Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.

Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin . Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte. Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den. IZEN-EMATEA
etorkizuneko nekazaritza
08/05/2025
UE

"Nekazaritzaren eta nekazaritzako elikagaien sektorearen etorkizuna lantzen" hitzaldia

Maiatzaren 8an, Bruselak "Vision of Agriculture and Food" jardunaldia hartuko du The Square-n. "Nekazaritzaren eta Nekazaritzako Elikagaien Sektorearen Etorkizuna Formatzen" lemapean, ekitaldiak Europako nekazaritzako elikagaien sektoreko eragile nagusiak, gizarte zibila, landa-komunitateak eta arduradun politikoak bilduko ditu. Jardunaldiak EBko nekazaritzaren eta bere bide-orriaren etorkizuneko ikuspegiaren inguruko adostasuna sendotzea du helburu, funtsezko ekimenak eztabaidatu eta 2027tik aurrera Nekazaritza Politika Bateratuaren (NPB) etorkizuneko norabidean lankidetzan aritzea. Osoko bilkurak sarean emango dira erregistratu gabe. "Elikadura eta Nekazaritzarako Ikuspegia" ekimenak sektorearen lehiakortasuna eta iraunkortasuna bermatu nahi ditu, EBn elikagai-hornidura egonkorra ziurtatuz. EBko Nekazaritzaren Etorkizunari buruzko Elkarrizketa Estrategikoaren txostenean eta Nekazaritza eta Elikaduraren Europako Kontseiluarekin egindako kontsultetan oinarritzen da. Ekitaldia Bruselako La Plazan, Mont des Arts-en izango da, 09:30etik 17:30era. (CEST). Parte-hartze zabala espero da, bai presentziala bai birtuala, Europako nekazaritzaren etorkizunerako funtsezko ekitaldi honetan. Sare sozialak: #EUAgriVision | @euagrofood
IKERKETA NEGUTEGI BATEAN
07/05/2025
MAPA

AEI-AGRI Eskualdeko Gobernuak eskualdez gaindiko proiektu berritzaileak prestatu eta gauzatzeko emandako laguntzei buruzko informazio saioa

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko Berrikuntza eta Digitalizazio Azpizuzendaritzak informazio-saio hau antolatzen ari da: "Nekazaritzako produktibitate eta iraunkortasuneko Europako Berrikuntza Lankidetzako (AEI-Agri) eskualdez gaindiko talde operatiboek interes orokorreko berrikuntza-proiektuak prestatu eta gauzatzeko laguntzak, Espainiako NEPBren Plan Estrategikoaren (PEPAC) esparruan", maiatzaren 7an, asteazkenean, 11:00etan, Sustapen Jauregiko (MAPA) Auditorioan, ateak itxita, eta PAC Network kanalean eta AKIS Advisors Platform YouTube kanalean streaming bidez emango da. Ekitaldi honetan , maiatzaren 16ko 366/2023 Errege Dekretuaren gakoak ezagutaraziko dira, zeinaren bidez Nekazaritzako Produktibitate eta Jasangarritasuneko Berrikuntzarako Europako Elkartearen (AEI-Agri) autonomiaz gaindiko talde operatiboek egindako interes orokorreko berrikuntza-proiektuak prestatu eta gauzatzeko lankidetzarako diru-laguntzak emateko oinarri arautzaileak ezartzen diren; baita diru-laguntza hauen 2025eko deialdia eta haien eskaera-orriak ere . Horrez gain, denbora gordeko da aurretik idiagri@mapa.es helbidera posta elektronikoz jaso diren eskatzaile potentzialek egindako galdera ohikoenei erantzuteko . Ekitaldia streaming bidez jarraitu ahal izango da RedPAC kanalean. Edozein zalantza izanez gero, idatzi helbide elektroniko honetara: idiagri@mapa.es . EGUNEKO EGITARAUA
arloko aholkularien irudia
10/04/2025
MAPA

