Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
LOGO GO UBAVIDA
12/03/2025
MAPA

Jornada de difusió de resultats del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat)

El proper 12 de març tindrà lloc una jornada de difusió de resultats del projecte del GO UBAVIDA (Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat) en format híbrid, en línia i presencialment al celler Emina Ribera (Carretera de San Bernardo s5). Continguts: Idiomàtica a la percepció del vi sense alcohol. Comunicació de resultats de descriptors del vi i vi sense alcohol per a futurs consumidors Avenços tècnics de UBAVIDA: Resultats dels diferents protocols d'elaboració de vins desalcoholitzats a Rías Baixas. Innovació a les pràctiques agronòmiques i enològiques. Vinificacions amb raïm amb menor contingut en sucres. Polifenols i estratègies agronòmiques i enològiques per a la desalcoholització del vi. Perfil aromàtic dels vins obtinguts en el marc de UBAVIDA. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
cartell de l'esdeveniment
21/02/2025
RFEAGAS

Presentació de resultats del Grup Operatiu BOVIEX

El Grup Operatiu BOVIEX 4.0: “Millora tecnològica en la producció de bestiar boví extensiu a Espanya” organitza la seva jornada final de presentació de resultats , durant la qual els socis i subcontractats del projecte exposaran els èxits i avenços obtinguts, així com les conclusions derivades de la seva execució, que s'espera seran de gran interès per al sector ramader. Aquest Grup Operatiu va ser creat per a la millora tecnològica en la producció de bestiar boví extensiu a Espanya.
LOGO DEL GRUP OPERATIU GO EQUIGENOM
19/02/2025
ANCCE Asociación Nacional de Criadores de Caballos de Pura Raza Española

Presentació dels resultats del Grup Operatiu EQUIGENOM

El proper 19 de febrer , a les 18:30 hores , el Col·legi de Veterinaris de Madrid (C. del Maestro Ripoll, 8, 28006 Madrid) acollirà l'acte de presentació dels resultats del Grup Operatiu EQUIGENOM, un projecte clau per a l'aplicació de la genòmica en la millora i selecció del cavall de Pura Raza . Es tracta d'un projecte liderat per l' Associació Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola (ANCCE) basat en l'aplicació de la genòmica al sector equí. La presentació comptarà amb personalitats destacades del sector ramader, així com d'experts en genòmica i producció animal, els quals exposaran els avenços obtinguts i l'impacte que la selecció genòmica tindrà en el futur del sector. Els resultats que es presentaran estan basats en el desenvolupament d'un xip (array) econòmic de mitjana densitat (MD) que permet, de manera simultània, l'anàlisi de filiació amb SNPs, el diagnòstic de malalties hereditàries, la detecció de caràcters d'importància econòmica i la selecció genòmica al PRE. Aquest avenç facilitarà als ramaders la presa de decisions sobre la selecció dels seus reproductors i representa una fita significativa en la millora genètica i genòmica del Pura Raça Espanyola i del sector equí. Programa provisional 18.30 h. – Inauguració. Actuacions del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i aplicació a l'àmbit ramader de la selecció genòmica. Sra. Ana Rodríguez Castaño, Secretària General de Recursos Agraris i Seguretat Alimentària del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. 18.50 h. – Resultats del GO EQUIGENOM. Importància de la genòmica. Impacte al sector equí i perspectives de futur. Sra. Arancha Rodríguez Sainz dels Terreros i D. Pedro Azor Ortiz, directora tècnica i subdirector tècnic del Llibre Genealògic del PRE. 19.25 h. – Cap a una Nova Era a la Selecció Equina: Del Fenotip a la Selecció Genòmica amb EQUIGENOM. Dña. Mercedes Valera Còrdova, catedràtica de Producció Animal de la Universitat de Sevilla. 19.45 h. – Clausura. Sr. Gabriel Rodríguez Alarcón, Animal Health Key Account Manager, Thermofisher. D. José Luis Urquijo i Narváez, president de la Reial Federació Espanyola d'Associacions de Bestiar Selecte (RFEAGAS). D. José Juan Morales Fernández, president de la Real Associació Nacional...
fosfonats en cultius ecològics de vinya
11/02/2025
IFAPA

Presentació del projecte Fosnat. Origen dels fosfonats en cultius ecològics d'importància econòmica a Andalusia

En aquesta jornada tècnica de presentació del projecte FOSNAT s'abordaran els continguts següents: Problemàtica dels fosfonats en cultius ecològics. Hipòtesi de l'origen i la detecció; recents estudis. Determinació dels fosfonats: Mètodes danàlisi Presentació del projecte: FOSNAT-Origen dels fosfonats en cultius ecològics d'importància econòmica a Andalusia. Projecte FOSNAT. Primers resultats COL·LOQUI I PREGUNTES
VAQUES AL CAMP
30/01/2025
RFEAGAS

