Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.

Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin . Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte. Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den. IZEN-EMATEA
Rural Alliance logotipoa
28/04/2025
Alianza Rural

Karbonoaren teknologia eta nekazaritza Agroforum 2025eko gai nagusien artean

Apirilaren 28 eta 29an Madrilgo IESE Business School-en ospatuko den Agroforum jardunaldia nekazaritza sektoreari buruzko eztabaida estrategikorako topagunea izango da, sektoreak dituen erronkak eta aukerak aztertuz. Bi egunetan —'Landaldea eta ingurumena' eta 'Nekazaritzako ekoizpena eta ura'—, estatuko eta nazioarteko adituek funtsezko gaiak jorratuko dituzte, besteak beste: • Abeltzaintza estentsiboa. • Turismoa eta nekazaritza sektorea. • Karbonoaren laborantza. • Uraren kudeaketa. • Egur-laboreak: Espainiako nekazaritza eta ekonomiarako potentziala. • Teknologia eta nekazaritza sektorea . • Azpiegitura hidraulikoak ingurunera egokitzea nekazaritza sektorean. Programak mahai-inguruak, hitzaldiak eta networking aukerak izango ditu , enpresaburuen, ikertzaileen, administrazio publikoen eta landa sektoreko elkarteen parte-hartzearekin. IZEN-EMATEA
ur eguna
24/04/2025
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación| Subdirección General de Regadíos, Caminos Naturales e infraestructuras Rurales

Ur berreskuratuari buruzko hitzaldia. Ureztatzeko aplikazioa

Helburuak: Espainian ura berrerabiltzeko Araudia ezagutzea. Arriskuen kudeaketa, eskakizun osagarriak eta prebentzio-neurriak berreskuratutako ura modu seguruan erabiltzen eta kudeatzen dela ziurtatzeko. Ureztatzeko kudeaketa integratua berreskuratutako urarekin. Abantailak eta desabantailak. Fertirrigaziorako ur nahasketa. Nori zuzendua: Ureztatze Komunitateen zerbitzura dauden teknikariei eta ureztatzearekin eta nekazaritzari aplikatutako azken teknologiekin lotutako administrazio, unibertsitate, enpresa eta profesionalen arduradunei. Edozein zalantza argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan 913475990 telefonora edo posta elektronikoz: bzn-formregadios@mapa.es IZEN -EMATEA | TRIPIKOA
ekitaldiaren kartela
14/04/2025
EU Farmbook

EBko FarmBook Tailerra Nekazari Gazteek Uraren Kudeaketa Iraunkorrean duten zereginari buruzkoa

EU FarmBook plataformak, CEJArekin (Nekazari Gazteen Europako Kontseilua) lankidetzan, 2025eko apirilaren 14an egingo den "Nekazariak ur baliabideen zaindari gisa" izeneko lineako tailerrean parte hartzera gonbidatzen zaitu, Zoom plataformaren bidez. Ekitaldi honetan nekazari gazteek uraren kudeaketa jasangarrian jokatzen duten funtsezko zeregina izango du arreta. Ikertzaileen, arduradun politikoen eta industriako profesionalen arteko elkartrukerako gune bat izango da, eta nekazaritzan uraren erabilera arduratsuaren inguruko erronkei, aukerak eta etorkizuneko beharrei erantzungo die. Tailerrean honako hauek izango dira: Ingurumen DG , Teagasc eta AQUAGRI-KNOW proiektuko adituen esku-hartzeak Europa osoko nekazari gazteen benetako testigantzak Eztabaidak ezagutza-hutsuneei, nekazaritza sektorearen inplikazioari eta etorkizuneko ur-beharrei buruz 2050ean uraren erresilientzia irudikatzeari eskainitako azken blokea Topaketa hau EBk finantzatutako proiektuen emaitzak eta jardunbide egokiak zabaltzeko ahaleginen barruan kokatzen da, ezagutzaren transferentzia sustatzeko eta EU FarmBook plataformaren misioa indartzeko helburuarekin. IZEN-EMATEA
ekitaldiaren kartela
09/04/2025
FEUGA

