Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
FIMA 2026 azoka iragartzeko kartela
10/02/2026
FIMA
FIMA Nekazaritza Makinen Nazioarteko Azoka
FIMA Europako Hegoaldeko nekazaritza munduko ekitaldirik handiena izango da berriro ere. Mekanizazioak eta berrikuntza teknologikoek profesionalei erakutsiko diete beren ustiategiak errentagarriagoak...
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
GERTAERAKO KARTELA
05/02/2025
PDApp

PDApp Talde Operatiboaren emaitzen zabalkundea, nekazaritzako elikagaien sektoreko hondakinen aurka, Torre Pachecon

PDApp Talde Eragileak garatutako “ Nekazaritzako elikagaien sektorean zero zabor eredu digital baterantz aurrera ” proiektuaren emaitzen zabalkundearen hiru egunetako bigarrena. Jardunaldiak, batez ere, balio-kate osoko entitateetako ordezkariei zuzenduta daude. Baina baita interesa duten beste eragile batzuei, hala nola berrikuntza eta ikerketa zentroei, administrazio publikoei eta prentsa espezializatuari. Galera eta Hondakinak Prebenitzeko Planak digitalizatzeko GO PDApp-ek garatu duen laguntza-zerbitzuari buruzko xehetasunak emango dira , dagoeneko plataforma digitalarekin lan egiten duten enpresen lekukotasunekin. Hurrengo emisio eguna otsailaren 12rako antolatu dute Palafolls-en (Bartzelona) . PROGRAMA | IZEN-EMATEA
jasangarritasuna
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Iraunkortasuna eta doitasuneko nekazaritza, Villamalea

HELBURU OROKORRAK Gure ustiategien jasangarritasuna eta klima-aldaketaren eta kanpoko beste faktore batzuen aurrean erresistentzia funtsezkoa den garaietan bizi gara, bihar, errentagarriak diren laboreak izaten jarraitzeko. 2030 Agenda eta garapen iraunkorraren printzipioak aplikatzea funtsezkoak dira, gure jardunean ez ezik, gaur egun dihardugun merkatuetara sartzeko ere. Gero eta bezero gehiagok estrategiak eskatzen dituzte zentzu honetan gure produktuak erosi ahal izateko. Elikagaiak ekoizten diharduten pertsonak eta haien kooperatibak, marketinarekin, urteak daramatzate naturguneak babestu eta babesteko, enplegua sortzeko, kalitatezko produktuak bermatzeko, eraginkortasun energetikoa hobetzeko, azken batean, nekazaritzak eta abeltzaintzak aurrera jarrai dezaten bermatzaile izateko. sektore jasangarriak izan eta, beraz, 2030 Agenda betetzea, baina askotan, ezer gutxi komunikatzen da egiten den guztiaz. Horrekin batera, zehaztasuneko nekazaritza berebiziko garrantzia hartzen du, izan ere, teknologia berriak (sentsoreak, sateliteak, droneak, GPSa, etab.), etengabe aldatzen ari diren soroa eta gure laboreak iristearekin batera, komenigarria baita horiek guztiak aztertzea eta ulertzea. . Inguruaren aldaerak eta berezitasunak uztak optimizatzeko sarrera zehatzak eman ahal izateko. Nekazaritzan teknologia aplikatzeak lurzoruaren eta laboreen aldaerak ulertzeko beharrezkoa den informazioa eskuratzea ahalbidetzen du , eta hori, iraunkortasunari dagokionez ezartzen diren printzipioekin batera, lehiakortasun abantaila bihur daiteke, oso beharrezkoa den garai hauetan. .
Olibondoen Nazioarteko Foroa
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V EVOO Nazioarteko Foroa Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

Nekazaritza Kooperatiba Katolikoa COOP. V. de Cocentaina , Fira de Tots Sants-en lankidetzarekin, Cocentainako Udalak , Nazioarteko Bosgarren HOBO Foroa, Jardunaldi Teknikoak eta HABE Lehiaketa antolatzen ditu. Bosgarren urtez jarraian, topaketa honek Oliba Olio Birjina Estrako sektorea bilduko du Cocentainan (Alacant) hiru egunez. Saio tekniko interesgarriak, mahai-inguruak eta hitzaldiak, showcooking-ak eta dastaketak publikoarekin elkarreraginarekin eta, jarduera nagusi gisa, Nazioarteko EVOO Lehiaketa, zeinaren sariak ekitaldiaren hirugarren eta azken egunean, 2025eko urtarrilaren 31n, ostirala, banatuko baitira. Valentziako Erkidegoko Dastaketa Ofizialeko Epaimahai entzutetsuak bost kategoriatan ematen dituen sariak dira: hiru sari kategoria orokorrean eta bi sari berezi: EVOO ekologiko onenari eta Valentziako Erkidegoko EVOO onenari. Sari hauek, erakundeak oliba-olio birjina estra sustatzeko eta defendatzeko egindako lanagatik pertsonaia edo entitate ezberdinei egindako aitorpenarekin osatzen dira. Urtarrilaren 29an, asteazkena, "EHAZ emakumeengan: emakume protagonistak eredu ekonomiko kooperatiboan" Jardunaldia egingo da, Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Emakumeen Elkarteak (AMCAE) antolatuta eta MAPAk finantzatuta. Cocentaina Kooperatibak Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Saria jaso zuen 2021ean, Aukera Berdintasunaren atalean. Nazioarteko EVOO Lehiaketari eta/edo ekitaldiko jardueren programari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
Lurzoruaren Mundu Eguna
04/12/2024
Asesores de Aragón