Innovacions tecnològiques digitals per millorar la competitivitat comercial de la ramaderia extensiva i promoure circuits curts de distribució

La Reial Federació Espanyola d'Associacions de Bestiar Selecte (RFEAGAS) ha posat en marxa la Setmana de la Innovació , iniciativa que es durà a terme del 27 al 30 de gener en format virtual a través de la plataforma Zoom i que comptarà amb diferents sessions programades a les 12.00 hores. Aquest esdeveniment té com a objectiu presentar els avenços i resultats dels Grups Operatius Supraautonòmics en què participa la Reial Federació i, per tant, la programació inclou la presentació dels grups esmentats, altres ponències d'experts en innovació i una ronda de preguntes oberta a els assistents. La quarta d'aquestes xerrades se centra al Grup Operatiu E-LocalHUB. Innovacions tecnològiques digitals per millorar la competitivitat comercial de la ramaderia extensiva i promoure circuits curts de distribució. El programa previst és el següent: 12:00 Presentació d'objectius del projecte – Teresa Antoñanzas, departament tècnic de RFEAGAS. 12:10 : Del Camp a la Pantalla: Oportunitats i reptes de l'e-commerce per a les nostres races – Jose M. Perea (UCO) i Fernando Lianes (Teckpyma). 12:30 : Races Autòctones a l'etiquetatge: Una porta cap al consum responsable – Rosa Díez, Subdirecció General de Mitjans de Producció Ramadera del MAPA. ENLLAÇ ZOOM
Fòrum internacional de l'olivera
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V AOVE Fòrum Internacional Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

La Cooperativa Agrícola Catòlica COOP. V. de Cocentaina , amb la col·laboració de la Fira de Tots Sants, Ajuntament de Cocentaina , organitza el cinquè AOVE Forum Internacional, Jornades Tècniques i Concurs d'AOVE's. Per cinquè any consecutiu, aquesta trobada congregarà durant tres dies el sector de l'Oli d'Oliva Verge Extra a Cocentaina (Alacant). Interessants jornades tècniques que inclouen taules rodones i conferències, showcookings i tasts amb la interacció del públic i, com a activitat central, el Concurs Internacional d'AOVE's, els premis del qual es lliuraran el tercer i últim dia de l'esdeveniment, el divendres 31 de gener de 2025. Es tracta d'uns guardons atorgats pel prestigiós Panell de Tast Oficial de la Comunitat Valenciana en cinc categories: tres premis a la categoria general i dos premis especials: al millor AOVE ecològic i al millor AOVE de la Comunitat Valenciana. Aquests guardons es completen amb els reconeixements de l'organització a diferents personalitats o entitats per la seva tasca per a la promoció i la defensa de l'Oli d'Oliva Verge Extra. Dimecres 29 de gener tindrà lloc la Jornada "AOVE en femení: les dones protagonistes en el model econòmic cooperatiu" , organitzada per l'Associació de Dones de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya (AMCAE) i finançada pel MAPA. La Cooperativa de Cocentaina va rebre l'any 2021 el Premi Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, a la categoria d'Igualtat d'Oportunitats. Per a més informació sobre el Concurs Internacional d'AOVE i el programa d'activitats de l'esdeveniment: oli@elcomtat.com | 699 019 545
CAVALLS TROTANT
28/01/2025
RFEAGAS

Desenvolupament d'un Xip MD econòmic per a filiació, diagnòstic de malalties, selecció genòmica a PRE i eines digitals per al seu ús

La Reial Federació Espanyola d'Associacions de Bestiar Selecte (RFEAGAS) ha posat en marxa la Setmana de la Innovació , iniciativa que es durà a terme del 27 al 30 de gener en format virtual a través de la plataforma Zoom i que comptarà amb diferents sessions programades a les 12.00 hores. Aquest esdeveniment té com a objectiu presentar els avenços i resultats dels Grups Operatius Supraautonòmics en què participa la Reial Federació i, per tant, la programació inclou la presentació dels grups esmentats, altres ponències d'experts en innovació i una ronda de preguntes oberta a els assistents. La segona d'aquestes xerrades se centra al Grup Operatiu Equigenom. Desenvolupament d'un Xip MD econòmic per a filiació, diagnòstic de malalties, selecció genòmica a PRE i eines digitals per al seu ús. El programa previst és el següent: 12:00 : Presentació d'objectius del projecte - Juan Mª Gallardo, direcció tècnica de RFEAGAS. 12:10 : Genòmica: El llenguatge ocult de l'ADN – Arancha Rodríguez Sainz dels Terreros, directora tècnica del Llibre Genealògic del Cavall PRE. 12:30 : Aplicacions i avantatges de la genòmica al sector equí – Pedro Azor, subdirector tècnic del Llibre Genealògic del Cavall PRE. ENLLAÇ ZOOM
vaques pasturant al camp
27/01/2025
RFEAGAS

