Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

plànol de pavellons ifema
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, amb nous pavellons i sectorització
Fruit Attraction 2025 , que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d'octubre , marca una fita significativa en la seva trajectòria en consolidar-se com la primera fira del món del sector hortofructícola...
Il·lustració de ramaderia de precisió
21/05/2025
RedPAC
Intercanvi d'experiències entre grups operatius a la temàtica de ramaderia de precisió
Fins al 14 de maig es pot fer la inscripció a la jornada presencial sobre ramaderia de precisió que se celebrarà el 21 de maig de 2025 al “ iHub La Vega Innova ” (a San Fernando de Henares - Madrid )...
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
BBioNets
El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI
El proper 14 de maig de 2025 , de 10:00 a 13:00 CET , se celebrarà en format online el taller europeu titulat “El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI: Reptes, Oportunitats i Serveis de Suport...
SIMPOSI
14/05/2025
Expoliva
XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència a EXPOLIVA 2025
La propera edició del Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , que celebra en el marc de la fira EXPOLIVA 2025 la seva vint-i-dosena convocatòria, es consolida com el...
Webinar del Projecte PigStun - Espanya: presentació de quatre alternatives a l'atordiment amb CO2
07/04/2025
IRTA

Webinar del Projecte PigStun - Espanya: presentació de quatre alternatives a l'atordiment amb CO2

El projecte PigStun* té com a objectiu encoratjar els escorxadors de porcs de la UE que utilitzen altes concentracions de diòxid de carboni per atordir els porcs que adoptin sistemes més respectuosos amb el benestar animal, provant les especificacions tècniques i la viabilitat de quatre alternatives prometedores. Durant aquest seminari web, es presentaran les alternatives següents: sistema de recondicionament amb argó, sistema d'heli, procés CAS optimitzat i sistema d'atordiment elèctric millorat. Es proporcionarà una descripció del sistema, juntament amb els avantatges i els desavantatges d'aquestes alternatives i el seu impacte en l'economia, el medi ambient, el treball i el benestar animal. Durant el webinar hi haurà espai per a preguntes i debat. PigStun és el beneficiari de l'acord de subvenció signat amb l'Agència Executiva Europea de Salut i Mitjans Digitals (HaDEA) en el marc del Programa del Mercat Únic – Capítol d'Alimentació, amb l'objectiu de millorar el benestar dels porcs. El consorci PigStun està format per beneficiaris i socis associats dels Països Baixos, Dinamarca, Alemanya i Espanya, inclosos socis de recerca acadèmica, desenvolupadors d'equips per a escorxadors i cinc empreses de sacrifici de porcs. Preu: Gratuït Places limitades INSCRIPCIÓ
figan 2025
25/03/2025
FIGAN

17a FIGAN 2025, Fira internacional per a la Producció Animal

La 17a edició de la Fira Internacional per a la Producció Animal ( FIGAN ) tindrà lloc del 25 al 28 de març de 2025 a les instal·lacions de Fira de Saragossa. FIGAN vol tornar a convertir-se en el punt de trobada del sector pecuari a la Península Ibèrica. A la passada edició, 987 empreses expositores van presentar les novetats tecnològiques més destacades , en 77.083 m 2 de superfície. Entre els principals atractius de FIGAN 2025: Una destacada selecció de Races Pures Diversos concursos i exhibicions Genètica Sanitat Alimentació Equipament Aqüicultura Una presència destacada del sector equí
Cartell de l'esdeveniment
28/10/2024
SEPOR

SEPOR

La 57a edició de la fira ramadera, industrial i agroalimentària de Lorca, SEPOR se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 d'octubre del 2024 a Lorca, Múrcia La programació inclou la presentació dels nous productes i solucions per al sector, així com un ampli programa de conferències i ponències.
Logo Congrés Mundial de Cunicultura
02/10/2024
World Rabbit Congress

Congrés Mundial de Cunicultura

La 13a. edició del Congrés Mundial de Cunicultura se celebra del 2 al 4 d'octubre a Tarragona PROGRAMA
Aplicació de la intel·ligència artificial al monitoratge de la sanitat animal
25/09/2024
MAPA

