Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
Rural Alliance logotipoa
28/04/2025
Alianza Rural

Karbonoaren teknologia eta nekazaritza Agroforum 2025eko gai nagusien artean

Apirilaren 28 eta 29an Madrilgo IESE Business School-en ospatuko den Agroforum jardunaldia nekazaritza sektoreari buruzko eztabaida estrategikorako topagunea izango da, sektoreak dituen erronkak eta aukerak aztertuz. Bi egunetan —'Landaldea eta ingurumena' eta 'Nekazaritzako ekoizpena eta ura'—, estatuko eta nazioarteko adituek funtsezko gaiak jorratuko dituzte, besteak beste: • Abeltzaintza estentsiboa. • Turismoa eta nekazaritza sektorea. • Karbonoaren laborantza. • Uraren kudeaketa. • Egur-laboreak: Espainiako nekazaritza eta ekonomiarako potentziala. • Teknologia eta nekazaritza sektorea . • Azpiegitura hidraulikoak ingurunera egokitzea nekazaritza sektorean. Programak mahai-inguruak, hitzaldiak eta networking aukerak izango ditu , enpresaburuen, ikertzaileen, administrazio publikoen eta landa sektoreko elkarteen parte-hartzearekin. IZEN-EMATEA
ur eguna
24/04/2025
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación| Subdirección General de Regadíos, Caminos Naturales e infraestructuras Rurales

Ur berreskuratuari buruzko hitzaldia. Ureztatzeko aplikazioa

Helburuak: Espainian ura berrerabiltzeko Araudia ezagutzea. Arriskuen kudeaketa, eskakizun osagarriak eta prebentzio-neurriak berreskuratutako ura modu seguruan erabiltzen eta kudeatzen dela ziurtatzeko. Ureztatzeko kudeaketa integratua berreskuratutako urarekin. Abantailak eta desabantailak. Fertirrigaziorako ur nahasketa. Nori zuzendua: Ureztatze Komunitateen zerbitzura dauden teknikariei eta ureztatzearekin eta nekazaritzari aplikatutako azken teknologiekin lotutako administrazio, unibertsitate, enpresa eta profesionalen arduradunei. Edozein zalantza argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan 913475990 telefonora edo posta elektronikoz: bzn-formregadios@mapa.es IZEN -EMATEA | TRIPIKOA
ekitaldiaren kartela
14/04/2025
EU Farmbook

EBko FarmBook Tailerra Nekazari Gazteek Uraren Kudeaketa Iraunkorrean duten zereginari buruzkoa

EU FarmBook plataformak, CEJArekin (Nekazari Gazteen Europako Kontseilua) lankidetzan, 2025eko apirilaren 14an egingo den "Nekazariak ur baliabideen zaindari gisa" izeneko lineako tailerrean parte hartzera gonbidatzen zaitu, Zoom plataformaren bidez. Ekitaldi honetan nekazari gazteek uraren kudeaketa jasangarrian jokatzen duten funtsezko zeregina izango du arreta. Ikertzaileen, arduradun politikoen eta industriako profesionalen arteko elkartrukerako gune bat izango da, eta nekazaritzan uraren erabilera arduratsuaren inguruko erronkei, aukerak eta etorkizuneko beharrei erantzungo die. Tailerrean honako hauek izango dira: Ingurumen DG , Teagasc eta AQUAGRI-KNOW proiektuko adituen esku-hartzeak Europa osoko nekazari gazteen benetako testigantzak Eztabaidak ezagutza-hutsuneei, nekazaritza sektorearen inplikazioari eta etorkizuneko ur-beharrei buruz 2050ean uraren erresilientzia irudikatzeari eskainitako azken blokea Topaketa hau EBk finantzatutako proiektuen emaitzak eta jardunbide egokiak zabaltzeko ahaleginen barruan kokatzen da, ezagutzaren transferentzia sustatzeko eta EU FarmBook plataformaren misioa indartzeko helburuarekin. IZEN-EMATEA
ekitaldiaren kartela
09/04/2025
FEUGA

Erakusketa tailerra "Mahastiaren ur beharrak aurreikustea ureztatzeko uraren erabilera iraunkorrerako"

GO PRERIVID Bere dibulgazio-jardueren parte den “Mahastietako ur beharrak ureztatzeko uren erabilera iraunkorrerako” erakustaldi-tailer bat egitea aurreikusten du . Tailer hau apirilaren 9an , asteazkena ( 10:00-13:30 ) izango da zuzenean Quinta de Couselo upategian (O Rosal, Pontevedra). IZEN -EMATEA | PROGRAMA
Berrikuntza eta eraginkortasun ekonomikoa EVOOaren mekanizazioan eta ekoizpenean
03/04/2025
IRTA