Millora tecnològica en la producció de bestiar boví extensiu a Espanya

La Reial Federació Espanyola d'Associacions de Bestiar Selecte (RFEAGAS) ha posat en marxa la Setmana de la Innovació , iniciativa que es durà a terme del 27 al 30 de gener en format virtual a través de la plataforma Zoom i que comptarà amb diferents sessions programades a les 12.00 hores. Aquest esdeveniment té com a objectiu presentar els avenços i resultats dels Grups Operatius Supraautonòmics en què participa la Reial Federació i, per tant, la programació inclou la presentació dels grups esmentats, altres ponències d'experts en innovació i una ronda de preguntes oberta a els assistents. La primera d'aquestes xerrades se centra en el Grup Operatiu BOVIEX 4.0 i porta per títol Millora Tecnològica en la Producció de Bestiar Boví Extensiu a Espanya . El programa previst és el següent: 12:00 Presentació d'objectius del projecte , a càrrec de Juan Mª Gallardo, direcció tècnica de RFEAGAS. 12:10 Bestiar boví extensiu: Claus per a un benestar sostenible , presentada per Marta Elena Alonso, catedràtica del Departament de Producció Animal de la Universitat de León. 12.30 Teledetecció per caracteritzar l'evolució espacial i temporal de les pastures , amb Julio Villodre, doctor en Ciències Agràries i Ambientals d'AgriSat Iberia. La jornada conclourà amb una ronda de preguntes per fomentar lintercanvi didees i perspectives. ENLLAÇ ZOOM
Normes d'etiquetatge
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Etiquetatge d'Aliments, Jornada Telepresencial

Millorar la qualificació dels i les professionals del sector agroalimentari i del medi rural Conèixer els requisits d'etiquetatge general de les empreses agroalimentàries per evitar errors o errors en la informació subministrada que pot suposar greus prejudicis a les empreses, com ara la retirada de productes, sancions, etc. Destinataris: Directors, gerents, responsables i tècnics de qualitat i seguretat alimentàries de cooperatives i empreses alimentàries, preferentment; i, en general, consultors en matèria de qualitat i seguretat alimentària i sostenibilitat.
vi
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Del celler al consumidor: reptes i oportunitats del vi

L'objectiu principal d'aquesta jornada és reunir els líders i els professionals clau del sector vitivinícola per analitzar en profunditat les perspectives actuals i preparar estratègies de cara a la temporada alta de vendes i altres moments decisius de l'any. Durant l'esdeveniment, es tractaran temes fonamentals com les projeccions de producció vitivinícola, les tendències de consum en mercats nacionals i internacionals i les expectatives de preus a les diferents categories de productes. A més, s'exploraran les oportunitats que ofereixen els nous canals de comercialització, especialment el comerç electrònic, i el seu impacte a l'expansió del sector. La trobada també serà una plataforma per examinar els reptes que enfronta la indústria en un entorn global competitiu i en evolució constant, oferint un espai per a l' intercanvi d'idees i la col·laboració entre els diferents actors de la cadena de valor. Aquest enfocament permetrà i dentificar solucions innovadores i enfortir la posició del sector davant dels desafiaments del futur. Webinar: gratuït
ainia
10/12/2024

