Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
09/05/2025
SEAE

SEAEk Eko-Lurraldeei eta Klimaren Erresilientziari buruzko Konferentzia Teknikoa egingo du Gironan.

Espainiako Nekazaritza Organiko eta Agroekologia Elkarteak (SEAE) 2025eko Biltzar Teknikoak antolatuko ditu maiatzaren 9an eta 10ean, Gironako Unibertsitateko Letren Fakultatean (UdG), unibertsitateko Geografia Sailarekin eta UdGko Agroekologia Elkartearekin lankidetzan. Ekitaldia zuzenean emango da SEAEren YouTube kanalean. "Klima-erresilientziarako ekolurraldeak" gaiaren pean, bilerak klima-aldaketaren aurrean zaurgarriak diren lurraldeetan erresilientzia sustatzen duten nekazaritza-elikagaien ekoizpen eta kontsumo jasangarriaren esperientziak, praktikak eta ereduak jorratuko ditu, agroekologiaren ikuspegitik. Maiatzaren 9an, ostiralean, egingo den ekitaldia inaugurazio instituzional batekin eta EcoTerres proiektuaren emaitzen inguruko hitzaldi batekin hasiko da. Egun osoan zehar, mahai-inguru tematikoek erresilientziarako oztopo soziopolitikoak, eskubideak eta eragile anitzen arteko lankidetza , eta eko-lurraldeetako esperientzia arrakastatsuak jasoko dituzte, baita SEAE komunitatearekin foro ireki bat eta parte-hartze saio batzuk ere. Maiatzaren 10ean, larunbata, La Vall d'en Bas-eko agroekologia ekimenetara bisita teknikoak egiteko izango da, besteak beste, Roberto Ruiz de Arcautek (SEAE-NEIKER) klima aldaketak nekazaritza sistemetan duen eraginari buruzko aurkezpena egingo du, eta ondoren, bertako produktuen bazkaria eta baserri nagusietara bisitak egingo dira. Biltzar hauek agroekologiako trantsizioarekin eta iraunkortasunarekin konprometitutako profesionalen, ikertzaileen, erakunde publikoen eta tokiko eragileen arteko topaketa eta truke espazio gisa diseinatu dira.
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.

Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin . Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte. Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den. IZEN-EMATEA
NEKAZARITZA EKOLOGIKOA
24/04/2025
IFOAM Organics Europe

Ekoizpen ekologikoari buruzko aholkuak ematen dituzten pertsonentzako webinarra

Nekazaritza ekologikoko nekazaritza aholkulariei eta dagoeneko nekazaritzako elikagaien sektorean aholkularitza ematen duten eta arlo honetan espezializatu nahi duten pertsonei zuzenduta, IFOAM Organics Europek "OrganicAdviceNetwork: Sar zaitez gure Europako aholkulari ekologikoen sarean eta ezagutu gure jarduerei buruz" webinarra antolatu du, 2025eko apirilaren 24an , 13:00etatik aurrera. 15:00etara. (CET) . Sareko saio honetan, sare profesional honetako kideek eskura ditzaketen truke- eta prestakuntza-aukerak —presentzialak zein birtualak— aurkeztuko dira. Hauek dira nabarmendu diren jarduera batzuk: 2025eko zeharkaldiko bisitak: guztira 15 bisita tekniko antolatu ziren martxoa eta azaroa bitartean, nekazaritzako hainbat gairen inguruan. Izen-ematea zabalik dago jada! Nekazaritza Ekologikoaren Oinarrizko Ikastaroa: Nekazaritza ekologikoaren printzipioak eta aholkularitza espezializatua ulertzen hasi edo sakondu nahi dutenentzat ezinbesteko prestakuntza. 2025eko azarotik aurrera eskuragarri. Organikoaren Aholkularitza Lehiaketa: Nekazari ekologikoak laguntzen dituzten aholkularitza zerbitzu berritzaile eta eraginkorrak erakusteko aukera. Eskaerak 2025eko apirilaren 30era arte aurkez daitezke. Informazio gehiago: info@organicseurope.bio GRABATU
ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025
09/04/2025
Fundación Triptolemos

