Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
FIMA 2026 azoka iragartzeko kartela
10/02/2026
FIMA
FIMA Nekazaritza Makinen Nazioarteko Azoka
FIMA Europako Hegoaldeko nekazaritza munduko ekitaldirik handiena izango da berriro ere. Mekanizazioak eta berrikuntza teknologikoek profesionalei erakutsiko diete beren ustiategiak errentagarriagoak...
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
SMAGUA25 ureztatze eta ur azoka
04/03/2025
Feria de Zaragoza

SMAGUA 2025, ura eta ureztatze azoka, 2025eko martxoaren 4tik 6ra Zaragozan

2025eko martxoaren 4 eta 6 bitartean SMAGUAren, Uraren eta Ingurumenaren Nazioarteko Erakusketaren edizio berri bat egingo da Zaragozako Azokan . 2025ean, berrikuntza , uraren kudeaketa eraginkorra , jasangarritasuna , prestakuntza eta enpresek nazioarteko merkatuetan sartzera bultzatzea nazioarteko ekitaldi hau osatzen duten erakusketa eta biltzar teknikoetan oinarrituko dira ureztatzeko eta uraren kudeaketarako azken aurrerapenak. Ureztatzeko nekazaritza jasangarria Nekazaritza ureztatzeko eta nekazaritza-inguruneko uraren kudeaketarako berrikuntzak eta produktuek erakusketa gune zabala dute ur-azoka profesional honetan, erakusteko. puntako teknologia eta ezagutza espezializatuak trukatzeko topagune gisa . Urari eta ureztatzeari buruzko jardunaldi teknikoak Erakunde eta erakunde garrantzitsuek parte hartzen dute eta Zaragozako Feriarekin elkarlanean aritzen dira topaketa arrakastatsua izan dadin. Horien artean, CHE (Ebroko Konfederazio Hidrografikoa), AEAS (Ur Hornikuntza eta Saneamenduaren Espainiako Elkartea), Ur Kluba, IAA (Aragoiko Uraren Institutua), ZINNAE (Uraren erabilera eraginkorrerako Klusterra), IbSTT (Iberiar Elkartea). Zanja SIN Technology), Altap, FEREBRO (Ebro Arroko Ureztatzaileen Federazioa), Aeryd edo Adeagua. Azpimarratzekoa da jardunaldi teknikoek euren egitarauetan landuko dituzten gaietako batzuk, hala nola: Erregulazio erronkak, hiri saneamendua Hondakin-uren arazketa Uraren gobernantza Teknologia berrien ezarpena Hondakinen kudeaketa Ekonomia zirkularra lurpeko urak KURTSO OFIZIALA | MARKA ETA ERAKUSKETAREN AURRERA
ekologikoa
20/02/2025
Asesores de Aragón

Nekazaritza ekologikoa

Profesionalki dedikatu nahi al duzu elikagai ekologiko eta bertakoen ekoizpenera? Pixkanaka zure baserria nekazaritza ekologikora bihurtu nahi duzu? Nekazaritza ekologikoak eskaintzen dituen zenbait teknika eta aukeratan hasi nahi duzu, norbere kontsumorako edo diru-sarrera osagarri gisa? Gure Nekazaritza Ekologikoko ikastaroak laborantzarako, baliabideak erabiltzeko eta lurzoruaren kudeaketa modu ekologikoan trebatuko zaitu. PROGRAMA: Sarrera Lurzoruaren eta emankortasunaren kudeaketa labore ekologikoetan Uraren kudeaketa labore ekologikoetan Arazo fitosanitarioen kudeaketa nekazaritza ekologikoan + IZEN-EMATEA
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
zabalkunde eguna
10/12/2024