Lurzoru-estalkien eginkizuna egur-laboreetan

2024ko Lurzoruaren Mundu Egunaren harira: Zaindu lurzoruak. Neurtu, kontrolatu, kudeatu. Hizlaria: Manuel López Vicente, Nekazaritza Zientzien eta Natura Inguruneko Saileko Katedraduna. EPS Huesca Kreditu-aitorpena eskatzen duten ikasleentzako presentziala / Online. Izen-ematea hemen Elkarlanean: Aragoi-Nafarroa-Euskadi Nekazaritza Ingeniarien Elkargo Ofiziala eta Lurzoru Zientzien Espainiako Elkartearen (SECS) Aragoiko Lurralde Ordezkaritza. PROGRAMA 13:00etan, María Videgain doktorearen aurkezpena, Unibertsitateko Huescako EPSko irakasle eta ikerlaria. 13:05h DMSren aurkezpena David Badía Villas doktoreak, Lurzoruaren Zientzia eta Nekazaritza Kimika Arloko irakaslea, Huescako EPS-n, eta DT Aragón-SECS-eko presidenteak. 13:10h Hitzaldia Manuel López Vicente doktoreak, PPL Huescako EPS-n, “Lurzoruaren kudeaketa jasangarria egur-laboreetan” izenburupean . Hitzaldi honetan estalki biziek eta geldoek labore iraunkorretako nekazaritza-lurzoruetan, hala nola olibondoak eta mahastiak, sortzen dituzten aldaketak aurkezten dira. Arreta berezia ematen zaio lurzoruaren propietate hidrologikoen neurketa eta jarraipenari, lurzoruaren emankortasunaren eta biologiaren alderdiekin osatuz; Kasuen emaitzak Aragoi zein beste erkidego batzuetarako eskainiko dira. Lortutako datuekin, kudeaketa agronomiko hobea posible da, ezinbestekoa ingurumenaren iraunkortasunerako, kudeaketa, baliabideak optimizatuz eta ustiategien errentagarritasuna areagotzeko. 14:00etan. Aperitifa, Aragoiko, Nafarroako eta Euskal Herriko Nekazari Ingeniarien Elkargo Ofizialeko ohorea.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Teruel 2024

Trufforum nazioarteko lankidetza-ekimena da, Europako Mikologia Institutuak ( EMI ) diseinatu eta sustatua, eta etxeko eta profesionaletako sukaldeetan Europako boiluraren erabilera arduratsua sustatzeko helburuarekin sortu zen. Trufaren sektorean nazioarteko erreferentziazko topaketa bihurtuta, Trufforum urtero egiten da boiluraren balioei eta kulturari ahalik eta hedapen handiena emateko helburuarekin. Boilurra zalea bazara edo haiekin inoiz harremanik izan ez baduzu ere, behar duzun guztia ikasteko eta munduko gastronomiaren produktu ikonikoenetako bat gozatzeko lekurik egokiena zaude. Ez galdu aukera eta murgil zaitez gurekin lurreko erraietan trufaren inguruko guztia ezagutzeko. Ongi etorri Trufforum-era!
Aurreko biokultura ekitaldiaren argazkia
21/11/2024
BIOCULTURA

BioCultura 2024 Madril

40 edizioren atarian, BioCultura Madrilek erakutsiko du beste behin “organikoa” moda ez dela/ez zela eta geratzeko dagoela. Azoka azaroan egingo da Feria de Madrid-Ifema aretoan. Hauek izango dira sektoreak: Elikadura ekologikoa; Kosmetika eta higiene ekonatural ziurtatuak; Etxe osasuntsua; Moda jasangarria; Eko Bizimodua; Osasuna eta Ongizatea, GKEak... 400 erakusketariren parte hartzea espero eta beste behin 50.000 bisitari gainditzea. Erakusketarekin batera 300 jarduera baino gehiago egingo dira. Ángeles Parra azokako zuzendariak adierazi duenez, “oso zaila izango litzateke ia 40 urteko azoka, aktibismo, matxinada eta kontzientzia sozial hauen laburpena egitea. Inoiz ez gara moda bat izan. Denborak arrazoia eman digu. Etorkizuna ekologikoa izango da edo ez da izango».
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
kartela Espainiako konpostaje sarearen 8. jardunaldia
02/10/2024
Red Española de Compostaje

Espainiako Konpostaje Sarearen Jardunaldia. "Zero zabor: etorkizuneko horizontea"