ALACCTA Kongresua – SOCHITAL 2025

"Elikagaiak bihar: zientzia, teknologia eta berrikuntza elikadura jasangarri eta osasuntsurako" lelopean, Elikagaien Zientzien Eskolak Valparaísoko Unibertsitate Katoliko Pontifikaleko Elikagaien Zientzia eta Teknologia Latinoamerikako eta Karibeko Elkartearen 23. Kongresua (ALACCTA 2025) eta Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elkartearen 24. Kongresua hartuko du (Apirilaren 2019an, Sochital). eta 2025eko 11n. Ekitaldiak elikagaien industriako aditu nagusiak bilduko ditu, Txilekoak eta Latinoamerikakoak, sektoreko azken garapenak eta etorkizuneko erronkei buruz eztabaidatzeko. "Elikadura jasangarri eta osasuntsurako zientzia eta teknologia" gaiaren pean, hiru gai nagusi landuko dira jardunaldiak: Elikagaien Zientzia eta Teknologia Elikadura eta Ongizaterako : ardatz honek elikagaien materialen zientzia, ebaluazio sentsoriala, elikagai funtzionalak, elikadura espezializatua, bioerabilgarritasuna, bioirisgarritasuna eta elikagai tradizionalen birbalorizazioa bezalako gaiak landuko ditu, besteak beste. Elikaduraren bidez osasuna eta ongizatea hobetzeko berrikuntzak eztabaidatuko dira. Elikagaien prozesamendu jasangarrirako berrikuntza teknologikoa : elikagaien analisian, kontserbazio teknologietan, sentsoreetan eta biosentsoreetan, elikagaien bioteknologian eta ontziratzeko teknologian egindako aurrerapenak aztertuko dira, ura eta karbono aztarna murrizten duen ikuspegi jasangarri batean oinarrituz. Elikagaien Segurtasuneko eta Erregulazioko Erronkak : arlo honetan elikagaien mikrobiologia eta toxikologia, kutsatzaileen detekzioa, elikagaien iruzurra eta politika publikoak jorratuko dira, eskualde mailan elikagaien segurtasuna eta legegintza-harmonizazioa bermatzeari arreta jarriz. Kongresua ezagutza trukatzeko plataforma bat izango da, eta elikagaien industriak osasunaren, jasangarritasunaren eta elikagaien segurtasunaren arloetan dituen egungo erronkei aurre egiteko berrikuntzak eta estrategiak bultzatuko ditu.
agroekologikoa
03/04/2025
Phytoma

Agroekologia Topaketa IX

Agroecosistema Fundazioak Agroekologia Topaketaren 9. edizioa antolatzen du apirilaren 3an, osteguna, Almansako Albacete udalerrian. Espainiako nekazaritza eta abeltzaintza sektorerako ekitaldia.
Espainiako Gastronomia Kongresua 2025
27/03/2025
Real Academia de Gastronomía

Espainiako Gastronomia Kongresua 2025

Espainiako Gastronomia Errege Akademiak "Elikadura eta Gizartea" CEU Unibertsitate Institutuarekin elkarlanean antolatutako ekitaldia 2025eko martxoaren 27tik 29ra izango da, Madrilgo CEU San Pablo Unibertsitatean. ESPAINIAKO GASTRONOMIA JARDUNALDIAren ardatz nagusia gastronomiaren kontzeptua aisialdirako jarduera nabarmen gisa zaharkituta geratu dela eta gastronomia-jardueren balio-katearen gainerako dimentsioak, produkzioa, banaketa, prestaketa, kontsumoa eta hondakinen kudeaketa barne hartzen dituena, diziplina anitzeko eta nazioarteko ikuspegitik hartu behar dira kontuan. Beraz, Jardunaldiaren helburua da ikuspegi zientifiko, akademiko eta profesional batetik jorratzea gastronomiaren interpretazio berri honen testuinguru sozial, ekonomiko, psikologiko, mediko eta kultural berri hau, non ekoizpen jasangarriaren eta elikadura osasungarriaren irizpideak gastronomiari lotutako gozamen kontzeptu tradizionala modu naturalean osatzen duten. Hori dela eta, zientziaren arlo, diziplina akademiko, ikerketa sare eta politika arlo ezberdinetako ikertzaileak, jakintsuak eta profesionalak elkartuko ditugu, gastronomia jarduera holistiko gisa definitzeko marko berri hau eztabaidatzeko, elikadura, osasuna eta iraunkortasuna ardatz hartuta. PROGRAMAZIOA | IZEN-EMATEA
ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network

OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"

OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen ekologikoko aholkularien arteko ezagutza trukatzeko sarea , Europako hegoaldeko aholkularientzako lehen bisita gurutzatua antolatzen ari da, mahastizaintza ekologikoari eta klima-aldaketara egokitzeari arreta jarriz, oraingo honetan. Bisita hau mahastizaintza ekologikoan interesa duten aholkularientzat pentsatuta dago, bai esperientzia dutenentzat, bai sektorean hasi nahi dutenentzat. Aukera paregabea izango da mahasti ekologikoetan eta upategietan klima-aldaketara egokitzeko estrategiak ezagutzeko, esperientziak partekatzeko eta mahasti eta upategi ekologikoetako aholkularitza-ikuspegi desberdinak ezagutzeko. Landa-bisiten bi egunetan , parte hartzaileek mahasti eta upategi ekologikoak kudeatzeko estrategia desberdinak ezagutuko dituzte, Europa osoko aholkulariekin esperientziak partekatu eta negozio eredu berritzaileak aztertuko dituzte. Ordaindu beharreko gastuak Hizkuntza: ingelesa (oinarrizko ahozko eta idatzizko ulermena) Izena emateko azken eguna: 2025eko otsailaren 25a Europako Batzordeak eta Suitzako Hezkuntza, Ikerketa eta Berrikuntzarako Estatu Idazkaritzak finantzatutako proiektua.
ekitaldiaren kartela
12/03/2025
Gobierno de La Rioja

Landa Eguna "Kontserbazio Nekazaritza: Zuzeneko ereitea eta landare-estaldura zurezko landareetan"

Errioxako Gobernuko Nekazaritza, Abeltzaintza, Landa Mundu eta Ingurumen Sailak Landa Jardunaldia antolatu du: Nekazaritza Kontserbatiboa: Egur-landareetan zuzenean erein eta estaltzeko laboreak , nekazari eta teknikariei zuzenduta. Lursail desberdinak bisitatuko dira, non hondakinen kudeaketa, lurzorua, zuzeneko ereitea praktikatzeko errotazioak eta egur-laboreetan landare-estalkiak erabiltzearen inguruko gaiak jorratuko diren. Egitaraua 9:30-10:30 Kontserbaziorako nekazaritza makineria. Zuzeneko ereiteko haztegiak, errebak, diskoak eta ertz ertzekin 10.30-11.00 h Gari lursailera bisita 11:00-11:30 Kafe-atsedenaldia 11.30-11.50 Garagar lursailera bisita 11.50-13.00 h Lekaleen lursailetara bisitak 13.00-14.00 h Landare-estaldura duen mahasti batera bisita Edozein zalantza edo argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan transfer.agraria@larioja.org helbide elektronikoaren bidez edo 617 97 70 64 telefonora deituz. IZEN-EMATEA
biokultura
07/03/2025
Biocultura

Bioculture A Coruña 6. edizioa

BioCultura, estatuko produktu ekologikoen eta ekoturismoaren azokarik handiena, 2025eko martxoaren 7tik 9ra egingo da EXPOCoruñan. Elikadura ekologikoaren (10.000 erreferentzia baino gehiagorekin), ekoturismoa, kosmetika ekologikoa, moda jasangarria, etxe osasuntsua, ongizatea, eko-bizimodua, artisautza eta GKEen sektoreei eskainitako 150 erakusketari baino gehiago bilduko ditu. Erakusketarekin batera, 150 jarduera baino gehiago egingo dira eta 13.000 bisitari baino gehiago espero dira.
Nekazaritza Ekologikoaren Kongresua
25/02/2025
Congresoagriculturaecológica

Murtziako Eskualdeko Nekazaritza Ekologikoaren II.

