Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
cartell de l'esdeveniment
12/03/2025
COITAND

Sèrie de seminaris sobre la PAC a l'ETSIA. L'evolució de la PAC i la PAC actual

L'ETSIA de Sevilla acollirà una sèrie de seminaris sobre la Política Agrària Comuna amb diversos experts Informem de la celebració de diversos seminaris amb experts qualificats que vindran a l'ETSIA de Sevilla (Ctra. d'Utrera, Km. 1) per tractar sobre la Política Agrària Comuna , que seran oberts i de gran interès. El dia 6 de març es va celebrar la primera de les sessions dedicada a “L'evolució de la PAC i la PAC actual” . La segona sessió serà el dia 12 de març, dimecres, de 12.40 a 14.30 h, a l'aula 3. Armando Martínez, Coordinador d'Agricultura i Alimentació a la Junta d'Andalusia, intervé en aquesta jornada com a ponent del tema. D'altra banda, el dijous 13 de març la jornada estarà enfocada a “Intervencions de desenvolupament rural”. Juan Antonio Jaén Téllez, Conseller Tècnic i Funcionari Junta d'Andalusia, abordarà aquesta temàtica. Per assistir-hi només cal enviar un e-mail a l'atenció de DANIEL ALBARRACIN SANCHEZ: dalbarracin@us.es
cartel del evento
06/03/2025
COITAND

Sèrie de seminaris sobre la PAC a l'ETSIA. L'evolució de la PAC i la PAC actual

L'ETSIA de Sevilla acollirà una sèrie de seminaris sobre la Política Agrària Comuna amb diversos experts Informem de la celebració de diversos seminaris amb experts qualificats que vindran a l'ETSIA de Sevilla (Ctra. d'Utrera, Km. 1) per tractar sobre la Política Agrària Comuna , que seran oberts i de gran interès. El dia 6 de març tindrà lloc la primera de les sessions dedicada a “L'evolució de la PAC i la PAC actual” la (de 8:30 a 10:20 h., a l'aula 8), dijous, i 12 de Març, dimecres, (12:40-14:30 h., a l'aula 3) Armando Martínez, Coordinador d'Agricultura i Alimentació a la Junta d'Andalusia, intervindrà per donar compte de . El dijous 13 de març, Juan Antonio Jaén Téllez (8.30-10.20 h, aula 8), Doctor en Enginyeria agrària, alimentària, forestal i del desenvolupament rural sostenible. Conseller Tècnic i Funcionari Junta d'Andalusia, i tractarà sobre “Intervencions de desenvolupament rural”. Per assistir enviar un e-mail a l'a/a. de DANIEL ALBARRACIN SANCHEZ: dalbarracin@us.es
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jornada "Objectiu: Llisteria sota control"

El proper 17 de desembre tindrà lloc al Saló Ernest Lluc del Ministeri de Sanitat una jornada organitzada per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) sobre diversos aspectes del control de Listeria monocytogenes en aliments i els reptes que suposa per a la seguretat alimentària . Es tornen a obrir les inscripcions per ampliació de l?aforament. Uns dies abans de l'esdeveniment es publicarà un enllaç per seguir la jornada on line , per a la qual cosa no caldrà inscriure's. Programa definitiu
ainia
10/12/2024

Webinar vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum

Les noves tendències de consum evolucionen ràpidament, impulsades per canvis en la tecnologia, la sostenibilitat i les preferències dels consumidors. Els consumidors estan cada cop més preocupats per l'impacte ambiental de les compres, i la salut mental i física és una prioritat, afavorint el consum de productes que promouen el benestar, aliments saludables i experiències d'autocura. S'introdueixen nous ingredients alternatius en la fabricació d'aliments, anàlegs d'aliments (carnis) que en veuen disminuït el consum, així com noves pràctiques de cuinat/consum que podrien repercutir directament en la seguretat alimentària del consumidor. Al webinar «Vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum» que tindrà lloc el proper 10 de desembre, es presentaran aquests canvis d'hàbits i novetats, així com els seus riscos microbiològics i fisicoquímics associats i com se'ls pot fer front. Objectius Donar a conèixer els nous hàbits de compra, consum i cuinat, així com nous ingredients alternatius i aliments anàlegs, segons el darrer Baròmetre d'AINIA 2024. Aprofundir sobre els riscos microbiològics associats a les noves tendències de consum dels aliments. Aprofundir sobre els riscos fisicoquímics associats a nous ingredients i aliments anàlegs. Dirigit a Tècnics de R+D i Qualitat d'empreses alimentàries. Webinar només per a professionals. Metodologia Webinar de 1h15 de durada, que començarà a les 11:00 CET (hora espanyola) i finalitzarà cap a les 12:15. Final d'inscripcions el 9 de desembre a les 16:00 . Després d'inscriure't, rebràs un primer correu electrònic de confirmació per part nostra, i un altre des de la plataforma GoToWebinar amb l'enllaç per connectar-te. Si el dia abans no l'haguessis rebut, si us plau posa't en contacte amb nosaltres. Programa Introducció i presentació del Baròmetre de consum AINIA «Estudis de vida útil microbiològica. Riscos associats a nous hàbits de consum». Laura Verdú, Laboratori de Microbiologia. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA «Estudis de vida útil fisicoquímica. Estabilitat d?aliments amb nous ingredients». Sandra Leiva, Laboratori Químic. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA Preguntes i conclusions
tablet
02/12/2024
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica, Alimentaria y de Biosistemas