Talde operatiboen proiektu berritzaileen hamarkada bat: arrakasta-kasuak

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak "Hamarkada bat proiektu berritzaileen talde operatiboetatik: arrakasta-kasuak" ekitaldia antolatzen du , AEI-AGRIren eskualdez gaindiko Talde Operatiboen nekazaritzako, basogintzako eta landa sektoreetako proiektu berritzaileen emaitza nabarmenak nabarmentzeko. NPBren Landa Garapeneko zutabearen baitan FEADERk kofinantzatutako proiektu hauek sektorearen eraldaketa bultzatzen duten arrakasta-kasuak dira. Ekitaldiaren programa: 12:00 h | Harrera instituzionala Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioa. 12:20etan. | Nekazaritzako elikagaien sektoreko berrikuntza: arrakasta-kasuak Sektoreko berrikuntza bultzatu duten eskualdez gaindiko talde operatiboen aurkezpena: RETA – Nekazaritza Proba Espazioen Sarea. Kataluniako Landa Ekimenen Elkarteko (ARCA) Albert Puigvert i Tuneu eta Laura Megías Garrigak aurkeztua . SMARTOM – Tomate-hazkuntzarako kudeaketa-plataforma integrala. Extremadurako Nekazaritzako Elikagaien Teknologia Zentro Nazionaleko (CTAEX) Ikerketako Enpresa Elkarteko Jesús Gil Sotok aurkeztu du. SUBALMA – Lurpeko tantaka ureztatze sistemen produktibitatea eta iraunkortasuna hobetzea nanoburbuilak eta oliba errotako hondakinak ongarri gisa erabiliz. Sistema Azud, SA (AZUD) enpresako Beatriz Masdemont Hernándezek aurkeztua. REBO2VINO – Ekonomia zirkularra ardoaren sektorean: beirazko botilak berrerabiltzea. Espainiako Ardo Federazioko (FEV) Trinidad Márquez Garcíak aurkeztua . CARBOGAN – Artzaintza estentsiboaren kudeaketaren digitalizazioa karbonoa bahitzeko estrategia gisa. Nekazari Txikien Batasuneko (UPA) Javier Alejandrek aurkeztua . 13:30ean. | Nekazaritzako elikagaien berrikuntzaren ikuspegiak eta etorkizuna Isabel Bombal Díaz Landa Garapen, Berrikuntza eta Nekazaritzako Elikagaien Prestakuntzako zuzendari nagusia (DGDRIFA). Berrikuntzarako laguntzaren bilakaerari, eragile anitzeko ikuspegiari eta nekazaritzako elikagaien sektorean lankidetza-ekosistema baten sorrerari buruzko funtsezko ikuspegiak. 2025eko deialdi berria: 46,25 milioi euro eskualdez gaindiko proiektu berritzaileak finantzatzeko. 13:50ean. | Ekitaldiaren itxiera 14:00 | Networking eta ixteko espazioa ( Nouvel Lobby ) Sar zaitez PNDR proiektu berritzaileen dosierra Sar zaitez PNDR eta PEPAC berrikuntza proiektuen zerrendara Aldez aurretik izena eman behar da IZEN-EMATEA apirilaren 8ra arte
ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025
09/04/2025
Fundación Triptolemos

ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025

"Elikagaiak bihar: zientzia, teknologia eta berrikuntza elikadura jasangarri eta osasuntsurako" lelopean, Elikagaien Zientzien Eskolak Valparaísoko Unibertsitate Katoliko Pontifikaleko Elikagaien Zientzia eta Teknologia Latinoamerikako eta Karibeko Elkartearen 23. Kongresua (ALACCTA 2025) eta Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elkartearen 24. Kongresua hartuko du (Apirilaren 2019an, Sochital). eta 2025eko 11n. Ekitaldiak elikagaien industriako aditu nagusiak bilduko ditu, Txilekoak eta Latinoamerikakoak, sektoreko azken garapenak eta etorkizuneko erronkei buruz eztabaidatzeko. "Elikadura jasangarri eta osasuntsurako zientzia eta teknologia" gaiaren pean, hiru gai nagusi landuko dira jardunaldiak: Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elikadura eta Ongizaterako : ardatz honek elikagaien materialen zientzia, ebaluazio sentsoriala, elikagai funtzionalak, elikadura espezializatua, bioerabilgarritasuna, bioirisgarritasuna eta elikagai tradizionalen birbalorizazioa bezalako gaiak landuko ditu, besteak beste. Elikaduraren bidez osasuna eta ongizatea hobetzeko berrikuntzak eztabaidatuko dira. Elikagaien prozesamendu jasangarrirako berrikuntza teknologikoa : elikagaien analisian, kontserbazio teknologietan, sentsoreetan eta biosentsoreetan, elikagaien bioteknologian eta ontziratzeko teknologian egindako aurrerapenak aztertuko dira, ura eta karbono aztarna murrizten duen ikuspegi jasangarri batean oinarrituz. Elikagaien Segurtasuneko eta Erregulazioko Erronkak : arlo honetan elikagaien mikrobiologia eta toxikologia, kutsatzaileen detekzioa, elikagaien iruzurra eta politika publikoak jorratuko dira, eskualde mailan elikagaien segurtasuna eta legegintza-harmonizazioa bermatzeari arreta jarriz. Kongresua ezagutza trukatzeko plataforma bat izango da, eta elikagaien industriak osasunaren, jasangarritasunaren eta elikagaien segurtasunaren arloetan dituen egungo erronkei aurre egiteko berrikuntzak eta estrategiak bultzatuko ditu.
Espainiako Gastronomia Kongresua 2025
27/03/2025
Real Academia de Gastronomía