Berrikuntza eta eraginkortasun ekonomikoa EVOOaren mekanizazioan eta ekoizpenean

Jardunaldi honetan oliba-inausketa mekanizatuaren aplikazio teknikoa aztertzeko proiektu pilotu baten helburuak eta hasierako emaitzak aurkezten dira Kataluniako oliba-ekoizle nagusietan. Proiektu honek hazkuntza eta ekoizpen begetatiboa optimizatzeko duen eraginkortasuna zehaztea du helburu, agronomia, produkzio eta ekonomia mailan eskuzko inausketarekin alderatuz. Oliba-olioa ekoizteko hiru sistema nagusiekin egindako saiakuntza esperimentalaren ekoizpen-emaitzak ere aurkezten dira: intentsiboa, dentsitate handikoa eta superintentsiboa, bihurketa-estrategi ezberdinen erantzuna aztertzen da, produktibitatea berreskuratzeko helburuarekin. Plaza mugatuak PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
Figaneko kartela
26/03/2025
Plan de Conservación de la raza aviar castellana negra

GO E-LocalHUB aurkezpena (FIGAN 2025)

FIGAN 2025 azokan GO E-LocalHUB berriaren aurkezpen mahai-ingurua.
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
SMAGUA25 ureztatze eta ur azoka
04/03/2025
Feria de Zaragoza

SMAGUA 2025, ura eta ureztatze azoka, 2025eko martxoaren 4tik 6ra Zaragozan

2025eko martxoaren 4 eta 6 bitartean SMAGUAren, Uraren eta Ingurumenaren Nazioarteko Erakusketaren edizio berri bat egingo da Zaragozako Azokan . 2025ean, berrikuntza , uraren kudeaketa eraginkorra , jasangarritasuna , prestakuntza eta enpresek nazioarteko merkatuetan sartzera bultzatzea nazioarteko ekitaldi hau osatzen duten erakusketa eta biltzar teknikoetan oinarrituko dira ureztatzeko eta uraren kudeaketarako azken aurrerapenak. Ureztatzeko nekazaritza jasangarria Nekazaritza ureztatzeko eta nekazaritza-inguruneko uraren kudeaketarako berrikuntzak eta produktuek erakusketa gune zabala dute ur-azoka profesional honetan, erakusteko. puntako teknologia eta ezagutza espezializatuak trukatzeko topagune gisa . Urari eta ureztatzeari buruzko jardunaldi teknikoak Erakunde eta erakunde garrantzitsuek parte hartzen dute eta Zaragozako Feriarekin elkarlanean aritzen dira topaketa arrakastatsua izan dadin. Horien artean, CHE (Ebroko Konfederazio Hidrografikoa), AEAS (Ur Hornikuntza eta Saneamenduaren Espainiako Elkartea), Ur Kluba, IAA (Aragoiko Uraren Institutua), ZINNAE (Uraren erabilera eraginkorrerako Klusterra), IbSTT (Iberiar Elkartea). Zanja SIN Technology), Altap, FEREBRO (Ebro Arroko Ureztatzaileen Federazioa), Aeryd edo Adeagua. Azpimarratzekoa da jardunaldi teknikoek euren egitarauetan landuko dituzten gaietako batzuk, hala nola: Erregulazio erronkak, hiri saneamendua Hondakin-uren arazketa Uraren gobernantza Teknologia berrien ezarpena Hondakinen kudeaketa Ekonomia zirkularra lurpeko urak KURTSO OFIZIALA | MARKA ETA ERAKUSKETAREN AURRERA
ekologikoa
20/02/2025
Asesores de Aragón

Nekazaritza ekologikoa

Profesionalki dedikatu nahi al duzu elikagai ekologiko eta bertakoen ekoizpenera? Pixkanaka zure baserria nekazaritza ekologikora bihurtu nahi duzu? Nekazaritza ekologikoak eskaintzen dituen zenbait teknika eta aukeratan hasi nahi duzu, norbere kontsumorako edo diru-sarrera osagarri gisa? Gure Nekazaritza Ekologikoko ikastaroak laborantzarako, baliabideak erabiltzeko eta lurzoruaren kudeaketa modu ekologikoan trebatuko zaitu. PROGRAMA: Sarrera Lurzoruaren eta emankortasunaren kudeaketa labore ekologikoetan Uraren kudeaketa labore ekologikoetan Arazo fitosanitarioen kudeaketa nekazaritza ekologikoan + IZEN-EMATEA
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
zabalkunde eguna
10/12/2024