Hondakin organikoen kudeaketarekin zerikusia duten ikertzaile eta profesionalen arteko topagunea, tratamenduaren egoera ikuspuntu tekniko eta sozialetik aztertzeko eta eztabaidatzeko, industria sektorera ezagutzaren transferentzia nabarmenduz. Jardunaldiak Espainiako Konpostaje Sarearen lankidetza du eta Kordobako Unibertsitateko Zientzien Fakultateko Kimika Ez-organikoko eta Ingeniaritza Kimikoko Saileko RNM271 taldeak antolatzen du. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | EGOITZA | Informazioa eta harremana: 957485848 / 667833701 posta elektronikoa: rec24@piccongresos.com
arrosa multzo bat
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora lorezaintzako ekitaldi profesional bikaina da. Landare, lore, paisaia, lorezaintza, teknologia eta brikolajea lorategien negozioaren barruan merkataritza- eta prestakuntza-eskaintza handiena sektoreko egutegi profesionalean. Ekitaldiaren egitaraua kontsultatzeko egin klik hemen
ifapa hitzaldia Nekazaritzako Elikagaien Sektorean Berrikuntza, Iraunkortasuna eta Balio Erantsiaren Sustapena
27/09/2024
COITAND

Bigarren ate irekien jardunaldia “Nekazaritzako Elikagaien Sektorean Berrikuntza, Iraunkortasuna eta Balio Erantsiaren Sustapena”

Irailaren 27an , IFAPA Rancho de la Merced instalazioetan, Jerez de la Frontera, mintegiaren bigarren ate irekien jardunaldia egingo da. Goizeko 09:00etan hasiko den saio honetan, Andaluziako baratzezaintzan berrikuntza eta iraunkortasunari buruzko aurkezpen teknikoak egingo dira. Aipatutako gaien artean hauek daude: BIHOX® oxigenatzeko teknologia eta horrek kalabazin eta sandia laboreetan duen eragina. Andaluziako baratzezaintzaren biomasaren potentziala eta bioekonomia zirkularraren erronkak. Bioteknologian aurrerapen berriak eta birusekiko erresistenteak diren sustraiak garatzeko. Segurtasuna produktu fitosanitarioak eta baratzezaintzako teknologiarik seguruenak eta iraunkorrenak erabiltzean. Atsedenaldi baten ostean, jardunaldiak jarraituko du mintegiaren webgune berriaren aurkezpenarekin eta erakundeen arteko lankidetza saioarekin. Ekitaldia IFAPAko presidenteak, Marta Bosquet Aznarrek, itxiera ofizialarekin amaituko da, eta 12:30ean itxiera edaria izango da. Doakoa da bertaratzea , dagokion izen-ematearekin. Informazio gehiago nahi izanez gero, gurekin harremanetan jar zaitezke posta elektroniko bidez: jerez.ifapa@juntadeandalucia.es; edo 956.03.46.00 telefonora deituta. Izen-ematea | Egitaraua
ardoaren plataforma teknologikoaren jardunaldi teknikoaren kartela
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Wine Technology Platform 2024ren Jardunaldi Teknikoa

Gaztela eta Leongo Gobernuko Nekazaritzako Teknologia Institutuak ( ITACyL ) eta Ardoaren Teknologia Plataformak ( PTV ) antolatutako Jardunaldi Teknikoak ardoaren sektoreko berrikuntza nabarmentzea du helburu. Egunean zehar, ITACyL, CDTI eta upategietako ordezkariek hainbat aurkezpen egingo dituzte proiektu berritzaileei eta sektoreko berrikuntzari eta ardogintzaren sektorerako berrikuntza publiko eta publikorako finantzaketari buruzko bi mahai-inguru. PROGRAMA | Doako IZEN - EMATEA | Kokapena | Ekitaldiaren informazioa eta jarri harremanetan comunicacion@ptvvino.com
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
logotipoa oliba olioaren munduko kongresua
26/06/2024
Olive Oil World Congress

Oliba Olioaren Munduko Kongresua

Oliba Olioaren Munduko Kongresua gai bakoitzean mundu mailako hizlari nagusiak bilduko dituen ekitaldia da , oliba olioa hobetzeko eta gizarteari bere onurak transmititzeko, helburu hauen bidez: Sektoreko profesionalak elkartu eta produktu honi buruzko ezagutzaren transferentzia sustatzea produkzio-katearen kate guztietan. Aztertu arrakasta-kasuak eta sektoreari bere merkataritza-eraginkortasuna hobetzen lagunduko dioten marketin- eta salmenta-tresnarik onenak. Oliba olioaren ekoizpena, ikerketa eta merkaturatzea sakon jorratzea . DOSIER | IZEN-EMATEA | Informazioa eta harremanetarako 917217929 info@oliveoilwc.com
Hegaztien Europako XVI
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

Hegaztien Europako XVI

Mundu osoko profesionalek eta hizlari adituek hegazti-hazkuntzaren arlo guztietako azken aurrerapen zientifikoak aurkezten dituzte. Erakusketa komertzialetarako espazio bat ere izango du Kongresuak, baita hegazti-sektoreko Europako enpresa aktiboenen dibulgazio zientifikorako satelite-konferentziak ere. PROGRAMA ZIENTIFIKOA | Izen-ematea | Kokapena | Informazioa eta harremanetarako 34 963 528 181 | info@epc2024.com