Nou webinari sobre l'aplicació de la intel·ligència artificial a la sanitat animal

La Subdirecció General d'Innovació i Digitalització ha organitzat un nou webinari de l' Observatori de la Digitalització del Sector Agroalimentari Espanyol . Amb aquest esdeveniment, reprèn la seva sèrie de webinaris després de la pausa estiuenca, abordant temes clau relacionats amb la digitalització al sector agroalimentari. L'Observatori de la Digitalització és una iniciativa impulsada pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb el Grup Cooperatiu Cajamar , i es desenvolupa gràcies als fons de la Unió Europea Next Generation . El proper webinari, titulat "Aplicació de la intel·ligència artificial al monitoratge de la sanitat animal" , se celebrarà de forma virtual el 25 de setembre , de 12:00 a 14:00 h . S'aprofundirà en l'aplicabilitat dels sistemes d'intel·ligència artificial per al monitoreig i control de la sanitat a les explotacions ramaderes, explorant noves oportunitats per millorar l'eficiència i la sostenibilitat en el sector. Aquest esdeveniment és una oportunitat única per a tots aquells professionals interessats en la transformació digital de l'àmbit agroramader. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
Salamaq 2024
05/09/2024
Salamaq

Salamaq. Fira del sector agropecuari. 34a Exposició Int. de bestiar pur.

Edició 2024 de la Fira del sector Agropecuari Salamaq, en conjunció amb la 34a Exposició Internacional de Bestiar Pur. Amb l'objectiu de ser referent per al sector agropecuari i contribuir al seu progrés i qualitat des de la innovació. El programa inclou una gran varietat d'esdeveniments que inclouen: Concursos morfològics de bestiar selecte Jornades tècniques i professionals de diversa índole amb especial focus en la innovació i novetats tècniques per al sector. Jornada de "Terra de Sabor"
imatge del 2 congrés internacional de boví
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congrés Internacional de Boví

Congrés presencial i on line on tècnics i ramaders tindran l'oportunitat d'aprofundir en la imatge que la societat té del sector de boví de carn i quines són les palanques que cal activar per revertir idees preconcebudes. TRANSMISSIÓ-streaming del Congrés PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | CONTACTE: congresointernacionalvacuno@gmail.com
XVI Congrés Europeu d'Avicultura
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

XVI Conferència Europea d'Avicultura

Professionals de tot el món i ponents experts presenten els avenços científics més recents a totes les àrees de l'avicultura. europeu. PROGRAMA CIENTÍFIC | ​
FIRA de la indústria cèrnica de guijol
11/06/2024
FIC

Fira de la indústria càrnia de Guijuelo

Fira de la Indústria Càrnica on convergeixen els apassionats de la carn, els experts en la matèria i les darreres tendències en tecnologia i productes per oferir-te una experiència única de descobriment i col·laboració en l'emocionant món de la Indústria Càrnica. Per consultar el programa feu clic aquí
Logo Congrés Mundial del Pernil
05/06/2024
Congreso Mundial del Jamón

XII Congrés Mundial del Pernil

En aquesta edició més de 30 ponents nacionals i internacionals desenvoluparan un nou i interessant programa que abordarà temes d'interès per al sector, el futur del qual es veu condicionat per factors com l'increment dels preus de les matèries primeres, el cost de l'energia i els combustibles , el comerç internacional, i moltes altres qüestions que suposaran canvis en lestructura productiva del sector perniler a llarg termini. DOSSIER | INSCRIPCIÓ | CONTACTE: 917217929 info@congresomundialdeljamon.es
Imatge de la fira Abanca amb munió passejant
30/05/2024
SEMANA VERDE

