Skip to main content

Projectes

Destacat del mes

GO WELFARECUN
GO WELFARECUN: Nous processos d'esquer, transport i sacrifici en cunicultura per a la millora del benestar animal
Trobar la densitat òptima d'allotjaments que permeti preservar el benestar dels conills de granja alhora que sigui adequada per al manteniment de la viabilitat econòmica de l'activitat; animal al...
GO YESWECAST
GO YESWECAST: Conservació i recuperació del genoma ancestral del castanyer per a producció de fruit millorant la seva resiliència davant del canvi climàtic i amenaces fitosanitàries
Les diferents activitats del projecte es replicaran a diferents regions del país, en concret a Galícia, Andalusia, Astúries, Catalunya, Castella i Lleó i Extremadura. Les àrees concretes d'actuació es...
GO WE CANN
GO WE CANN: Solució de gestió del cultiu de cànem industrial basada en blockchain per certificar la seguretat de les operacions dels productors i la petjada de carboni
El projecte desenvoluparà un pilot enfocat a la producció de llavors i la traçabilitat de productes derivats del cànem, i s'investigarà el desenvolupament de marcadors moleculars per optimitzar el...
GO DIGIT4PORK
GO DIGIT4PORK: Bessó digital per a la coordinació esquer de spiece porcí
La implementació d'un bessó digital per a la cadena de subministrament del porcí és un enfocament innovador per transformar digitalment i optimitzar la indústria porcina, brindant beneficis tant...

Grup Operatiu per a la valoració de la sostenibilitat del sistema productiu de bestiar boví de carn nacional.

Ganadería, Técnicas De Producción, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Buenas Prácticas Medioambientales, Sostenibles, Cc, Reducción Huella De Carbono, Grupo operativo, Gestión de explotaciones, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, industria cárnica, bovinas

Grup Operatiu per a la reducció de gasos d'efecte hivernacle al sector porcí

Ganadería, Técnicas De Producción, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Buenas Prácticas Medioambientales, Sostenibles, Cc, Reducción Huella De Carbono, Grupo operativo, GEI, Gestión de explotaciones, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Porcino

GO per a la implementació de la Petjada Ambiental de Producte (HAP) i la posada en valor dels beneficis mediambientals, socials i econòmics del porc ibèric

Ganadería, Técnicas De Producción, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Buenas Prácticas Medioambientales, Sostenibles, Cc, Reducción Huella De Carbono, Grupo operativo, Economía Circular, Ma, Gestión de explotaciones, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Porcino

Innovació per a la coexistència de la ramaderia extensiva amb el llop

Ganadería, Técnicas De Producción, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Buenas Prácticas Medioambientales, Sostenibles, Cc, Reducción Huella De Carbono, Grupo operativo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Gestión de explotaciones

La incorporació dels serveis ambientals de la silvopastura prescrita a la cadena de valor del producte agroalimentari de pastura: estratègies de transferència tecnològica per a ramats tècnics

Ganadería, Técnicas De Producción, Buenas Prácticas/Cambio Climático/Medio Ambiente, Buenas Prácticas Medioambientales, Sostenibles, Cc, Reducción Huella De Carbono, Grupo operativo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Formación, demostración y asesoramiento, Gestión de explotaciones