Espainiako Gastronomia Kongresua 2025

Espainiako Gastronomia Errege Akademiak "Elikadura eta Gizartea" CEU Unibertsitate Institutuarekin elkarlanean antolatutako ekitaldia 2025eko martxoaren 27tik 29ra izango da, Madrilgo CEU San Pablo Unibertsitatean. ESPAINIAKO GASTRONOMIA JARDUNALDIAren ardatz nagusia gastronomiaren kontzeptua aisialdirako jarduera nabarmen gisa zaharkituta geratu dela eta gastronomia-jardueren balio-katearen gainerako dimentsioak, produkzioa, banaketa, prestaketa, kontsumoa eta hondakinen kudeaketa barne hartzen dituena, diziplina anitzeko eta nazioarteko ikuspegitik hartu behar dira kontuan. Beraz, Jardunaldiaren helburua da ikuspegi zientifiko, akademiko eta profesional batetik jorratzea gastronomiaren interpretazio berri honen testuinguru sozial, ekonomiko, psikologiko, mediko eta kultural berri hau, non ekoizpen jasangarriaren eta elikadura osasungarriaren irizpideak gastronomiari lotutako gozamen kontzeptu tradizionala modu naturalean osatzen duten. Hori dela eta, zientziaren arlo, diziplina akademiko, ikerketa sare eta politika arlo ezberdinetako ikertzaileak, jakintsuak eta profesionalak elkartuko ditugu, gastronomia jarduera holistiko gisa definitzeko marko berri hau eztabaidatzeko, elikadura, osasuna eta iraunkortasuna ardatz hartuta. PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
ekitaldiaren kartela
13/03/2025
COITAND

NPBri buruzko jardunaldien zikloa ETSIAn. «Landa garapenerako esku-hartzeak»

Sevillako ETSIAk hainbat aditurekin Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruko jardunaldi batzuk egingo ditu. Sevillako ETSIAra (Ctra. de Utrera, Km. 1) Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruan eztabaidatzeko, irekia eta interes handikoa izango den aditu kualifikatuekin hainbat jardunaldiren berri eman nahi dizuegu. Martxoaren 6an eta 12an egin ziren lehen eta bigarren saioak, “NPBren bilakaera eta egungo NPB” gaiari eskainita. Hirugarren saioa martxoaren 13an, osteguna, izango da. Ekitaldia 8:30etik 10:20era izango da. 8. ikasgelan, "Landa garapeneko esku-hartzeak" izango ditu ardatz. Juan Antonio Jaén Téllez, Andaluziako Foru Aldundiko aholkulari tekniko eta funtzionarioak, gai hau jorratuko du. Parte hartzeko, mezu elektroniko bat bidali besterik ez dago DANIEL ALBARRACIN SANCHEZen arretara: dalbarracin@us.es
ekitaldiaren kartela
12/03/2025
COITAND

NPBri buruzko jardunaldien zikloa ETSIAn. «NPBaren eta egungo NPBaren bilakaera»