ATENTIA proiektuaren zabalkunde eguna

2024ko abenduaren 10ean, Huelvako Unibertsitatean, HIDRONUT_SAT Talde Operatiboa (GO) "Copernicus programaren satelite bidezko irudien aplikazioa eta bereizmen handikoa zitrikoen laborantzako nutrizio eta ureztatzearen kudeaketan" bere helburuak eta aurrerapenak aurkeztuko ditu Zabalkundean zehar. ATENTIA proiektuaren eguna. Topaketa honetan Huelvako Unibertsitateko ikertzaileak, Alberto Zabalo eta Carlos Chacón, Campo Saileko – ​PRL – García Carrión 1.890 SL, HIDRONUT Talde Operatiboko kideak, izango dira ekimen horretan zabaldutako helburuak eta aurrerapenak biltzeko. . Komeni da gogoratzea ekimen berritzaile honen bidez, Andaluziako zitrikoen sektoreak tresna digital berriak eskura izango dituela, ura eta mantenugaien kudeaketa optimizatzeko, eta ekoizleen eta industriaren iraunkortasun ekonomikorako eta ingurumenerako erabakiak hartzeko, arteko transakzioetan trazabilitatea eta gardentasuna hobetuz. produkzio-katearen loturak. GO HIDRONUT García Carrión 1890 eta Nekazaritzako Elikagaien Bikaintasuneko Nazioarteko Partzuergoaren Campusak (ceiA3) osatzen dute ' Nekazaritza eta natur baliabideen kudeaketa integratua | Huelvako Unibertsitateko AGR-227 ', Andévalo Occidental-Adraoko Landa Garapenerako Elkartearen lankidetzarekin. GO HIDRONUT Landa Garapenerako Europako Nekazaritza Funtsek (FEADER) eta Andaluziako Gobernuak finantzatzen dute 2022ko Nekazaritza Produktibitate eta Iraunkortasunean Berrikuntzarako Europako Elkartearen (EIP AGRI) Eskualdeko Talde Operatiboen Funtzionamendurako deialdian.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
aguakatea
03/12/2024
Plataforma Tierra

Uraren erabileraren eraginkortasuna hobetzea Andaluzian hazitako aguakatearen laborantza tresna digitalak eta doitasuneko nekazaritza erabiliz. JOAN URRIGATU-DSS

PRESENTZIAKO jardunaldia non URRIGATU-DSS Talde Operatiboa aurkeztuko dugu, zeinak Andaluzian ahuakatearen ureztatzea uraren erabilgarritasunaren arabera kudeatzeko tresna digital bat garatu nahi duen.
Ureztatzea
27/11/2024
Revista Campo.es

Lurpeko Ureztatzeko IV. Biltzar Nazionala

IV. Lurpeko Ureztatzeko Kongresu Nazionala , Espainiako hainbat eskualdetako ureztatzaileak eta teknikariak bilduko dituen ekitaldi erabakigarria, besteak beste, Andaluzia, Gaztela-Mantxa, Katalunia, Aragoi eta Gaztela eta Leongo. Jardunaldi honetan lurpeko uren kudeaketa eta erabilera jasangarriarekin lotutako gai garrantzitsuak jorratuko dira, eztabaida informatzaile eta eraikitzaile baten beharra nabarmenduz. Egunaren ardatz nagusi gisa, arloko adituen aurkezpen sorta izango dugu.
ii NEKAZARITZA INGENIARITZAREN BILTZARRA
13/11/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España (CGCOITAE)

Nekazaritza Ingeniaritzaren II

Nekazaritza Ingeniaritzako II. Kongresua, Espainiako Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargo Ofizialen Kontseiluak eta Col·legi Official d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunyak antolatuta, azaroaren 13tik 14ra bitartean egingo da Goi Mailako Eskolan. Nekazaritzako Elikagaien eta Basogintzako Ingeniaritza eta Albaitaritza Lleidako Unibertsitatean . Bere zazpi saioetako gai nagusien artean , uraren kudeaketa, elikadura katea, nekazaritza-voltaikoa, berdeguneak eta hiri-zuhaitzak, basoen kudeaketa hidrologikoa eta landareen osasuna daude. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
ureztatze komunitateen digitalizazioa
24/10/2024
RuralCat