Setmana Verda de Galícia 2024

Fira Abanca Setmana Verda de Galícia Tota la cadena de valor del sector primari des de l'agricultura, la maquinària i la ramaderia, fins al producte final o el turisme gastronòmic, tornarà a ser el senyal d'identitat del certamen El recinte està situat a la localitat de Silleda i compta amb unes magnífiques infraestructures de més de 400.000 m2 de superfície, dels quals es destinen a exposició 35.000 m2 coberts (distribuïts a diversos pavellons) i 55.000 m2 a l'aire lliure, a més de 27.000 m2 de zones verdes. Els pavellons, l'auditori, les múltiples sales i els espais exteriors li confereixen una gran versatilitat. A ells se sumen els seus amplis aparcaments, un ring verd, un llac artificial i fins i tot un heliport, cosa que li permet adaptar-se a tot tipus d'esdeveniments i necessitats.
congrés anggex
26/04/2024
Asociación Nacional de Ganaderos y Ganaderas en Extensivo

I Congrés Nacional de l'Associació de Ramaders i Ramaderes a Extensiu

El 26 i 27 d'abril l' Associació Nacional de Ramaders i Ramaderes a Extensiu ( ANGGEX ) organitza el I Congrés Nacional on experts, investigadors i professionals del sector ramader extensiu comparteixin els seus coneixements, experiències i avenços en recerca. Durant el Congrés es desenvolupen activitats, tallers i conferències i taules rodones relacionades amb la PAC, la ramaderia extensiva, les races autòctones, aspectes nutricionals i les perspectives de futur del sector. INSCRIPCIÓ | PROGRAMA
SALENOR
19/02/2024
SALENOR

Saló de l'alimentació i l'equipament del nord (SALENOR)

Trobada professional de l'hostaleria, hoteleria, alimentació i serveis Per consultar el programa feu clic aquí
Jornada Agroalmex Aragó
16/02/2024
CITA ARAGON

Jornada AGROALNEXT ARAGÓ

Jornada de presentació de projectes SOS-Sòl, GANARAM i Biodiversa Inscripcions a : https://forms.gle/uxmyYuvKHKuwXQuZ8 Programa 9:15 RECEPCIÓ D'ASSISTENTS 9:30 PRESENTACIÓ DE LA JORNADA Chema Paraled, Director Dues Esferas Comunicació Rogelio Cuairán, Director General Fira de Saragossa Miguel Gutiérrez, Director-Gerent CITA Aragón Ángel Samper, Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació Govern d'Aragó 10:00 PRESENTACIÓ PROGRAMA AGROALNEXT Inés Echeverría, Directora R+D+i CNTA 10:20 PRESENTACIÓ SOS SÒL José Manuel Mirás, Coordinador Sos Suelo. Investigador CITA Aragó 10:30 TAULA RODONA “Salut i conservació del sòl: dificultats, eco-règims i casos d'èxit” Luis Miguel Arregui, Professor Universitat Pública de Navarra i agricultor amb maneig en conreu de conservació José María Salamero, Assessor a la Direcció General de Desenvolupament Rural Govern d'Aragó Carlos Duque, Responsable tècnic viticultura Celler SOMMOS Ramon Illa, Enginyer Agrònom. Investigador CITA Aragó 11:15 PAUSA CAFÈ 11:45 PRESENTACIÓ BIODIVERSA Ana Garcés, Coordinadora projecte Biodiversa. Investigadora CITA Aragó 12:00 TAULA RODONA “Sostenibilitat i resiliència en diferents agroescenaris: experiències, investigació i polítiques públiques” Javier Rodrigo, Enginyer Agrònom. Investigador CITA Aragó Carlos Calvo, Director General Producció Agrària Govern d'Aragó Felipe Gómez de Valenzuela, Agricultor col·laborador amb Cooperativa Gallicum Esther Ciria, Agricultora i membre del Comitè Aragonès d'Agricultura Ecològica 12:45 PRESENTACIÓ GANARAM Clara Mª Marín, Coordinadora projecte GANARAM. Investigadora CITA Aragó 13:00 TAULA RODONA “Anàlisi i avenç en l'ús d'antibiòtics en animals. Normativa, criteri i protocol en explotacions ramaderes” Antonio González de Bulnes, Responsable R+D+i Grup Jorge José María González Sainz, Assessor de producció i sanitat ovina PRAM Aragó Rosa Bolea, Vicerectora de Recerca Universitat de Saragossa. One Health Aragó Clara Mª Marín, Coordinadora projecte GANARAM. Investigadora CITA Aragó 13:45 CONCLUSIONS i enfocament del projecte AGROALNEXT Aragó Pilar Errea, Directora Investigació CITA Aragó 14:00 TANCAMENT DE LA JORNADA
9 fòrum nacional de desenvolupament rural
13/02/2024
https://coiaanpv.org/forodesarrollo/