El camí de la digitalització en el marc PAC-27

La digitalització en el sector agropecuari suposa un repte crucial, especialment per a un ampli elenc d'empreses agropecuàries de petit (PIMEs) i molt petita (micro-PIMEs), així com per a l'administració estatal, que s'ha de coordinar amb les comunitats autònomes i la Unió Europea. En aquest context, l'esdeveniment analitzarà els desafiaments i les oportunitats que planteja la digitalització dins del marc legislatiu de la PAC-27 i la Llei de restauració de la natura , incloent-hi aspectes com el Quadern Digital d'Explotació (CUE) i la seva integració amb les bases de dades gestionades pel FEGA a Espanya. La jornada reunirà experts de l'administració i empreses privades que compartiran les seves experiències en el desenvolupament de solucions tecnològiques per a la connectivitat i gestió de dades. Després de les ponències, se celebrarà una taula rodona on els assistents podran interactuar directament amb els professionals.
cartell de la conferència anual novembre 2024
28/11/2024
EU CAP NETWORK

10th annual EU conference on EAFRD financial instruments / 10a Conferència anual de la UE sobre instruments financers del FEADER

10th annual EU conference on EAFRD finançal instruments , organitzat per la European Commission, Directorate-General per Agriculture and Rural Development (DG AGRI), and the European Investment Bank (EIB). Registration will open in Summer 2024. 10a Conferència anual de la UE sobre instruments financers del FEADER organitzada per la Comissió Europea, la Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural (DG AGRI) i el Banc Europeu d'Inversions (BEI). El registre s'obrirà durant l'estiu del 2024.
imatge del congrés cies de 2023
11/11/2024
Verialiment

II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat

Els propers 11 i 12 de novembre tindrà lloc a Valladolid el II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat . Un esdeveniment on s'abordaran qüestions com: Sostenibilitat: Com adaptar la sostenibilitat a la nostra empresa alimentària? Quins beneficis tangibles guanyarem? Innocuïtat Alimentària: Gestió de crisi i producció primària. Cultura i Soft Skills: Com establir canvis que aterrin la Cultura a tota l'empresa? Un pla de Cultura pot evitar que perdis una certificació a la teva empresa? Digitalització i Intel·ligència Artificial: L'ús de la Intel·ligència Artificial s'està emmotllant a nombrosos sectors. Quines eines estan a l'abast del sector alimentari que realment ens beneficiïn? PROGRAMA
II trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

II Trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris

Properament se celebrarà la segona edició de la trobada Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub, un esdeveniment clau que reunirà els principals actors del sector d'envasos i embalatges alimentaris, enfocats a la sostenibilitat i la innovació. Aquesta trobada és una excel·lent oportunitat per enfortir xarxes professionals i fomentar la col·laboració cap a una transició sostenible a la indústria alimentària. Organitzat per ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, l'esdeveniment comptarà amb una zona expositiva i un espai de conferències i taules rodones on experts compartiran coneixements i discutiran els desafiaments i les oportunitats de la indústria. Aquest és un pas essencial per a un futur més sostenible al sector alimentari.
Cartell de l'esdeveniment
28/10/2024
SEPOR

SEPOR

La 57a edició de la fira ramadera, industrial i agroalimentària de Lorca, SEPOR se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 d'octubre del 2024 a Lorca, Múrcia La programació inclou la presentació dels nous productes i solucions per al sector, així com un ampli programa de conferències i ponències.
living lab EU4Advice
18/10/2024
EU4Advice & Fundación entretantos

Living Lab EU4Advice: Canals Curts de Comercialització (CCC) als AKIS

El projecte E4Advice , finançat pel programa Horitzó Europa de la Comissió Europea, pretén impulsar el paper dels assessors als Canals Curts de Comercialització (CCC) i venda directa per transferir el coneixement mitjançant la creació d'una xarxa de la UE d' Assessors amb coneixements i experiència en aquests aspectes en el marc de referència AKIS . Pots inscriure't al Living lab d'EU4Advice i Fundació Entretantos fent clic aquí
Synergy days a akisplataforma.es
14/10/2024
SMART AGRI HUB