Kongresu honek ikertzaileen, nekazaritza-sektoreko profesionalen, administrazioen, enpresa ekologikoen eta teknologiaren arteko topaketa zientifiko eta tekniko bat bihurtu nahi du eta hizlari adituek sektorearekin lotutako kezka nagusiak aztertzeko gune bihurtu nahi du, baita eragiten diguten arau-garapenen azterketa eta zabalkundea baita. Oso kongresu interaktibo eta parte-hartzaile bat egin nahi dugu, doako izen-ematearekin, lagun eta lankideen arteko topagune gisa balio duena. Ikusiko gara!
ekologikoa
20/02/2025
Asesores de Aragón

Nekazaritza ekologikoa

Profesionalki dedikatu nahi al duzu elikagai ekologiko eta bertakoen ekoizpenera? Pixkanaka zure baserria nekazaritza ekologikora bihurtu nahi duzu? Nekazaritza ekologikoak eskaintzen dituen zenbait teknika eta aukeratan hasi nahi duzu, norbere kontsumorako edo diru-sarrera osagarri gisa? Gure Nekazaritza Ekologikoko ikastaroak laborantzarako, baliabideak erabiltzeko eta lurzoruaren kudeaketa modu ekologikoan trebatuko zaitu. PROGRAMA: Sarrera Lurzoruaren eta emankortasunaren kudeaketa labore ekologikoetan Uraren kudeaketa labore ekologikoetan Arazo fitosanitarioen kudeaketa nekazaritza ekologikoan + IZEN-EMATEA
Ekoizpen ekologikoan sareko aholkularien eguneko kartela
23/01/2025
Ecovalia

Ekoizpen Ekologikoaren Espainiako Aholkulari Sare berriaren aurkezpena

Datorren urtarrilaren 23an 9:30ean, online formatuan, Ekoizpen Ekologikoko Aholkularien Espainiako Sarearen aurkezpen jardunaldia egingo da. Ekimen hau Europako OrganicAdviceNetwork proiektuarekin lotuta dago eta ekoizpen ekologikoan hasi nahi duten aholkulari konbentzionalentzat zein sektorean esperientzia finkatua dutenentzat zabalik dago, ahalik eta aholkulari kopuru handienarengana iristea espero baita. elkarrekin ikasteko, partekatzeko eta hazteko espazio bat sortzeko. Saio honetan hauek jakinaraziko dituzte: Espainiako sarearen helburuak eta jarduerak. Parte hartzeko aukerak eta parte hartzeko konpromisoak. Espainian ekoizpen ekologikoari buruzko aholkularitza indartzeko hurrengo urratsak. OrganicAdviceNetwork proiektua Europako Batzordeak (101134850 zenbakiko Hitzarmena) eta Suitzako Hezkuntza, Ikerketa eta Berrikuntzarako Estatu Idazkaritzak finantzatzen du. EKITALDIERAKO IZEN-EMATEA
egunak
14/01/2025
SIVAL

SIVAL: Landare ekoizpen tekniken nazioarteko azoka

Foro hau nekazaritza-berrikuntzan adituak biltzen dituen ekitaldia da, teknologia berriei, nekazaritza-praktika jasangarriei eta nekazaritzari aplikatutako bioteknologiaren alorreko aurrerapenei buruz eztabaidatzeko.
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jardunaldia "Helburua: Listeria kontrolpean"

Abenduaren 17an, Elikagaien Segurtasun eta Nutriziorako Espainiako Agentziak (AESAN) antolatutako jardunaldia egingo da Osasun Ministerioko Ernest Lluc Aretoan, Elikagaietan Listeria monocytogenes -en kontrolaren hainbat alderdiri buruz eta elikadurarako dituen erronkei buruz. segurtasuna. Izen-ematea berriro ireki da edukiera handitu delako. Ekitaldia baino egun batzuk lehenago, esteka bat argitaratuko da ekitaldia sarean jarraitzeko, eta horretarako ez da beharrezkoa izango izena ematea. Behin betiko programa
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
Ahuakateak nekazaritza ekologikoan
28/11/2024
AgroCabildo Tenerife

Nekazaritza ekologikoko aguakate baserri batera bisita

Prestakuntza jarduerak. Nekazaritza, Abeltzaintza eta Arrantza Arloa. Tenerifeko Udala.
Aurreko biokultura ekitaldiaren argazkia
21/11/2024
BIOCULTURA