Erakusketa tailerra "Mahastiaren ur beharrak aurreikustea ureztatzeko uraren erabilera iraunkorrerako"

GO PRERIVID Bere dibulgazio-jardueren parte den “Mahastietako ur beharrak ureztatzeko uren erabilera iraunkorrerako” erakustaldi-tailer bat egitea aurreikusten du . Tailer hau apirilaren 9an , asteazkena ( 10:00-13:30 ) izango da zuzenean Quinta de Couselo upategian (O Rosal, Pontevedra). IZEN -EMATEA | PROGRAMA
ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025
09/04/2025
Fundación Triptolemos

ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025

"Elikagaiak bihar: zientzia, teknologia eta berrikuntza elikadura jasangarri eta osasuntsurako" lelopean, Elikagaien Zientzien Eskolak Valparaísoko Unibertsitate Katoliko Pontifikaleko Elikagaien Zientzia eta Teknologia Latinoamerikako eta Karibeko Elkartearen 23. Kongresua (ALACCTA 2025) eta Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elkartearen 24. Kongresua hartuko du (Apirilaren 2019an, Sochital). eta 2025eko 11n. Ekitaldiak elikagaien industriako aditu nagusiak bilduko ditu, Txilekoak eta Latinoamerikakoak, sektoreko azken garapenak eta etorkizuneko erronkei buruz eztabaidatzeko. "Elikadura jasangarri eta osasuntsurako zientzia eta teknologia" gaiaren pean, hiru gai nagusi landuko dira jardunaldiak: Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elikadura eta Ongizaterako : ardatz honek elikagaien materialen zientzia, ebaluazio sentsoriala, elikagai funtzionalak, elikadura espezializatua, bioerabilgarritasuna, bioirisgarritasuna eta elikagai tradizionalen birbalorizazioa bezalako gaiak landuko ditu, besteak beste. Elikaduraren bidez osasuna eta ongizatea hobetzeko berrikuntzak eztabaidatuko dira. Elikagaien prozesamendu jasangarrirako berrikuntza teknologikoa : elikagaien analisian, kontserbazio teknologietan, sentsoreetan eta biosentsoreetan, elikagaien bioteknologian eta ontziratzeko teknologian egindako aurrerapenak aztertuko dira, ura eta karbono aztarna murrizten duen ikuspegi jasangarri batean oinarrituz. Elikagaien Segurtasuneko eta Erregulazioko Erronkak : arlo honetan elikagaien mikrobiologia eta toxikologia, kutsatzaileen detekzioa, elikagaien iruzurra eta politika publikoak jorratuko dira, eskualde mailan elikagaien segurtasuna eta legegintza-harmonizazioa bermatzeari arreta jarriz. Kongresua ezagutza trukatzeko plataforma bat izango da, eta elikagaien industriak osasunaren, jasangarritasunaren eta elikagaien segurtasunaren arloetan dituen egungo erronkei aurre egiteko berrikuntzak eta estrategiak bultzatuko ditu.
Espainiako Gastronomia Kongresua 2025
27/03/2025
Real Academia de Gastronomía