IX Fòrum Nacional de Desenvolupament Rural

En aquesta IX edició el tema proposat és: “ AKIS. Assessorament, sistemes d'informació, innovació i coneixement agroalimentari ”. Aquest esdeveniment donarà a conèixer com s'incorporen i articulen totes les eines i els agents del sistema agroalimentari, també servirà per compartir coneixements i experiències sobre com millorar els sistemes d'innovació agroalimentària, des del punt de vista de l'activitat professional tant pública com privada. L‟ objectiu d‟aquest nou fòrum és analitzar el paper que juguen els AKIS en la innovació dels sistemes agroalimentaris i el seu impacte en el desenvolupament econòmic i social del sector, així com el paper de l‟assessorament dins del sistema d‟AKIS. Els sistemes d'innovació són crucials per augmentar la productivitat, la sostenibilitat i la competitivitat de l'agroalimentació i l'agroindústria. Totes les activitats realitzades durant el Fòrum podran seguir-se PRESENCIALMENT amb inscripció prèvia o per STREAMING en aquesta mateixa pàgina. PROGRAMA , aquí INSCRIPCIÓ I CONTACTE , aquí
https://www.semanaverde.es/
08/06/2023
SEMANA VERDE

Setmana Verda de Galícia 2023

La fira Abanca Setmana Verda de Galícia tindrà lloc a la Feira Internacional de Galícia ABANCA , el parc d'exposicions més gran del nord-oest peninsular. El recinte està situat a la localitat de Silleda , a un pas de la seva ciutat de referència, Santiago de Compostel·la. Compte amb unes magnífiques infraestructures: més de 400.000 m2 de superfície, dels quals es destinen a exposició 35.000 m2 coberts (distribuïts en diversos pavellons) i 55.000 m2 a l'aire lliure, a més de 27.000 m2 de zones verdes. Els pavellons, l'auditori, les múltiples sales i els espais exteriors li confereixen una gran versatilitat. A ells se sumen els seus amplis aparcaments, un ring verd, un llac artificial i fins i tot un heliport, cosa que permet adaptar-se a tot tipus d'esdeveniments i necessitats.
FIGAN
28/03/2023
FIGAN

Fira Internacional per a la Producció Animal, FIGAN

La Fira Internacional per a la Producció Animal exhibeix innovació, desenvolupament i tecnologia, l'epicentre d'una cita que, edició rere edició, s'ha convertit en la referència per als professionals i les empreses, que veuen a FIGAN el millor escenari per a la presentació dels seus equips i productes Informació detallada => Fitxa tècnica
SEPOR
24/10/2022
SEPOR

Fira Ramadera, Industrial i Agroalimentària (SEPOR)

A la seva 55a edició, SEPOR presenta importants novetats orientades a seguir millorant la qualitat i quantitat de serveis que s'ofereixen a patrocinadors, col·laboradors, expositors i assistents. Bufen vents inestables per al sector i SEPOR serà, com ve sent-ho des de fa més de mig segle, guia per a les diferents baules de la cadena agroalimentària. SEPOR serà la brúixola que permeti donar respostes a tres preguntes bàsiques: com ha evolucionat el sector? Quin és el context present? Cap on va el sector? En definitiva, una anàlisi tècnica de la tasca realitzada cada dia pel sector en el seu afany de superació productiva, ambiental, sanitària, tècnica i de proveïment PROGRAMA