Webinar vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum

Les noves tendències de consum evolucionen ràpidament, impulsades per canvis en la tecnologia, la sostenibilitat i les preferències dels consumidors. Els consumidors estan cada cop més preocupats per l'impacte ambiental de les compres, i la salut mental i física és una prioritat, afavorint el consum de productes que promouen el benestar, aliments saludables i experiències d'autocura. S'introdueixen nous ingredients alternatius en la fabricació d'aliments, anàlegs d'aliments (carnis) que en veuen disminuït el consum, així com noves pràctiques de cuinat/consum que podrien repercutir directament en la seguretat alimentària del consumidor. Al webinar «Vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum» que tindrà lloc el proper 10 de desembre, es presentaran aquests canvis d'hàbits i novetats, així com els seus riscos microbiològics i fisicoquímics associats i com se'ls pot fer front. Objectius Donar a conèixer els nous hàbits de compra, consum i cuinat, així com nous ingredients alternatius i aliments anàlegs, segons el darrer Baròmetre d'AINIA 2024. Aprofundir sobre els riscos microbiològics associats a les noves tendències de consum dels aliments. Aprofundir sobre els riscos fisicoquímics associats a nous ingredients i aliments anàlegs. Dirigit a Tècnics de R+D i Qualitat d'empreses alimentàries. Webinar només per a professionals. Metodologia Webinar de 1h15 de durada, que començarà a les 11:00 CET (hora espanyola) i finalitzarà cap a les 12:15. Final d'inscripcions el 9 de desembre a les 16:00 . Després d'inscriure't, rebràs un primer correu electrònic de confirmació per part nostra, i un altre des de la plataforma GoToWebinar amb l'enllaç per connectar-te. Si el dia abans no l'haguessis rebut, si us plau posa't en contacte amb nosaltres. Programa Introducció i presentació del Baròmetre de consum AINIA «Estudis de vida útil microbiològica. Riscos associats a nous hàbits de consum». Laura Verdú, Laboratori de Microbiologia. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA «Estudis de vida útil fisicoquímica. Estabilitat d?aliments amb nous ingredients». Sandra Leiva, Laboratori Químic. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA Preguntes i conclusions
EU Agrifood Days
10/12/2024
https://agriculture.ec.europa.eu/

Arriba la segona edició dels EU Agri-Food Days al desembre 2024!

Del 10 al 12 de desembre de 2024 , Brussel·les acollirà la segona edició dels EU Agri-Food Days . Aquest esdeveniment anual reuneix actors clau del sector agroalimentari de tota la Unió Europea per debatre sobre les darreres tendències en agricultura, opcions polítiques i desenvolupaments del mercat, a més de l'impacte de la investigació, la innovació i les tecnologies digitals en el futur de l'agricultura europea. Durant tres dies, lʼesdeveniment oferirà una plataforma única per al diàleg entre els participants del sistema agroalimentari, la societat civil, lʼàmbit acadèmic i els responsables polítics. Programa d' EU Agri-Food Days El futur de l'agricultura i l'alimentació a la UE. Perspectives dels pagesos sobre l'agricultura moderna. Posició dels agricultors a la cadena de valor alimentària. Perspectives del mercat agrícola a la UE. Competitivitat sostenible i polítiques comercials per a la sobirania alimentària. Investigació, innovació i digitalització al sector agroalimentari. Reptes i oportunitats per als joves agricultors. Informació pràctica: Dates: 10 – 12 de desembre de 2024. Lloc: Brussel·les, Bèlgica. Transmissió en viu: disponible sense registre previ. Organitzador: Direcció General dAgricultura i Desenvolupament Rural de la UE. Xarxes socials: Segueix l'esdeveniment amb el hashtag #EUAgriFoodDays . Aquest esdeveniment brindarà una oportunitat per reflexionar sobre els desafiaments actuals i futurs del sector agroalimentari europeu, i com les polítiques com ara la PAC i el Pacte Verd Europeu poden ajudar a construir una agricultura més verda, justa i competitiva.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Terol 2024

Trufforum és una iniciativa de cooperació internacional, ideada i promoguda des de l'European Mycological Institute ( EMI ), que neix amb l'objectiu de promocionar l'ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals. Havent-se convertit en una trobada de referència internacional al sector de la tòfona, Trufforum se celebra anualment amb l'objectiu de donar la màxima difusió als valors i la cultura de la tòfona. Tant si ets un apassionat de la tòfona com si mai has tingut contacte amb ella, estàs al millor lloc per aprendre tot el que necessites i gaudir d'un dels productes més icònics de la gastronomia mundial. No deixis passar l'oportunitat i submergeix-te amb nosaltres a les entranyes de la terra per descobrir-ho tot sobre la tòfona. ¡¡ Benvingut a Trufforum!
futurefoods
29/11/2024
CDTI

Partenariats europeus: una oportunitat per al sector agroalimentari

Els partenariats europeus cofinançats són associacions d'organismes, nacionals i regionals, finançadors de la R+D, així com organismes de recerca i la Comissió Europea. La seva missió és promoure l‟avenç de la ciència en sectors concrets. En l'àmbit de l'agroalimentació s'han posat en marxa diversos partenariats, entre els quals FutureFoodS i Agroecology . Una de les seves activitats és la de llançar convocatòries de finançament de projectes de R+D+i a l'àmbit agroalimentari a través de les quals tant institucions públiques com privades poden obtenir finançament per participar en projectes internacionals d'R+D+i . Uneix-te a nosaltres el divendres 29 de novembre de 2024, de 10:00 a 12:00h , en un esdeveniment online on s'explicaran les novetats d'aquests partenariats, i les condicions i requisits perquè les institucions espanyoles puguin participar a la primera convocatòria de FutureFoodS i beneficiar-se dels seus ajuts de finançament. Connecta't per Teams: https://bit.ly/WebinarFutureFoodS
Panell nacional Carina
28/11/2024
Cooperativas agro-alimentarias España

