Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
FIMA 2026 azoka iragartzeko kartela
10/02/2026
FIMA
FIMA Nekazaritza Makinen Nazioarteko Azoka
FIMA Europako Hegoaldeko nekazaritza munduko ekitaldirik handiena izango da berriro ere. Mekanizazioak eta berrikuntza teknologikoek profesionalei erakutsiko diete beren ustiategiak errentagarriagoak...
GO UBAVIDA LOGOA
12/03/2025
MAPA

GO UBAVIDAren emaitzen zabalkunde eguna (Mahastitik upategira azukre-kontzentrazio baxuko mahatsa eta ardo alkoholik gabekoa lortzeko estrategia jasangarriak)

Martxoaren 12an, GO UBAVIDA proiektuaren emaitzak (Mahastitik upategira estrategia jasangarriak azukre-kontzentrazio baxuko eta ardo desalkoholizatua duten mahatsa lortzeko) formatu hibridoan ezagutzera emateko jardunaldia egingo da, Internet bidez eta Emina Ribera upategian (Carretera de San Bernardo z/g, 47359 Valbuena de Dudero). Edukiak: Alkoholik gabeko ardoaren pertzepzio idiomatikoa. Ardoaren eta alkoholik gabeko ardoen deskribatzaileen emaitzen komunikazioa etorkizuneko kontsumitzaileentzat UBAVIDAren aurrerapen teknikoak: Rías Baixas-en alkoholik gabeko ardoak ekoizteko protokolo ezberdinen emaitzak. Praktika agronomiko eta enologikoetan berrikuntza. Azukre gutxiko mahatsekin egindako ardoak. Polifenolak eta ardoa desalkoholizatzeko estrategia agronomiko eta enologikoak. UBAVIDAren esparruan lortutako ardoen profil aromatikoa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA
Lurzoruaren kudeaketa zuzena nekazaritzako elikagaien kooperatibek
16/06/2023

Lurzoruaren kudeaketa zuzena nekazaritzako elikagaien kooperatibek

Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Katedrak, Generalitat Valenciana, Espainiako Nekazaritzako Elikagai Kooperatibak eta C. Valenciana-rekin elkarlanean, ekainaren 16an Paternan (Valentzia), 10:00etatik 13:00etara, hitzaldi bat antolatu du. nekazaritzako elikagaien kooperatibek lurzoruaren kudeaketa zuzenari buruz. Jardunaldiak formatu hibridoa du, birtualki jarraitu ahal izango da zoom bidez (izen-ematearen ondoren) eta baita zuzenean Caixa Popularren egoitzan, El Parc Tecnólógic de Valèncian. Ekitaldia Caixa Popularrek babesten du. Bileran, lurzoruaren kudeaketa zuzena, legezko, zerga eta lan arloko gaiak aurkeztuko dira mahai-inguru batean. Horrez gain, nekazaritzako elikagaien kooperatibek lurralde kudeaketan izandako esperientziak eta praktika onak ere eztabaidatuko dira. PROGRAMA Jardunaldirako izen ematea - Presentziala Jardunaldirako izen-ematea - Online Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben Katedra Espainiako Nekazaritzako Elikagaien Kooperatibak eta Valentziako Unibertsitateko UVCátedras Katedra bat jarri zuten martxan 2018an nekazaritzako elikagaien kooperatibei buruzko ezagutza sortzeko. Katedraren helburuak dira kooperatiben gai juridiko eta ekonomikoei buruzko ikerketa, hausnarketa eta ezagutzaren transmisioa sortzea, nekazaritzako elikagaien kooperatibei eragiten dieten gaien azterketa bultzatzea eta mota honetako enpresen ezaugarriak zabaltzea.