Sevillako ETSIAk hainbat aditurekin Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruko jardunaldi batzuk egingo ditu. Sevillako ETSIAra (Ctra. de Utrera, Km. 1) Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruan eztabaidatzeko, irekia eta interes handikoa izango den aditu kualifikatuekin hainbat jardunaldiren berri eman nahi dizuegu. Martxoaren 6an egin zen “NPBren bilakaera eta egungo NPB” izeneko lehen saioa. Bigarren saioa martxoaren 12an, asteazkena, izango da, 12:40etik 14:30era, 3. ikasgelan. Armando Martinez Andaluziako Gobernuko Nekazaritza eta Elikadura koordinatzaileak hartuko du parte saio honetan gaiaren inguruko hizlari gisa. Martxoaren 13an, ostegunean, jardunaldiak “Landa garapenaren esku-hartzeak” izango ditu ardatz. Juan Antonio Jaén Téllez, Andaluziako Foru Aldundiko aholkulari tekniko eta funtzionarioak, gai hau jorratuko du. Parte hartzeko, mezu elektroniko bat bidali besterik ez dago DANIEL ALBARRACIN SANCHEZen arretara: dalbarracin@us.es
cartel del evento
06/03/2025
COITAND

NPBri buruzko jardunaldien zikloa ETSIAn. «NPBaren eta egungo NPBaren bilakaera»

Sevillako ETSIAk hainbat aditurekin Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruko jardunaldi batzuk egingo ditu. Sevillako ETSIAra (Ctra. de Utrera, Km. 1) Nekazaritza Politika Bateratuaren inguruan eztabaidatzeko, irekia eta interes handikoa izango den aditu kualifikatuekin hainbat jardunaldiren berri eman nahi dizuegu. Martxoaren 6an izango da “NPBaren bilakaera eta egungo NPB” izeneko saioetako lehena. (8:30etik 10:20era, 8. aretoan), osteguna, eta martxoaren 12an, asteazkena, (12:40-14:30, 3. aretoan) Armando Martinez Andaluziako Juntako Nekazaritza eta Elikadura koordinatzaileak hitz egingo du . Martxoaren 13an, osteguna, Juan Antonio Jaén Téllez (8:30-10:20, 8. gela), Nekazaritza, Elikadura, Basogintza eta Landa Garapen Iraunkorreko Ingeniaritzan doktorea. Andaluziako Gobernuko aholkulari tekniko eta funtzionarioa, eta “Landa garapenerako esku-hartzeak” eztabaidatuko ditu. Parte hartzeko, bidali mezu elektroniko bat a/an helbidera. by DANIEL ALBARRACIN SANCHEZ: dalbarracin@us.es
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jardunaldia "Helburua: Listeria kontrolpean"

Abenduaren 17an, Elikagaien Segurtasun eta Nutriziorako Espainiako Agentziak (AESAN) antolatutako jardunaldia egingo da Osasun Ministerioko Ernest Lluc Aretoan, Elikagaietan Listeria monocytogenes -en kontrolaren hainbat alderdiri buruz eta elikadurarako dituen erronkei buruz. segurtasuna. Izen-ematea berriro ireki da edukiera handitu delako. Ekitaldia baino egun batzuk lehenago, esteka bat argitaratuko da ekitaldia sarean jarraitzeko, eta horretarako ez da beharrezkoa izango izena ematea. Behin betiko programa
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
tableta
02/12/2024
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas

Digitalizazioaren bidea PAC-27 esparruan

Nekazaritza sektorean digitalizazioa erronka erabakigarria da, batez ere nekazaritza-enpresa txiki (ETE) eta oso txikia (mikroETE) askorentzat, baita estatuko administrazioarentzat ere, autonomia erkidegoekin eta erkidegoekin koordinatu behar baitute. Europar Batasuna. Testuinguru horretan, ekitaldiak CAP-27ren eta Natura Berreskuratzeko Legearen esparru legegilearen baitan digitalizazioak dakartzan erronkak eta aukerak aztertuko ditu, besteak beste , Ustiapen Digitalaren Koadernoa (CUE) eta FEGAk kudeatzen dituen datu baseekin integratzea. Espainia. Jardunaldiak administrazioko eta enpresa pribatuetako adituak bilduko ditu, eta konektagarritasunerako eta datuen kudeaketarako soluzio teknologikoen garapenean izandako esperientziak partekatuko dituzte. Aurkezpenen ostean, mahai-inguru bat egingo da non bertaratzen direnek profesionalekin zuzenean harremanetan jartzeko aukera izango duten.
2024ko azaroko urteko kongresuaren kartela
28/11/2024
EU CAP NETWORK