BioCultura 2024 Madril

40 edizioren atarian, BioCultura Madrilek erakutsiko du beste behin “organikoa” moda ez dela/ez zela eta geratzeko dagoela. Azoka azaroan egingo da Feria de Madrid-Ifema aretoan. Hauek izango dira sektoreak: Elikadura ekologikoa; Kosmetika eta higiene ekonatural ziurtatuak; Etxe osasuntsua; Moda jasangarria; Eko Bizimodua; Osasuna eta Ongizatea, GKEak... 400 erakusketariren parte hartzea espero eta beste behin 50.000 bisitari gainditzea. Erakusketarekin batera 300 jarduera baino gehiago egingo dira. Ángeles Parra azokako zuzendariak adierazi duenez, “oso zaila izango litzateke ia 40 urteko azoka, aktibismo, matxinada eta kontzientzia sozial hauen laburpena egitea. Inoiz ez gara moda bat izan. Denborak arrazoia eman digu. Etorkizuna ekologikoa izango da edo ez da izango».
2023ko CIS kongresuaren irudia
11/11/2024
Verialiment

Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II

Azaroaren 11n eta 12an, Elikagaien Segurtasun eta Iraunkortasunari buruzko II . Ekitaldi bat, besteak beste: Iraunkortasuna: Nola egokitu jasangarritasuna gure elikagaien enpresara? Zein onura ukigarri lortuko ditugu? Elikagaien Segurtasuna: Krisiaren kudeaketa eta produkzio primarioa. Kultura eta gaitasun bigunak: Nola ezarri Kultura enpresa osoan ezartzen duten aldaketak? Kultura plan batek zure enpresan ziurtagiri bat galtzea eragotzi al dizu? Digitalizazioa eta Adimen Artifiziala: Adimen Artifizialaren erabilera sektore ugaritara egokitzen ari da. Elikaduraren sektoreari benetan mesede egingo digun zein tresna daude eskuragarri? PROGRAMA
Elikagaien ontzi eta ontzietan berrikuntzarako II
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

Elikagaien ontzi eta bilgarrietan berrikuntzarako II

Laster ospatuko da Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub topaketaren bigarren edizioa, elikadura ontziratzeko sektoreko eragile nagusiak bilduko dituen ekitaldi giltzarria, iraunkortasunari eta berrikuntzari begira. Topaketa hau aukera bikaina da sare profesionalak sendotzeko eta elikagaien industrian trantsizio jasangarri baterako lankidetza sustatzeko. Antolatzailea: ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, ekitaldiak erakusketa gune bat eta hitzaldi eta mahai-inguruetarako gune bat izango ditu, non adituek ezagutzak partekatu eta industriaren erronka eta aukerak eztabaidatuko dituzten. Ezinbesteko urratsa da elikagaien sektorean etorkizun jasangarriagoa izateko.
EUFRAS akisplataforma.es helbidean
24/10/2024
EUFRAS

EUFRAS KAFEA Atsedenaldia Gaikako Sareetan

EUFRASek sare tematikoetan parte hartzen eta kudeatzen eta nekazaritza-aholkularitza- sektoreko antzeko profesionalekin trukatzen, ikasten eta hazten lagunduko dizun sareko foro kolaboratiboa antolatzen du . Foroko partaideak : Beatriz Cardoso (CONSULAI) AdvisoryNetPEST: EBko aholkularitza zerbitzuak hobetu eta ezagutza partekatzea sustatu pestiziden erabilera eta arriskua murrizteko ). Paula Resana (INTIA) STRATUS; Europa osoko aholkulariak konektatzea Ernalkuntzaren Kudeaketa Integratuan ezagutza sortzea eta partekatzea azkartzeko (STRATUS: Europan zehar aholkulariak konektatzea, Ernalkuntzaren Kudeaketa Integratuan ezagutza sortzea eta partekatzea azkartzeko). Claire Morelle (IFOAM) OrganicAdviceNetwork: Eraiki Europa osoan esperientzia maila ezberdinetako aholkulari organikoen sare bat. Kafe Atsedenaldian izena emateko egin klik hemen EUFRAS 2013an sortutako aholkularitza-erakundeen sarea da, Europa osoan nekazaritza-aholkularitza-zerbitzuei laguntzeko helburuarekin. EUFRASen helburu nagusiak hauek dira: aholkularien komunitate bat garatzea eta haien interesak defendatzea; aholkularien garapen profesionala laguntzea; nekazaritzan eta landa garapenean aholkularitza zerbitzuek dituzten erronkei erantzutea.