25è Congrés AECOC de Productes Càrnics i Elaborats
Descripció
Lleida serà seu els propers 11 i 12 de febrer de 2025 del 25è Congrés AECOC de productes carnis i elaborats, una trobada clau per al sector carni que analitzarà els grans canvis estratègics que estan marcant el futur d'aquesta indústria.
Durant l'esdeveniment, s'abordaran les transformacions que les empreses càrnies han d'adoptar per garantir-ne l'agilitat i la sostenibilitat en un entorn cada vegada més exigent. També es posarà el focus en la necessitat de construir cadenes de valor resilients, responsables i competitives per enfrontar els reptes del mercat .
El congrés inclourà debats sobre el consumidor actual i l'evolució dels seus valors, així com sobre innovació i les oportunitats de diferenciació que permetran a les empreses destacar-se al sector. A més, es promourà la visió d'un present enfocat al futur, destacant la importància de la col·laboració com a motor de fortalesa i creixement.