Jornada de transferència. Panell Nacional del Projecte CARINA

CARINA és una Acció d'Innovació transnacional de quatre anys de durada (fins a l'octubre del 2026), recolzada per la Unió Europea en el marc del programa Horitzó Europa. El projecte se centra en nous sistemes agrícoles sostenibles i diversificats, incloent-hi dos nous cultius de llavors oleaginoses, carinata i camelina, capaços de proporcionar múltiples matèries primeres de baix iLUC per a l'economia de base biològica.
Robòtica
28/11/2024
Instituto Tecnológico de Aragón

Agricultura del futur: Robòtica i noves solucions per al sector agroalimentari

El Clúster Aragonès dels Mitjans de Producció Agrícoles i Ramaders (CAMPAG) i l'Institut Tecnològic d'Aragó ITA, es complauen a convidar-vos al Diàleg sobre “Agricultura del futur: Robòtica i noves solucions per al sector agroalimentari ”. Explorarem les tecnologies i les solucions futures per al sector agroalimentari, amb un enfocament en robòtica i automatització. Parlarem sobre les tendències, les necessitats actuals de les empreses i les expectatives del mercat.
ii CONGRÉS D'ENGINYERIA AGRÍCOLA
13/11/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España (CGCOITAE)

II Congrés de l'Enginyeria Agrícola

El II Congrés de l´Enginyeria Agrícola, organitzat pel Consell de Col·legis Oficials d´Enginyers Tècnics Agrícoles d´Espanya i el Col·legi Oficial d´Enginyers Tècnics Agrícols i Forestals de Catalunya, tindrà lloc entre els dies 13 i 14 de novembre al´Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agroalimentària i Forestal i Veterinària de la Universitat de Lleida. Entre els temes centrals de les set sessions hi ha la gestió de l'aigua, cadena alimentària, agrivoltaica, espais verds i arbrat urbà, gestió forestal hidrològica i sanitat vegetal. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
imatge del congrés cies de 2023
11/11/2024
Verialiment

II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat

Els propers 11 i 12 de novembre tindrà lloc a Valladolid el II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat . Un esdeveniment on s'abordaran qüestions com: Sostenibilitat: Com adaptar la sostenibilitat a la nostra empresa alimentària? Quins beneficis tangibles guanyarem? Innocuïtat Alimentària: Gestió de crisi i producció primària. Cultura i Soft Skills: Com establir canvis que aterrin la Cultura a tota l'empresa? Un pla de Cultura pot evitar que perdis una certificació a la teva empresa? Digitalització i Intel·ligència Artificial: L'ús de la Intel·ligència Artificial s'està emmotllant a nombrosos sectors. Quines eines estan a l'abast del sector alimentari que realment ens beneficiïn? PROGRAMA
Noves tecnologies aplicades a la millora genètica de petits remugants
30/10/2024
CERSYRA-IRIAF Centro Regional de Selección y Reproducción Animal.

Noves tecnologies aplicades a la millora genètica de petits remugants

El Centre Regional de Selecció i Reproducció Animal (CERSYRA-IRIAF) organitza un curs sobre les darreres tecnologies aplicades a la millora genètica de petits remugants. L'esdeveniment tindrà lloc el proper dilluns a les instal·lacions del CERSYRA, situades a l' Avda. del Vi 10, Valdepeñas (Ciudad Real) , i es desenvoluparà de 9:00 a 14:00 h . L'objectiu del curs és exposar els serveis que els laboratoris poden oferir al sector ramader i com ajustar-los a les necessitats específiques. Durant la jornada, es farà una visita a les instal·lacions del CERSYRA, que inclourà els departaments de Reproducció, Genètica Molecular i Lactologia, així com la seva formatgeria experimental. Els temes a tractar inclouen l'aplicació de la genètica molecular a la millora genètica dels petits remugants, la identificació genètica i el control genealògic, els programes de millora genètica i els èxits aconseguits, així com les eines analítiques que recolzen aquests avenços. Aquest curs és una excel·lent oportunitat per als que busquen estar al dia en tecnologies avançades que potencien el desenvolupament genètic a la ramaderia ovina i caprina. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