ATENTIA proiektuaren zabalkunde eguna

2024ko abenduaren 10ean, Huelvako Unibertsitatean, HIDRONUT_SAT Talde Operatiboa (GO) "Copernicus programaren satelite bidezko irudien aplikazioa eta bereizmen handikoa zitrikoen laborantzako nutrizio eta ureztatzearen kudeaketan" bere helburuak eta aurrerapenak aurkeztuko ditu Zabalkundean zehar. ATENTIA proiektuaren eguna. Topaketa honetan Huelvako Unibertsitateko ikertzaileak, Alberto Zabalo eta Carlos Chacón, Campo Saileko – ​PRL – García Carrión 1.890 SL, HIDRONUT Talde Operatiboko kideak, izango dira ekimen horretan zabaldutako helburuak eta aurrerapenak biltzeko. . Komeni da gogoratzea ekimen berritzaile honen bidez, Andaluziako zitrikoen sektoreak tresna digital berriak eskura izango dituela, ura eta mantenugaien kudeaketa optimizatzeko, eta ekoizleen eta industriaren iraunkortasun ekonomikorako eta ingurumenerako erabakiak hartzeko, arteko transakzioetan trazabilitatea eta gardentasuna hobetuz. produkzio-katearen loturak. GO HIDRONUT García Carrión 1890 eta Nekazaritzako Elikagaien Bikaintasuneko Nazioarteko Partzuergoaren Campusak (ceiA3) osatzen dute ' Nekazaritza eta natur baliabideen kudeaketa integratua | Huelvako Unibertsitateko AGR-227 ', Andévalo Occidental-Adraoko Landa Garapenerako Elkartearen lankidetzarekin. GO HIDRONUT Landa Garapenerako Europako Nekazaritza Funtsek (FEADER) eta Andaluziako Gobernuak finantzatzen dute 2022ko Nekazaritza Produktibitate eta Iraunkortasunean Berrikuntzarako Europako Elkartearen (EIP AGRI) Eskualdeko Talde Operatiboen Funtzionamendurako deialdian.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
aguakatea
03/12/2024
Plataforma Tierra

Uraren erabileraren eraginkortasuna hobetzea Andaluzian hazitako aguakatearen laborantza tresna digitalak eta doitasuneko nekazaritza erabiliz. JOAN URRIGATU-DSS

PRESENTZIAKO jardunaldia non URRIGATU-DSS Talde Operatiboa aurkeztuko dugu, zeinak Andaluzian ahuakatearen ureztatzea uraren erabilgarritasunaren arabera kudeatzeko tresna digital bat garatu nahi duen.
Ureztatzea
27/11/2024
Revista Campo.es

Lurpeko Ureztatzeko IV. Biltzar Nazionala

IV. Lurpeko Ureztatzeko Kongresu Nazionala , Espainiako hainbat eskualdetako ureztatzaileak eta teknikariak bilduko dituen ekitaldi erabakigarria, besteak beste, Andaluzia, Gaztela-Mantxa, Katalunia, Aragoi eta Gaztela eta Leongo. Jardunaldi honetan lurpeko uren kudeaketa eta erabilera jasangarriarekin lotutako gai garrantzitsuak jorratuko dira, eztabaida informatzaile eta eraikitzaile baten beharra nabarmenduz. Egunaren ardatz nagusi gisa, arloko adituen aurkezpen sorta izango dugu.
ii NEKAZARITZA INGENIARITZAREN BILTZARRA
13/11/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España (CGCOITAE)

Nekazaritza Ingeniaritzaren II

Nekazaritza Ingeniaritzako II. Kongresua, Espainiako Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseiluak eta Col·legi Official d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunyak antolatuta, azaroaren 13tik 14ra bitartean egingo da Goi Mailako Eskolan. Nekazaritzako Elikagaien eta Basogintzako Ingeniaritza eta Albaitaritza Lleidako Unibertsitatean . Bere zazpi saioetako gai nagusien artean , uraren kudeaketa, elikadura katea, nekazaritza-voltaikoa, berdeguneak eta hiri-zuhaitzak, basoen kudeaketa hidrologikoa eta landareen osasuna daude. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA