen aplikagarritasuna sakon aztertuko da, sektorearen eraginkortasuna eta iraunkortasuna hobetzeko aukera berriak aztertuz. Ekitaldi hau aukera paregabea da nekazaritza eta abeltzaintza arloko eraldaketa digitalean interesa duten profesional guztientzat. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
Elikagaiekin kontaktuan dauden materialei buruzko jardunaldia
18/09/2024
AESAN

Elikagaiekin kontaktuan dauden materialei buruzko jardunaldia

2024ko irailaren 18tik 19ra , Elikagaien Zentro Nazionalak, Elikagaien Segurtasun eta Nutriziorako Espainiako Agentziaren (AESAN) mendekoa, Elikagaiekin Kontaktuan dauden Materialei buruzko Jardunaldi bat antolatuko du Majadahondan (Madril) duen egoitzan. Ekitaldia Europako Kontseiluaren eta AESANen Sendagaien eta Osasunaren Kalitatearen Europako Zuzendaritzak (EDQM) antolatu du, “Elikagaien kontaktuan dauden materialen eta artikuluen azken garapenak” izenburupean. Ekitaldia elikagaiekin kontaktuan dauden materialen industriako profesional guztiei zuzenduta dago, kontrol ofizialeko laborategiei, Europako eta estatuko agintariei, baita nazio mailako arduradunei ere. Norberaren parte-hartzea doakoa da (erregistroa eta erabilgarritasunaren arabera) eskumena duten agintari nazionaletako langileek, Europako agintariek eta kontrol ofizialeko laborategietako ordezkariek; sektore pribatuko bertaratzen direnei, berriz, 400 euroko kostua izango du ordezkari bakoitzeko. PROGRAMA
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
Tratamendu fitosanitarioen noraeza saihesteko teknologia
27/06/2024
UAGR

Zerealetan Prosulfocarb duten herbizidei buruzko hitzaldia (InnovAC-Eco Proiektua)

Errioxako Nekazari eta Abeltzainen Batasunak (UAGR) InnovAC-Eco Proiektua aurkezteko jardunaldia antolatu du, oliba-olioetan hondakin fitosanitarioen presentzia aztertzeari zuzendua, beste labore batzuetan egindako aplikazioetatik sortutako noraezean. , Prosulfocarb-eko osagai aktibo herbizidan arreta jarriz. Kontsumorako baimendutako gehienezko mugak gainditzen ez badira ere, haien presentzia hutsak eragozpen bat dakar olio ekologikoen ziurtapenerako , eta horrela haien errentagarritasuna murrizten da. Tratamendu fitosanitarioen noraeza saihesteko teknologia Proiektu honen baitan, produktuen desbideratzeak denbora errealean detektatzeko gai den prototipo teknologikoa garatu da. Lanak zereal-ekoizleak euren tratamenduek eragiten duten noraezaz kontzientziatzeko ere balio izan du. Ez da aldez aurretik izena eman behar.
Hegaztien Europako XVI
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

Hegaztien Europako XVI

Mundu osoko profesionalek eta hizlari adituek hegazti-hazkuntzaren arlo guztietako azken aurrerapen zientifikoak aurkezten dituzte. Erakusketa komertzialetarako espazio bat ere izango du Kongresuak, baita hegazti-sektoreko Europako enpresa aktiboenen dibulgazio zientifikorako satelite-konferentziak ere. PROGRAMA ZIENTIFIKOA | Izen-ematea | Kokapena | Informazioa eta harremanetarako 34 963 528 181 | info@epc2024.com