“Txerri sektorearen erronkak” liburuaren aurkezpena, MAPAn
Azalpena
Uztailaren 19an, ostirala, Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioan (MAPA) "Los desafíos del sector de la carne española" liburua aurkeztuko da, Interporc, Cajamar eta ADNAgro, eta Nekazaritzako Elikagaien Kooperatiben partaidetzarekin.
Besteak beste, Eduardo Baamonde Noche Cajamarreko presidentea bertaratzea aurreikusten da; Manuel García Lorenzo, Interporceko presidentea; Manuel Lainez Andrés , Cajamarreko Nekazaritzako Elikagaien Berrikuntza eta Garapeneko zuzendaria; Yolanda Parrilla Hernández , NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN KOOPERATIBetako Abeltzaintzako arduraduna; Alberto Herranz Herranz , Interporceko gerentea; eta José Miguel Herrero Velasco , MAPAko Elikadura Zuzendari Nagusia.
Lanaren aurkezpenaren ostean, mahai-inguru bat egingo da.