FEADER finantza-tresnei buruzko EBko urteko 10. konferentzia / 10. Conferencia anual de la UE sobre FEADER finantza-tresnei buruz

Europako Batzordeak, Nekazaritza eta Landa Garapeneko Zuzendaritza Nagusiak (AGRI DG) eta Europako Inbertsio Bankuak (EIB) antolatutako EBko urteroko 10. konferentzia . Izen-ematea 2024ko udan irekiko da. Europako Batzordeak, Nekazaritza eta Landa Garapeneko Zuzendaritza Nagusiak (AGRI DG) eta Europako Inbertsio Bankuak (EIB) EBko Urteko X. Konferentzia. Izen-ematea 2024ko udan zabalduko da.
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Elikagaien ontzi eta ontzietan berrikuntzarako II
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

Elikagaien ontzi eta bilgarrietan berrikuntzarako II

Laster ospatuko da Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub topaketaren bigarren edizioa, elikadura ontziratzeko sektoreko eragile nagusiak bilduko dituen ekitaldi giltzarria, iraunkortasunari eta berrikuntzari begira. Topaketa hau aukera bikaina da sare profesionalak sendotzeko eta elikagaien industrian trantsizio jasangarri baterako lankidetza sustatzeko. Antolatzailea: ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, ekitaldiak erakusketa gune bat eta hitzaldi eta mahai-inguruetarako gune bat izango ditu, non adituek ezagutzak partekatu eta industriaren erronka eta aukerak eztabaidatuko dituzten. Ezinbesteko urratsa da elikagaien sektorean etorkizun jasangarriagoa izateko.
Ekitaldiaren kartela
28/10/2024
SEPOR

SEPAR

Lorcako abeltzaintza, industria eta nekazaritzako elikagaien azokaren 57. edizioa, SEPOR, 2024ko urriaren 28, 29, 30 eta 31n ospatuko da Murtzian, Lorcan. Bere programazioak sektorerako produktu eta soluzio berrien aurkezpena barne hartzen du, baita hitzaldi eta aurkezpen egitarau zabala ere.
living lab EU4Advice
18/10/2024
EU4Advice & Fundación entretantos

Living Lab EU4Advice: Marketin-kanal laburrak (CCC) AKISen

E4Advice proiektuak , Europako Batzordearen Horizon Europe programak finantzatutakoa, aholkularien papera bultzatzea du helburu: Marketing Kanal Laburren (CCC) eta salmenta zuzena ezagutza transferitzeko, AKISen alderdi horietan ezagutza eta esperientzia duten Aholkulari -sare bat sortuz. erreferentzia-esparrua. EU4Advice eta Fundación Entretantos Living laborategian izena eman dezakezu hemen klik eginez
Sinergia jardunaldiak akisplataforma.es webgunean
14/10/2024
SMART AGRI HUB

2024ko Sinergia Egunak

Synergy Days Europako nekazaritzako elikagaien sektoreko berritzaile digitalak konektatzen dituen hitzaldirik handiena da. Ekitaldiak nekazaritzako elikagaien komunitateari elkartzeko, eztabaidatzeko eta ezagutzak trukatzeko espazio bat eskaintzen du, EBko proiektuak, arduradun politikoak, berrikuntza zentro europarrak eta digitalak, nekazariak eta abar bilduz. Bi egunetan eztabaidak, tailerrak, zuzeneko erakustaldiak eta EBko proiektuen aurkezpenak egingo dira, inoiz baino sare-konexio gehiago sortzeko diseinatuta. Izena eman dezakezu hemen klik eginez . Egitaraua (ingelesez) ikus dezakezu hemen klikatuz .
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
Logotipoa World Rabbit Breeding Congress
02/10/2024
World Rabbit Congress

Untxiaren Munduko Kongresua

13an Untxiaren Munduko Kongresuaren edizioa urriaren 2tik 4ra ospatuko da Tarragonan PROGRAMA