Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruitek uzta osteko barazkien prozesamenduari buruzko tailer tekniko bat egingo du Almerian.

Maiatzaren 8an, Sanifruitek tomate, piper eta kuiatxoen uzta osteko tailer tekniko bat antolatuko du COEXPHAL Berrikuntza Teknologikoko Zentroan (CIT COEX), La Mojonerako (Almeria ). Bilera 15: 30ean hasiko da. eta bereziki produktuen iraupena luzatu nahi duten esportatzaile enpresei zuzenduta dago , irtenbide natural eta eraginkorrekin . Ekitaldian arlo akademiko eta teknikoetako adituek parte hartuko dute. Antonio Menak , Almeriako Nekazaritza lurralde-ordezkariak, inauguratuko du jardunaldia, eta ondoren Juan Carlos Pérez Mesak , Juan Luis Valenzuelak , Sandra Mañasek (Sanifruit) eta Tecnova Fundazioko Teknologia Saileko teknikariek aurkezpenak egingo dituzte. Sanifruit-eko zuzendari nagusi Javier Bielek aurkeztuko du enpresaren uzta osteko programa eta itxiko du ekitaldia. Jarduerak kafe-atsedenaldia barne hartuko du eta doakoa da parte hartzea , nahiz eta aldez aurretik izena eman behar den. IZEN-EMATEA
Leiho batetik ateratzen diren fruta eta barazkien irudia
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruta Erakarpena

Fruit Attraction fruta eta barazkien profesionalentzako ekitaldia da. Fruit Attraction fruta eta barazkien merkaturatze GLOBALerako erreferentziazko tresna komertziala bihurtu da. Sektorean esportazio globalak sustatzeko duen gaitasunak balio-kate osoa osatzen duen profesional talde osoarentzako merkataritza-konexio-gune bihurtzen du, fruta eta barazkien merkatuan berrikuntza-esparru gisa sendotu izanaz gain.
Níjar erakusketako irudia
24/04/2024
EXPOLEVANTENIJAR

EXPOLEVANTE NÍJAR 2024

Nekazaritza Azokak bere hamaseigarren ekitaldia ospatzen du, nekazaritza iraunkorra eta uraren kudeaketa ardatz nagusitzat hartuta. TOKIA : Campohermoso Erakusketa eta Kongresu Jauregia, Níjar, Almeria HARREMANETARAKO : +34 616 447 829, posta elektronikoa:sociaexpocampohermoso@gmail.com
FRUIT LOGISTIKA
07/02/2024
FRUIT LOGISTICA

FRUIT LOGISTIKA

Feria lider en el comercio mundial de frutas: logística, maquinaria, tecnología, "organic rute" Informazio zehatza => Programa
http://www.organicfoodiberia.com/es
07/06/2023
ORGANIC FOOD IBERIA

Elikadura Ekologikoa Iberia 2023

Ospatu mundu naturala eta ekologikoa leku bakarrean. Ezagutu ekologikoaren sektoreko joera berriak. Aurkitu Espainia eta Portugalgo eskualde guztietako osasun eta ongizate, edertasun, larruazala zaintzeko, ehungintza, etxeko eta garbiketa produktuen azken berriak. Parte hartu doan mintegien programan eta ezagutu aurrez aurre sektoreko hornitzaile eta erosle nagusiak. Elikagaien txikizkako eta handizkako saltzaile independenteak gonbidatzen ditugu, baita supermerkatuak eta erosketa sail handiak, sukalde publikoak (eskolak, ospitaleak eta zaharren egoitzak). Elikagai inportatzaileak eta esportatzaileak, osasun- eta nutrizio-denda independenteak, ostalaritza-jatetxeak eta hotelak ere gonbidatzen ditugu. Azkenik, denda espezializatuak, baserri-dendak, bidaia-ostalariak, garraio-guneak eta erakargarriak gonbidatuko ditugu, baita ardo inportatzaileak ere.