Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.
Azalpena
Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin .
Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte.
Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den.