Ureztatze komunitateen digitalizazioa

Urriaren 24an, "Ureztatze komunitateen digitalizazioa" online ekitaldia egingo da, teknologiak nekazaritza sektoreari eskaintzen dizkion erronkei eta aukerak jorratzeko funtsezko bilera. Nekazaritza arloko profesionalei eta ureztatze-komunitateetako ordezkariei zuzendutako ekitaldi honek tresna digitalak ezartzearen abantailak erakutsi nahi ditu nekazaritza-ustiategietan uraren kudeaketa optimizatzeko eta eraginkortasuna hobetzeko. Nekazaritza-sektoreari aplikatutako teknologian adituek sentsoreen, kudeaketa-softwarearen eta laboreetako ura kontrol zehatzagoa eta iraunkorragoa ahalbidetzen duten monitorizazio-plataformen erabilerari buruzko hitzaldiak eskainiko dituzte. Horrez gain, euren sistemetan jada irtenbide digitalak integratuta dituzten ureztatze-komunitateen arrakasta-kasuak aurkeztuko dira, kostuak murriztea eta produktibitatea areagotzea lortuz. Egun horretan, gainera , galdera-erantzun-saio bat ere izango da parte hartzaileek hizlariekin elkarreragin eta digitalizazioari buruzko galdera zehatzei erantzun ahal izateko . Ekitaldia aukera paregabea da uraren kudeaketaren alorreko azken berrikuntzak ezagutzeko eta horiek egunerokotasunean praktikoki aplikatzen ikasteko. IZEN-EMATEA
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
arrosa multzo bat
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora lorezaintzako ekitaldi profesional bikaina da. Landare, lore, paisaia, lorezaintza, teknologia eta brikolajea lorategien negozioaren barruan merkataritza- eta prestakuntza-eskaintza handiena sektoreko egutegi profesionalean. Ekitaldiaren egitaraua kontsultatzeko egin klik hemen
jardunaldien zikloa berrikuntza nekazaritza Alacante
24/09/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Técnicos Agrícolas y Graduados de Alicante

Nekazaritzako teknologia berriei buruzko hitzaldi zikloa

Irailaren 12tik urriaren 2ra bitartean, Miguel Hernández Unibertsitateak "Nekazaritzaren erronkak: berrikuntza teknologikoa eta digitalizazioa" izeneko hitzaldi zikloa jarri du martxan, eta Orihuela, Elx eta Pilar de la Horadadan kokatuko dira. Zehazki: Irailak 12: 19:00. Orihuela. Merkatua. c/Aragoi z/g. Irailak 24: 19:00etan Elx. Kongresu Jauregia. Fora Filet, 1. Urriak 2: 19:00. Pilar de la Horada. Koop. Surinver. Kooperatiba etorbidea, z/g. Zikloak Alacanteko Foru Aldundiaren diru laguntza du, eta Orihuela, Elx eta Pilar de la Horadadako udalen lankidetzarekin antolatu da. Jarduera nekazariei, nekazaritzako profesionalei eta publiko orokorrari zuzenduta dago. Orihuela izan zen La Lonjan egin zen lehen saioaren eszenatokia. Lurzoruaren zunda bidezko ureztatzea, nitratoen kontrola eta doitasuneko nekazaritza izan ziren jardunaldien ardatza. Hilaren 24an, bere aldetik, doitasuneko ureztatzea eta irudi bidezko diagnostikorako droneen erabilera izango dira nabarmenduko diren gaiak. Urriaren 2rako antolatutako jardunaldian, negutegietako goi-teknologiako kudeaketak, doitasuneko ureztatzeak eta droneen erabilerak osatuko dute programa zentrala. Izen ematea doakoa da eta QR kodea eskaneatuta egin daiteke.
ardoaren plataforma teknologikoaren jardunaldi teknikoaren kartela
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Wine Technology Platform 2024ren Jardunaldi Teknikoa

Gaztela eta Leongo Gobernuko Nekazaritzako Teknologia Institutuak ( ITACyL ) eta Ardoaren Teknologia Plataformak ( PTV ) antolatutako Jardunaldi Teknikoak ardoaren sektoreko berrikuntza nabarmentzea du helburu. Egunean zehar, ITACyL, CDTI eta upategietako ordezkariek hainbat aurkezpen egingo dituzte proiektu berritzaileei eta sektoreko berrikuntzari eta ardogintzaren sektorerako berrikuntza publiko eta publikorako finantzaketari buruzko bi mahai-inguru. PROGRAMA | Doako IZEN - EMATEA | Kokapena | Ekitaldiaren informazioa eta jarri harremanetan comunicacion@ptvvino.com
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com