Espainiako Gastronomia Kongresua 2025

Espainiako Gastronomia Errege Akademiak "Elikadura eta Gizartea" CEU Unibertsitate Institutuarekin elkarlanean antolatutako ekitaldia 2025eko martxoaren 27tik 29ra izango da, Madrilgo CEU San Pablo Unibertsitatean. ESPAINIAKO GASTRONOMIA JARDUNALDIAren ardatz nagusia gastronomiaren kontzeptua aisialdirako jarduera nabarmen gisa zaharkituta geratu dela eta gastronomia-jardueren balio-katearen gainerako dimentsioak, produkzioa, banaketa, prestaketa, kontsumoa eta hondakinen kudeaketa barne hartzen dituena, diziplina anitzeko eta nazioarteko ikuspegitik hartu behar dira kontuan. Beraz, Jardunaldiaren helburua da ikuspegi zientifiko, akademiko eta profesional batetik jorratzea gastronomiaren interpretazio berri honen testuinguru sozial, ekonomiko, psikologiko, mediko eta kultural berri hau, non ekoizpen jasangarriaren eta elikadura osasungarriaren irizpideak gastronomiari lotutako gozamen kontzeptu tradizionala modu naturalean osatzen duten. Hori dela eta, zientziaren arlo, diziplina akademiko, ikerketa sare eta politika arlo ezberdinetako ikertzaileak, jakintsuak eta profesionalak elkartuko ditugu, gastronomia jarduera holistiko gisa definitzeko marko berri hau eztabaidatzeko, elikadura, osasuna eta iraunkortasuna ardatz hartuta. PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
SMAGUA25 ureztatze eta ur azoka
04/03/2025
Feria de Zaragoza

SMAGUA 2025, ura eta ureztatze azoka, 2025eko martxoaren 4tik 6ra Zaragozan

2025eko martxoaren 4 eta 6 bitartean SMAGUAren, Uraren eta Ingurumenaren Nazioarteko Erakusketaren edizio berri bat egingo da Zaragozako Azokan . 2025ean, berrikuntza , uraren kudeaketa eraginkorra , jasangarritasuna , prestakuntza eta enpresek nazioarteko merkatuetan sartzera bultzatzea nazioarteko ekitaldi hau osatzen duten erakusketa eta biltzar teknikoetan oinarrituko dira ureztatzeko eta uraren kudeaketarako azken aurrerapenak. Ureztatzeko nekazaritza jasangarria Nekazaritza ureztatzeko eta nekazaritza-inguruneko uraren kudeaketarako berrikuntzak eta produktuek erakusketa gune zabala dute ur-azoka profesional honetan, erakusteko. puntako teknologia eta ezagutza espezializatuak trukatzeko topagune gisa . Urari eta ureztatzeari buruzko jardunaldi teknikoak Erakunde eta erakunde garrantzitsuek parte hartzen dute eta Zaragozako Feriarekin elkarlanean aritzen dira topaketa arrakastatsua izan dadin. Horien artean, CHE (Ebroko Konfederazio Hidrografikoa), AEAS (Ur Hornikuntza eta Saneamenduaren Espainiako Elkartea), Ur Kluba, IAA (Aragoiko Uraren Institutua), ZINNAE (Uraren erabilera eraginkorrerako Klusterra), IbSTT (Iberiar Elkartea). Zanja SIN Technology), Altap, FEREBRO (Ebro Arroko Ureztatzaileen Federazioa), Aeryd edo Adeagua. Azpimarratzekoa da jardunaldi teknikoek euren egitarauetan landuko dituzten gaietako batzuk, hala nola: Erregulazio erronkak, hiri saneamendua Hondakin-uren arazketa Uraren gobernantza Teknologia berrien ezarpena Hondakinen kudeaketa Ekonomia zirkularra lurpeko urak KURTSO OFIZIALA | MARKA ETA ERAKUSKETAREN AURRERA
ekologikoa
20/02/2025
Asesores de Aragón

Nekazaritza ekologikoa

Profesionalki dedikatu nahi al duzu elikagai ekologiko eta bertakoen ekoizpenera? Pixkanaka zure baserria nekazaritza ekologikora bihurtu nahi duzu? Nekazaritza ekologikoak eskaintzen dituen zenbait teknika eta aukeratan hasi nahi duzu, norbere kontsumorako edo diru-sarrera osagarri gisa? Gure Nekazaritza Ekologikoko ikastaroak laborantzarako, baliabideak erabiltzeko eta lurzoruaren kudeaketa modu ekologikoan trebatuko zaitu. PROGRAMA: Sarrera Lurzoruaren eta emankortasunaren kudeaketa labore ekologikoetan Uraren kudeaketa labore ekologikoetan Arazo fitosanitarioen kudeaketa nekazaritza ekologikoan + IZEN-EMATEA
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jardunaldia "Helburua: Listeria kontrolpean"

Abenduaren 17an, Elikagaien Segurtasun eta Nutriziorako Espainiako Agentziak (AESAN) antolatutako jardunaldia egingo da Osasun Ministerioko Ernest Lluc Aretoan, Elikagaietan Listeria monocytogenes -en kontrolaren hainbat alderdiri buruz eta elikadurarako dituen erronkei buruz. segurtasuna. Izen-ematea berriro ireki da edukiera handitu delako. Ekitaldia baino egun batzuk lehenago, esteka bat argitaratuko da ekitaldia sarean jarraitzeko, eta horretarako ez da beharrezkoa izango izena ematea. Behin betiko programa
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
zabalkunde eguna
10/12/2024

ATENTIA proiektuaren zabalkunde eguna

2024ko abenduaren 10ean, Huelvako Unibertsitatean, HIDRONUT_SAT Talde Operatiboa (GO) "Copernicus programaren satelite bidezko irudien aplikazioa eta bereizmen handikoa zitrikoen laborantzako nutrizio eta ureztatzearen kudeaketan" bere helburuak eta aurrerapenak aurkeztuko ditu Zabalkundean zehar. ATENTIA proiektuaren eguna. Topaketa honetan Huelvako Unibertsitateko ikertzaileak, Alberto Zabalo eta Carlos Chacón, Campo Saileko – ​PRL – García Carrión 1.890 SL, HIDRONUT Talde Operatiboko kideak, izango dira ekimen horretan zabaldutako helburuak eta aurrerapenak biltzeko. . Komeni da gogoratzea ekimen berritzaile honen bidez, Andaluziako zitrikoen sektoreak tresna digital berriak eskura izango dituela, ura eta mantenugaien kudeaketa optimizatzeko, eta ekoizleen eta industriaren iraunkortasun ekonomikorako eta ingurumenerako erabakiak hartzeko, arteko transakzioetan trazabilitatea eta gardentasuna hobetuz. produkzio-katearen loturak. GO HIDRONUT García Carrión 1890 eta Nekazaritzako Elikagaien Bikaintasuneko Nazioarteko Partzuergoaren Campusak (ceiA3) osatzen dute ' Nekazaritza eta natur baliabideen kudeaketa integratua | Huelvako Unibertsitateko AGR-227 ', Andévalo Occidental-Adraoko Landa Garapenerako Elkartearen lankidetzarekin. GO HIDRONUT Landa Garapenerako Europako Nekazaritza Funtsek (FEADER) eta Andaluziako Gobernuak finantzatzen dute 2022ko Nekazaritza Produktibitate eta Iraunkortasunean Berrikuntzarako Europako Elkartearen (EIP AGRI) Eskualdeko Talde Operatiboen Funtzionamendurako deialdian.
aguakatea
03/12/2024
Plataforma Tierra

Uraren erabileraren eraginkortasuna hobetzea Andaluzian hazitako aguakatearen laborantza tresna digitalak eta doitasuneko nekazaritza erabiliz. JOAN URRIGATU-DSS

PRESENTZIAKO jardunaldia non URRIGATU-DSS Talde Operatiboa aurkeztuko dugu, zeinak Andaluzian ahuakatearen ureztatzea uraren erabilgarritasunaren arabera kudeatzeko tresna digital bat garatu nahi duen.
Ureztatzea
27/11/2024
Revista Campo.es

Lurpeko Ureztatzeko IV. Biltzar Nazionala

IV. Lurpeko Ureztatzeko Kongresu Nazionala , Espainiako hainbat eskualdetako ureztatzaileak eta teknikariak bilduko dituen ekitaldi erabakigarria, besteak beste, Andaluzia, Gaztela-Mantxa, Katalunia, Aragoi eta Gaztela eta Leongo. Jardunaldi honetan lurpeko uren kudeaketa eta erabilera jasangarriarekin lotutako gai garrantzitsuak jorratuko dira, eztabaida informatzaile eta eraikitzaile baten beharra nabarmenduz. Egunaren ardatz nagusi gisa, arloko adituen aurkezpen sorta izango dugu.
ii NEKAZARITZA INGENIARITZAREN BILTZARRA
13/11/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España (CGCOITAE)

Nekazaritza Ingeniaritzaren II

Nekazaritza Ingeniaritzako II. Kongresua, Espainiako Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseiluak eta Col·legi Official d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunyak antolatuta, azaroaren 13tik 14ra bitartean egingo da Goi Mailako Eskolan. Nekazaritzako Elikagaien eta Basogintzako Ingeniaritza eta Albaitaritza Lleidako Unibertsitatean . Bere zazpi saioetako gai nagusien artean , uraren kudeaketa, elikadura katea, nekazaritza-voltaikoa, berdeguneak eta hiri-zuhaitzak, basoen kudeaketa hidrologikoa eta landareen osasuna daude. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Elikagaien ontzi eta ontzietan berrikuntzarako II
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

Elikagaien ontzi eta bilgarrietan berrikuntzarako II

Laster ospatuko da Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub topaketaren bigarren edizioa, elikadura ontziratzeko sektoreko eragile nagusiak bilduko dituen ekitaldi giltzarria, iraunkortasunari eta berrikuntzari begira. Topaketa hau aukera bikaina da sare profesionalak sendotzeko eta elikagaien industrian trantsizio jasangarri baterako lankidetza sustatzeko. Antolatzailea: ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, ekitaldiak erakusketa gune bat eta hitzaldi eta mahai-inguruetarako gune bat izango ditu, non adituek ezagutzak partekatu eta industriaren erronka eta aukerak eztabaidatuko dituzten. Ezinbesteko urratsa da elikagaien sektorean etorkizun jasangarriagoa izateko.
ureztatze komunitateen digitalizazioa
24/10/2024
RuralCat

Ureztatze komunitateen digitalizazioa

Urriaren 24an, "Ureztatze komunitateen digitalizazioa" online ekitaldia egingo da, teknologiak nekazaritza sektoreari eskaintzen dizkion erronkei eta aukerak jorratzeko funtsezko bilera. Nekazaritza arloko profesionalei eta ureztatze-komunitateetako ordezkariei zuzendutako ekitaldi honek tresna digitalak ezartzearen abantailak erakutsi nahi ditu nekazaritza-ustiategietan uraren kudeaketa optimizatzeko eta eraginkortasuna hobetzeko. Nekazaritza-sektoreari aplikatutako teknologian adituek sentsoreen, kudeaketa-softwarearen eta laboreetako ura kontrol zehatzagoa eta iraunkorragoa ahalbidetzen duten monitorizazio-plataformen erabilerari buruzko hitzaldiak eskainiko dituzte. Horrez gain, euren sistemetan jada irtenbide digitalak integratuta dituzten ureztatze-komunitateen arrakasta-kasuak aurkeztuko dira, kostuak murriztea eta produktibitatea areagotzea lortuz. Egun horretan, gainera , galdera-erantzun-saio bat ere izango da parte hartzaileek hizlariekin elkarreragin eta digitalizazioari buruzko galdera zehatzei erantzun ahal izateko . Ekitaldia aukera paregabea da uraren kudeaketaren alorreko azken berrikuntzak ezagutzeko eta horiek egunerokotasunean praktikoki aplikatzen ikasteko. IZEN-EMATEA
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
Logotipoa World Rabbit Breeding Congress
02/10/2024
World Rabbit Congress

Untxiaren Munduko Kongresua

13an Untxiaren Munduko Kongresuaren edizioa urriaren 2tik 4ra ospatuko da Tarragonan PROGRAMA