Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
EKITALDI TRANSFERENTZIAK
12/03/2025
FYCMA
Nekazaritzako elikagaien berrikuntza ere agertu zen Transfiere Foroan
Transfiere sektore ezberdinetako adituak biltzen ditu ezagutza zientifiko eta teknologikoak trukatzeko, berrikuntza sustatzeko eta zientziaren eta enpresaren arteko harremana sendotzeko. Urtero...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Ekitaldiaren kartela
28/10/2024
SEPOR

SEPAR

Lorcako abeltzaintza, industria eta nekazaritzako elikagaien azokaren 57. edizioa, SEPOR, 2024ko urriaren 28, 29, 30 eta 31n ospatuko da Murtzian, Lorcan. Bere programazioak sektorerako produktu eta soluzio berrien aurkezpena barne hartzen du, baita hitzaldi eta aurkezpen egitarau zabala ere.
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
Logotipoa World Rabbit Breeding Congress
02/10/2024
World Rabbit Congress

Untxiaren Munduko Kongresua

13an Untxiaren Munduko Kongresuaren edizioa urriaren 2tik 4ra ospatuko da Tarragonan PROGRAMA
arrosa multzo bat
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora lorezaintzako ekitaldi profesional bikaina da. Landare, lore, paisaia, lorezaintza, teknologia eta brikolajea lorategien negozioaren barruan merkataritza- eta prestakuntza-eskaintza handiena sektoreko egutegi profesionalean. Ekitaldiaren egitaraua kontsultatzeko egin klik hemen
Adimen artifizialaren aplikazioa animalien osasunaren monitorizazioan
25/09/2024
MAPA

Animalien osasunean adimen artifizialaren aplikazioari buruzko webinar berria

Berrikuntza eta Digitalizaziorako Zuzendariordetza Nagusiak webinar berri bat antolatu du Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Sektorearen Digitalizazioaren Behatokiaren . Ekitaldi honekin, udako oporraldiaren ostean bere webinar-sortari ekingo dio, nekazaritzako elikagaien sektoreko digitalizazioari lotutako funtsezko gaiak jorratuz. Digitalizazioaren Behatokia Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak (MAPA) Cajamar Kooperatiba Taldearekin elkarlanean sustatutako ekimena da, eta Next Generation Europar Batasunaren funtsei esker garatzen da. Hurrengo webinarra, "Alimen artifizialaren aplikazioa animalien osasunaren monitorizazioan" izenekoa, ia irailaren 25ean egingo da, 12:00etatik 14:00etara. Bertan, abeltzaintzako ustiategietako osasuna kontrolatzeko eta kontrolatzeko adimen artifizialaren sistemen aplikagarritasuna sakon aztertuko da, sektorearen eraginkortasuna eta iraunkortasuna hobetzeko aukera berriak aztertuz. Ekitaldi hau aukera paregabea da nekazaritza eta abeltzaintza arloko eraldaketa digitalean interesa duten profesional guztientzat. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
Salamaq 2024
05/09/2024
Salamaq

Salamaq. Nekazaritza sektoreko azoka. Ganadu Garbiaren Nazioarteko 34. Erakusketa.

Salamaq Nekazaritza Sektorearen Azokaren 2024ko edizioa, Abeltzaintza Hutsaren Nazioarteko 34. Erakusketarekin batera. Nekazaritza sektorerako erreferente izateko eta berrikuntzaren bitartez bere aurrerapenari eta kalitateari laguntzeko asmoz. Programak hainbat ekitaldi biltzen ditu, besteak beste: Behi hautatuentzako lehiaketa morfologikoak Era askotako jardunaldi tekniko eta profesionalak, sektoreko berrikuntza eta garapen teknikoari arreta berezia jarrita. "Zaporearen Lurraldea" Eguna
ardoaren plataforma teknologikoaren jardunaldi teknikoaren kartela
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Wine Technology Platform 2024ren Jardunaldi Teknikoa

Gaztela eta Leongo Gobernuko Nekazaritzako Teknologia Institutuak ( ITACyL ) eta Ardoaren Teknologia Plataformak ( PTV ) antolatutako Jardunaldi Teknikoak ardoaren sektoreko berrikuntza nabarmentzea du helburu. Egunean zehar, ITACyL, CDTI eta upategietako ordezkariek hainbat aurkezpen egingo dituzte proiektu berritzaileei eta sektoreko berrikuntzari eta ardogintzaren sektorerako berrikuntza publiko eta publikorako finantzaketari buruzko bi mahai-inguru. PROGRAMA | Doako IZEN - EMATEA | Kokapena | Ekitaldiaren informazioa eta jarri harremanetan comunicacion@ptvvino.com
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
logotipoa oliba olioaren munduko kongresua
26/06/2024
Olive Oil World Congress

Oliba Olioaren Munduko Kongresua

Oliba Olioaren Munduko Kongresua gai bakoitzean mundu mailako hizlari nagusiak bilduko dituen ekitaldia da , oliba olioa hobetzeko eta gizarteari bere onurak transmititzeko, helburu hauen bidez: Sektoreko profesionalak elkartu eta produktu honi buruzko ezagutzaren transferentzia sustatzea produkzio-katearen kate guztietan. Aztertu arrakasta-kasuak eta sektoreari bere merkataritza-eraginkortasuna hobetzen lagunduko dioten marketin- eta salmenta-tresnarik onenak. Oliba olioaren ekoizpena, ikerketa eta merkaturatzea sakon jorratzea . DOSIER | IZEN-EMATEA | Informazioa eta harremanetarako 917217929 info@oliveoilwc.com
Hegaztien Europako XVI
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

Hegaztien Europako XVI

Mundu osoko profesionalek eta hizlari adituek hegazti-hazkuntzaren arlo guztietako azken aurrerapen zientifikoak aurkezten dituzte. Erakusketa komertzialetarako espazio bat ere izango du Kongresuak, baita hegazti-sektoreko Europako enpresa aktiboenen dibulgazio zientifikorako satelite-konferentziak ere. PROGRAMA ZIENTIFIKOA | Izen-ematea | Kokapena | Informazioa eta harremanetarako 34 963 528 181 | info@epc2024.com
Food Sure aurreko ekitaldi bateko irudia
20/06/2024
FOOD FOR SURE SUMMIT

Food Sure Summit 2024

Kongresua elikagaien adituekin industriako azken aurrerapenak ezagutzeko eta aztertzeko, kasu praktikoak eta elikagaien segurtasunari, kalitateari eta fabrikazio-praktikei buruzko esperientzia baliotsua partekatzeko. Gailurraren programa kontsultatzeko egin klik hemen
IFAMA 2024 kongresua
17/06/2024
International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA)

IFAMA Espainia 2024

IFAMA 2024 Spain -en 34. edizioa Nekazaritza Kudeaketako Elkarteen Nazioarteko Federazioak (IFAMA) antolatutako ekitaldi bat da, eta sinposio bat, kasu-azterketa-lehiaketa eta Enpresa Foro bat ditu, non ideiak eta abangoardiako ideiak partekatzen diren gaien inguruan, hala nola, bilakaera eta ekoizpenaren eraldaketa, lehiakortasun ekonomikoa eta jasangarritasuna legediaren eta eragin sozialaren bidez. PROGRAMA | BIDEOA | SARRERAK