Synergy Days 2024

Synergy Days és la conferència més important que connecta als innovadors digitals del sector agroalimentari europeu . digitals, agricultors i més. Durant dos dies es desenvoluparan debats, tallers, demostracions en viu i presentacions de projectes de la UE, dissenyats per crear més connexions de xarxes que mai. Pots registrar -te fent clic aquí . Pots veure el programa (en anglès) fent clic aquí .
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
Logo Congrés Mundial de Cunicultura
02/10/2024
World Rabbit Congress

Congrés Mundial de Cunicultura

La 13a. edició del Congrés Mundial de Cunicultura se celebra del 2 al 4 d'octubre a Tarragona PROGRAMA
Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments
18/09/2024
AESAN

Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments

Del 18 al 19 de setembre de 2024 el Centre Nacional d'Alimentació, dependent de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), acollirà a la seva seu de Majadahonda (Madrid), un Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments . L'esdeveniment està organitzat per l' European Directorate for the Quality of Medicines and Healthcare (EDQM) , pertanyent al Consell d'Europa i l' AESAN , sota el títol “Recent developments in food contact materials and articles”. L'esdeveniment està destinat a tots els professionals de la indústria de materials en contacte amb aliments , laboratoris de control oficials, autoritats europees i nacionals, així com responsables polítics nacionals. La participació presencial és gratuïta (subjecta a inscripció i disponibilitat) per al personal de les autoritats nacionals competents, les autoritats europees i els representants dels laboratoris de control oficials; mentres que per als assistents presencials del sector privat tindrà un cost de 400 euros per delegat. PROGRAMA
cartell de la jornada tècnica de la plataforma tecnològica del vi
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Jornada Tècnica de la Plataforma Tecnològica del Vi 2024

La Jornada Tècnica organitzada per l' Institut Tecnològic Agrari de la Junta de Castella i Lleó ( ITACyL ) i la Plataforma Tecnològica del Vi ( PTV ) té l'objectiu de posar en valor la innovació al sector vitivinícola . Durant la jornada, experts i especialistes d'ITACyL, CDTI i representants de cellers realitzaran diverses ponències sobre projectes innovadors i dues taules rodones al voltant de la innovació al sector i les oportunitats de finançament públic i públic de la innovació per al sector vitivinícola. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ gratuïta | Ubicació | Informació i contacte de l'esdeveniment comunicacion@ptvvino.com
imatge del 2 congrés internacional de boví
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congrés Internacional de Boví

Congrés presencial i on line on tècnics i ramaders tindran l'oportunitat d'aprofundir en la imatge que la societat té del sector de boví de carn i quines són les palanques que cal activar per revertir idees preconcebudes. TRANSMISSIÓ-streaming del Congrés PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | CONTACTE: congresointernacionalvacuno@gmail.com
Imatge del Programa StartBEC
27/06/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación/AINIA

Demoday StartBec

Startbec és el programa del MAPA i AINIA per al disseny i la posada en pràctica de mesures per fomentar el desenvolupament de startups de base tecnològica en l'àmbit de la bioeconomia. L'objectiu és impulsar cadenes de valor innovadores, vinculades al sector agroalimentari, donar suport a l'emprenedoria i apostar pel talent. Durant el DemoDay StartBEC es parlarà de les moltes oportunitats que ofereix la bioeconomia de la mà d´experts en la matèria, i es coneixeran els protagonistes del programa: empreses, experts, investigadors i estudiants que formen part d´aquesta primera edició StartBEC DOSSIER INFORMATIU | INSCRIPCIÓ | Contacte, startbec@ainia.es
XVI Congrés Europeu d'Avicultura
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

XVI Conferència Europea d'Avicultura

Professionals de tot el món i ponents experts presenten els avenços científics més recents a totes les àrees de l'avicultura. europeu. PROGRAMA CIENTÍFIC | ​
Taller finançament d'alt impacte a la innovació
20/06/2024
CDTI

Taller "Finançament a la innovació d'alt impacte"

InNormadrid i l'Associació d'empresaris d'Alcobendas (AICA) organitza un taller de finançament on el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i la Innovació CDTI oferirà una actualització de les línies d'ajuts i facilitarà informació sobre el programa EIC Accelerator. Networking i finançament CDTI per a projectes d'innovació La trobada possibilitarà la realització d'entrevistes perquè els projectes puguin rebre assessorament a les vostres idees. INSCRIPCIÓ | MÉS INFORMACIÓ
congrés IFAMA 2024
17/06/2024
International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA)

IFAMA Spain 2024

La 34a edició d' IFAMA 2024 Spain és un esdeveniment organitzat per la Federació Internacional d'Associacions de Gestió Agrícola (IFAMA) que compta amb Symposium, Case Study Competition i un B usiness Forum on es comparteixen idees i avantguardes en temes com evolució i transformació de la producció, competitivitat econòmica i sostenibilitat a través de la legislació i impacte social. PROGRAMA | VÍDEO | ENTRADES